Şimdi Ara

150 tl ile Alınacak en iyi Kasa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Donanımdan sonra soğutamayan teneke kasama sıra geldi
    Sizce 150 tl ile hangi kasayı seçmeliyim
    Güç kaynağım mevcut
    Sıcak havalarda odam çok ısınıyor sessizlik ve soğutma çok önemli seçimimde

Dark evo ve falcon hoşuma gidiyor dark knight bir diğer seçenek
    Yan panelinde büyük fan bulunduran kasalar çok hoş görünüyor, tam olarak ekran kartının hizasına geliyor bu 19'' vb fanlar acaba ileride sccf gibi bir soğutucu alırsam sorun yaşar mıyım?

Sizlerden acil tavsiyelerinizi bekliyorum 2 gün içinde alınacak

• truvatek'i kullanmadım fakat pek çok olumlu yorumlar almış bir kasa ve bence fiyatını hakeden birkaç kasadan biri, thermaltake kullanıcıları kızmasın ama bir kaç modelini görmüşlüğüm kullanmışlığım var bana teneke gibi geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

truvatek'i kullanmadım fakat pek çok olumlu yorumlar almış bir kasa ve bence fiyatını hakeden birkaç kasadan biri, thermaltake kullanıcıları kızmasın ama bir kaç modelini görmüşlüğüm kullanmışlığım var bana teneke gibi geliyor...

bence güzel fakat siz beyenmemiş olabilirsiniz

• Teşekkürler beyler

Dark evo & Truvaek trv-250phalanx arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbasağa -- 29 Eylül 2010; 21:50:17 >
  • truvatek phalanx siparişi verdim beklemedeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbasağa

truvatek phalanx siparişi verdim beklemedeyiz

hayırlı olsun, doğru tercih yaptığınız kanaatindeyim,gelince izlenimlerinizi de yazarsanız almayı düşünen arkadaşlara faydalı olursunuz....
  • Thermaltake element t çok güzel bi kasa. Avrupa fiyatı 80 dolar. Turkiye fiyatı 100 dolar olsa şu anki kur 1.45 den 145 liraya denk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

truvatek phalanx siparişi verdim beklemedeyiz

hayırlı olsun, doğru tercih yaptığınız kanaatindeyim,gelince izlenimlerinizi de yazarsanız almayı düşünen arkadaşlara faydalı olursunuz....

teşekkürler , geldiğinde sağlıklı bir inceleme yapamayacak olsamda bildiklerim doğrultusunda çalışırım

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Thermaltake element t çok güzel bi kasa. Avrupa fiyatı 80 dolar. Turkiye fiyatı 100 dolar olsa şu anki kur 1.45 den 145 liraya denk gelir

hoş sade bir kasaya benziyor phalanx den ne kakar farkı vardır bilmiyorum
    fazlada bir beklentim yok zaten serin ve sessiz çalışsın benim için yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbasağa -- 30 Eylül 2010; 0:28:59 >

• 4 fanlı geliyo. Istersenız daha fazla fan takılıyo. Ama sipariş verdiyseniz hayırlı olsun demek kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

bence DARK Knight oldukça güzel.. inwin de düşünülebilir..
    http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=33318
    http://www.sanalmarketim.com/urun/9247ede2ee48936015e3a729135fe123/DARK-Knight-USB-3.0-HotSwap-Disk-Yuvasi-2x-Kizil-LED-Fan-ATX-Pro-Kasa
    http://www.hepsiburada.com/Liste/in-win-fanqua-midi-atx-gaming-kasa-kasinwmdatxfnqua/ProductDetails.aspx?productId=bd85041&categoryId=1013

Hocam bu kasa çook güzelmiş bende beğendim ama benim anakart usb3 destekli değil .. Yani öndeki girişleri kullanamaz mıyım ? Usb3den 2ye çeviren bir kablo veya aparat var mıdır anakarta takmak için ?

• usb 3 geriye uyumludur..
    usb 2 yuvaya takarsan sorun çıkacağını sanmam..usb2 hızında kullanırsın

kasa güncel bir kasadan beklenebilecek tüm özellikleri karşılıyor..
    usb3 desteği,iyi soğutma,alt kısıma psu montajı,kablo saklama vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 30 Eylül 2010; 14:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

usb 3 geriye uyumludur..
    usb 2 yuvaya takarsan sorun çıkacağını sanmam..usb2 hızında kullanırsın

kasa güncel bir kasadan beklenebilecek tüm özellikleri karşılıyor..
    usb3 desteği,iyi soğutma,alt kısıma psu montajı,kablo saklama vs

Tamam da benim anakartımde usb3 girişi olmadığından öndeki jacki nasıl kullanacağım ? Usb3 ün anakarta bağlanan yeri usb2yle aynı mı ? Öyleyse hemen sipariş vereceğim :)
  • hizlial.com'dan sipariş ettiğim Truvatek phalanx geldi bugün 3 gün sonra

üstelik seçtiğim model olmayan şeffaf yan panelli modeli geldi açığımda şok olsamda şimdi iyiki bu gelmiş diyorum görüntüsü oldukça güzel

üşengeç bir kullanıcı olduğumdan geri gönder vb ile uğraşmadım

sonuç olarak kasayı çok beğendim masaüsü kullanımında az da olsa yandaki fanın sesini duymak mümkün

anakart sıcaklığım 35 dereceden 24 e
    ekran kartı 43 dereceden 38 e
    işlemci sıcaklığım ise 35 dereceden 30 a düşü
    tabi bunlar boştaki değerler

gerçektende büyük bir kasaymış
    tavsiye ederim
  • Asus vento kasalardan öneririm. Ön ve arka fan girişi 12 cm olsun, yanlarda fana gerek yok.
    Kendi kasam CM centurion 5, yan girişi ve arka soketlerin yanlarındaki delikleri bantladım. İçeri giren soğuk havanın ekran kartı tarafından çekilmekten başka şansı kalmadı. Hem böylece basınç kaybı olmuyor bence, öbür türlü elektrik süpürgesi gibi toz topluyordu kasa.
    Kasanı sipariş ettiğini görmedim, hayırlı olsun. Büyük kasa her zaman daha serin tutar, hardOCP'nin gtx 480 ile hd 5870'in ısınma ve güç tüketimi karşılaştırmasında görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 2 Ekim 2010; 20:25:12 >
  • quote:

hizlial.com'dan sipariş ettiğim Truvatek phalanx geldi bugün 3 gün sonra

üstelik seçtiğim model olmayan şeffaf yan panelli modeli geldi açığımda şok olsamda şimdi iyiki bu gelmiş diyorum görüntüsü oldukça güzel

sonuç olarak kasayı çok beğendim masaüsü kullanımında az da olsa yandaki fanın sesini duymak mümkün

tavsiye ederim

pişman olmadığınıza sevindim, ayrıca kayda değer sıcaklık düşmeleri olmuş bu güzel haber...

• büyük kasanın soğutmaya etkisi bayağı varmış... hedef listeme ekledim. benimde güncel bir kasaya ihtiyacım var. gittikçe masrafa giriyorum. o kadar olacak tabikide sistem up yapıyorum.
  • Bende Dark Knight USB 3.0 siparişi verdim hayırlısı :)
  • quote:

hizlial.com'dan sipariş ettiğim Truvatek phalanx geldi bugün 3 gün sonra

tavsiye ederim

hayırlı olsun hocam önemli olan işinizi görmesi gerisi teferruat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.