Şimdi Ara

150 KM HIZDAN SONRA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş yorumların çoğunu okumaya çalıştım , okuduğum kadarıyla değinilmemiş. Size tavsiyem tekerleri tekrar bir balans ayarından geçirmeniz. Lastikleri taktırdığınızda balans yapılmıştı demişsiniz ancak lastikler takıldığında değil belli bir km yaptıktan sonra yapılan balanstır sağlıklı olan. Bence siz balans ayarlarınızı tekrar kontrol ettirin sorun düzelecektir...
  • Arkadaşlar dün akşama doğru arka iki lastiği de ön lastikler gibi premium contact 5 yaptırdım ve balanslarını da ayarlattım. Bügün 6.15-6.25 arası kadıköyden tuzlaya geldim. Önüme atlayan bir kaç aylak kuş serisi sahibi harici 150 nin altına inmedim, 150-180 km hızla seyir ettim. Titremeden yana Bir sıkıntım yok :) Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
  • Sevindim, sorun belliydi zaten burdaki yorunlara takılmayın otobanda yol musaitse isteyen arabasının kaldırdığı kadar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Sevindim, sorun belliydi zaten burdaki yorunlara takılmayın otobanda yol musaitse isteyen arabasının kaldırdığı kadar gider.

Otoyolda hız sınırı 120 değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Sevindim, sorun belliydi zaten burdaki yorunlara takılmayın otobanda yol musaitse isteyen arabasının kaldırdığı kadar gider.

Otoyolda hız sınırı 120 değil mi ?

Yüzde 10 tolerans var 132kmh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil cesareti dedikleri şeyi canlı canlı yaşamışsınız..
    90'ı geçtiğin zaman araba senin kontrolünden çıkar.

• Basma güzel kardeşim
  • Titreme sadece direksiyonda ise ön lastikler titreme gövdede ise arka lastiklerdedir sorun. Tabi sorun lastik kaynaklı da olmayabilir. Ön takımdanda kaynaklı olabilir kontrol ettirmeniz en doğrusu

• ne kadar abarttınız bu hız mevzusunu.
  • Otobanda veya yolda herneyse istediği hızda gitmek,180-200-250 falan yapmak isteyen kişilere sesleniyorum...Tabii ki yapın,istediğiniz süratle gidin...
    Ama bir ricam var...O hızda giderken bir sıkıntı olduğunda lütfen normal bir süratle adam gibi yolunda giden diğer insanlara ve araçlara zarar vermeyin,karşı şeride falan geçmeyin...

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 4 Nisan 2016; 10:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Otobanda veya yolda herneyse istediği hızda gitmek,180-200-250 falan yapmak isteyen kişilere sesleniyorum...Tabii ki yapın,istediğiniz süratle gidin...
    Ama bir ricam var...O hızda giderken bir sıkıntı olduğunda lütfen normal bir süratle adam gibi yolunda giden diğer insanlara ve araçlara zarar vermeyin,karşı şeride falan geçmeyin...

Teşekkürler...

bu da laf mı şimdi? kazaların sebebi aracın bir sebepten (sürücü, yol durumu, teknik arıza) kontrolden çıkmasıdır. adı üstünde "kontrolden çıkmış". kontrolden çıkmış bir araç sahibi de zaten Allah ne verdiyse, kısmette ne varsa geçirir bi yerlere.
  • bence anormal bir şey yok o titreme uçuşa hazırlandığının kanıtı
  • Disklerde yamukluk olsa, bence düşük hızda bile belli eder kendini.Rot-balans düzgün diyorsan ya arka-ön lastik farklılığından ya da motorda hassas bir arıza olabilir.

Düşük bir ihtimal ama belki krank milinde ufak bir yamulma varsa ya da biyel kollarının muylara bağlandığı yerlerdeki civatalarda gevşeme olmuşsa yine titreme yapabilir.Ama dediğim gibi bu düşük bir ihtimal ve pahalıya malolur motoru açtırması.Sen önce her şeyine bi baktır.
  • Ben mi yanlış biliyorum Türkiye'de yollarda maks hız 120 değil mi ? Neden bu hız tutkunuz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.