Şimdi Ara

15 Yaşındayım Saçlarım Dökülüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mart 2001 doğumluyum sizlere son 1-1.5 aydır olan bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.Normalde hiç böyle bir sorunum yoktu çevremdeki herkes saçlarımın gür oldugundan vs. bahsederdi.Banyodayken fark ettim bu sorunu. saçlarımı şampuanlarken,elime 2-3 tel saç geldi ama bu saç tellerinin o alt kısmında beyaz şey yoktu yani ince tellerdi,sabah kalktıktan sonra yastığımda 3-4 tel saç vardı.babamın saçları 30 yaşında başlamış dökülmeye ama o da kel değil yani yan ve tepe kısmı biraz açılmış,şampuan olarak head&shoulders kullanıyorum kepeğe ve saç dökülmesine karşı etkili falan yazıyor.saçlarıma jöle,wax,fön,kurutma makinesi falan da hiç sürmem.Genelde havluyla kurutuyorum,veya hiç kurutmuyorum kendi kendine kuruyor sizce bende ki sorun nedir ? veya doktora gitmeli miyim?
    Şimdiden Teşekkürler..

• Vitamin ekslikligi veya donemseldir 15 yasinda kolay kolay baslamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırdığım kadarıyla,minoxidil ve proscar mış ama 15 yaşında bu tür ilaçlara alıştırmak istemiyorum kendimi,yani saçlarımda baya kırık var onlardan olabilir mi diye düşünüyorum ama zigavus falan diyorlar
  • 3-4 tel saçtan hiç birşey olmaz diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hulagu Khan H kullanıcısına yanıt
    Dönemseldir. Üç dört tel herkesin dökülüyor.
  • Fakat her kafamı şampuanladıgımda bu kadar dökülüyor şuan bir açılma söz konusu değil ama sizce doktora gitmeli miyim?
  • Bol protein al saçlarını sabun ile yıka saçlarını kısa kes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.