< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
15 yıl ömrüm kaldı

-
-
maddi anlamda hayatta bişey başarmak zorunda değil kimse.
neden varız onu öğrenmek çok daha önemli.
-
hocam benim kendimce düşündüğüm limit 28.5 bu konuda bayağıdır belki 29a çekerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 16 Mayıs 2025; 18:5:43 > -
istediğin kadın, istediğin ev pff hayallere bak
-
40 yaşından sonra ne karısı kızı
karılar 30unda çöküyor
30dan küçük karılar da 40ındaki adama bakmaz nşa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen öyle. kız dediğin genç olur.
tabii ki Bar Rafaeli gibi kadın olsa 30'undan sonra da melektir ama biz onlardan bahsetmiyoz mahalledeki kızlardan bahsediyoz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
vilyım reis şuanda ne iş yapıyorsun? kuzey ülkesine başvurdum yazmıştın galiba diğer konuya?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru kişiyi bulup kendi eşşekliğimizle kaçırdıysak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni doğru kişiyi ararsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tanıdığın her kız kendine göre doğru bir insan olabilir önemli olan senin aynı zamanda arkadaş olabileceğin biri anlaşıp geçinebileceğin birisi olmalı, aşk hiç önemsiz demiyorum ama en kritiği iyi arkadaş olabilmendir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden varız sorusuna on binlerce yıldır cevap bulunamadığı için çok sorgulamıyorum artık, bu kadar akıllı adam bulamadıysa bizim bulmamız zor. Ha herkesin kendine ait bir hayat anlamlandırması vardır benimki de bana kalsın.
-
-
Hangi kritere göre 29 yaşında bü ülkede bir şeyleri başarmış olmak çok çok zor
-
Aynı işten devam. Maaşım arttı biraz daha rahatım ama haftada 60 saatim hala işte geçiyor yol falan da var dolayısıyla kendime ait zamanım yok.
Başvuruları yaptık bir kuzey ülkesine dil falan çalışıyorum önümüzdeki kış dil sınavını vermeyi umuyorum sene tamamlanınca da umarım artık burda olmam.
Gidince de o ana kadar yaşadıklarımın hepsinin bir kabus olduğuna inandırırım kendimi, oradan güzel pozitif konular açarak devam ederim DH kariyerime
Hayali bile güzel
-
Hocam saçmalama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nesi saçma hocam
İntihar etme
tam dertleşilecek adamsın.
En Beğenilen Yanıtlar

maddi anlamda hayatta bişey başarmak zorunda değil kimse. neden varız onu öğrenmek çok daha önemli. |
Benzer içerikler
- apartmanda köpek beslemek nereye şikayet edilir
- astım askerliğe engel mi
- macfit cayma bedeli hesaplama
- doktordan nasıl rapor alınır
- acity metro ile nasıl gidilir
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X