Şimdi Ara

6 aylık ömrüm kaldı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir süre önce şiddetli baş ağrısı başladı bunun üstüne evde ağrı kesici kullanmaya başladım fakat bu olay ağrıyla kalmayıp göz kararmaya felan başladı .. bunun üstüne doktora gittik ilaç felan yazdı onları kullanmaya başladım fakat onlarda ağrıyı kesmedi tekrar gidince emar çektiler sonuçlar 2 hafta sonra geldi beynimde tümör varmış . çok pahalı bir ameliyat olduğu içinde devlet karşılamıyor . aile bütcemizde yetmiyor.

Tüm dhye hoşçakal :(

CSB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XlozethProcyon -- 9 Temmuz 2015; 5:46:06 >

• bu smileyi attım çünkü inanmadım k.b insan yarın ölceğini bilse bile hoşçakal falan demez
    eğer csb değilse zaten bu moralle fazla yaşamazsın tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trevor Reznik -- 11 Ekim 2013; 22:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HitmantraII

Arkadaşlar bir süre önce şiddetli baş ağrısı başladı bunun üstüne evde ağrı kesici kullanmaya başladım fakat bu olay ağrıyla kalmayıp göz kararmaya felan başladı .. bunun üstüne doktora gittik ilaç felan yazdı onları kullanmaya başladım fakat onlarda ağrıyı kesmedi tekrar gidince emar çektiler sonuçlar 2 hafta sonra geldi beynimde tümör varmış . çok pahalı bir ameliyat olduğu içinde devlet karşılamıyor . aile bütcemizde yetmiyor.

Göz kararması ve bas ağrısı bendede var keske benimde 6 ay ömrüm kalsa la :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer dünyadan selam yolla
  • çok geçmiş olsun hocam
  • oha lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.5 senelik ilişkim bitti
    4 yıl önce açıldı
    3 ay kalmış
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Csb.
    Csb.
    Csb.
    Csb.
    Csb.
    Csb.
    Csb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşımda da vardı.Ameliyat olmayacağını iyi huylu olduğunu söylemişti.Bu ömür işleri belli olmaz,umudunu kaybetme.Moralini yüksek tut.Eğer tanrıya inanıyorsan dua et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

quote:

Arkadaşlar bir süre önce şiddetli baş ağrısı başladı bunun üstüne evde ağrı kesici kullanmaya başladım fakat bu olay ağrıyla kalmayıp göz kararmaya felan başladı .. bunun üstüne doktora gittik ilaç felan yazdı onları kullanmaya başladım fakat onlarda ağrıyı kesmedi tekrar gidince emar çektiler sonuçlar 2 hafta sonra geldi beynimde tümör varmış . çok pahalı bir ameliyat olduğu içinde devlet karşılamıyor . aile bütcemizde yetmiyor.

Göz kararması ve bas ağrısı bendede var keske benimde 6 ay ömrüm kalsa la :)

:( gerçekte öğrenince tüm hayallerin kırılıyor

• Bende de vardır bi elli altmış yıl.j

• gta v oynamadan ölme
  • Allah yardımcın olsun.

Gerçek değilse inş başına gelir diyecem olmayacak yapmayın şöyle şeyler.

• 1- Hiçbir doktor ne kadar zamanın olduğunu söyleyemez. Söylemez.

2- Geçmiş olsun gerçekten tümör varsa. Stres olmayın; moralinizi hep yüksek tutun. Bu işlerde moral çok ama çok önemlidir.
  • Sazan.avi için: tabuttan wi-fi ile dh ye girersin korkma.

Allah acil şifalar versin kardeşim
  • Umarım csbdir,değilse geçmiş olsun.
  • Bu hayatdan beklentilerimin hepsi çöktü :

evlenemeyeceğim , çalışamayacağım , yaşlanamayacağım

4 gün önce öğrendik annemin göz yaşı hiç durmuyor babam onakeza banada belli etmemeye çalışıyorlar.
  • Ulan ya 3 hafta ya 6 ay, 7 ay yada 4 hafta ömrü kalan görmedim hiç.

Şaka bir yana ciddi olmak gerekirse sormam gereken birşey var. Orada kullanılan para birimi Euro falanmı bir bakıp mail yoluyla bana ulaşırsan çok sevaba geçer hocam. Hazırlıklı ölürüz ona göre bizde.
  • Sosisli Süt kullanıcısına yanıt
    Bunu zaten akrabalarım söyledi kendi ailelerinden budurumdan ölen insanların yakını olduğundan biliyorlar gibi gözüküyorlardı..ondan öyle yazdım . doktorda ilaçlarımı yazdı oda yaşamım hakkında
    çok en fazla 2 yıl dedi ameliyatsız
  • quote:

Bunu zaten akrabalarım söyledi kendi ailelerinden budurumdan ölen insanların yakını olduğundan biliyorlar gibi gözüküyorlardı..ondan öyle yazdım . doktorda ilaçlarımı yazdı oda yaşamım hakkında
    çok en fazla 2 yıl dedi ameliyatsız

Evi arabayı falan satsanızda yetmiyormu para? Nasıl bi ameliyat bu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.