Şimdi Ara

15 yaşındayım 1.70 im.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama en az 1.75 en cok da 1.80 olmak istiyorum . 99 Ekim
    Doğumluyum. Anne babam 1.58. Ne yapabilirim bu konuda sizce 1.76-77 olabilir
    Miyim yoksa imkansız mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olursun.Duzgun beslen gece uykuna onem ver.Ve zamani gelince biraz vucudunu gelistirmeye calis.Ayrica 15 yasinda 1.70 gayet iyi bir boy.

• quote:

Orijinalden alıntı: LightBloom

Olursun.Duzgun beslen gece uykuna onem ver.Ve zamani gelince biraz vucudunu gelistirmeye calis.Ayrica 15 yasinda 1.70 gayet iyi bir boy.

Hocam çocukça geliyor biliyorum ama dalga gecmeyen kalmadı. Kac saat uyumam iyi olur ben 7 saat uyuyorum hocam.

• Ailende kısa gen var anlaşılan sen ise uzun boy genini almışsın 180'i geçersin diye düşünüyorum. Beslenmene, uyumana dikkat et ama sonra perde takarken üzülme
  • 170 boyun nesiyle dalga geciyolar disardaki 10 insandan 5 i 6 si 170 lerde benim boyumda 173 falan hic sıkıntısını cekmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

quote:

Orijinalden alıntı: LightBloom

Olursun.Duzgun beslen gece uykuna onem ver.Ve zamani gelince biraz vucudunu gelistirmeye calis.Ayrica 15 yasinda 1.70 gayet iyi bir boy.

Hocam çocukça geliyor biliyorum ama dalga gecmeyen kalmadı. Kac saat uyumam iyi olur ben 7 saat uyuyorum hocam.

10 la 2 arasinda uyumaya ozen gosterin hocam.Bunun dışında 8 saat uyuyun en az

• boyun uzun olacağına aklın uzun olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Murder

boyun uzun olacağına aklın uzun olsun.

İsmini akıl mı koydun
  • Fujita kullanıcısına yanıt
    esprimi yaptın şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşındayım, boyum 173. İntihar etmeye gidiyorum.

• Ulan ne insanlar var. O durumla dalga geçenler bile varmış.
    Sen onları takma kardeş. Ben 15 yaşında 170 cm olsaydım havalara uçardım. Değerini bil. Zamanla daha da uzarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsalı45 -- 16 Şubat 2015; 10:45:38 >
  • Boyum 1.83 çevremdeki çoğu kişiden uzunum 1.70 bile normal sayılır ki daha 15 yaşındasın

• İnsanların dış görünüşüyle dalga geçenleri anlamak zor..Akıl sahibi insanlar dalga geçmez.Sırf bu yüzden insanlarımız psikolojik çöküntüler içerisine giriyorlar..Hiçbir insanla dalga geçilmez..Ayıptır.

Allah hepimize akıl fikir versin..Ayrıca boy olayını kafanıza takmayın.Ben 15 yaşındayken yok boyum uzun,yok oram kısa gibi şeyleri dert etmedim..Şuan bile dert etmiyorum.Yani kafanıza fazla takmayın.Herşeyi akışına bırakın.Ama kontrol elinizde olsun tabii.Sağlıklı beslenin,spor yapın,uykunuza dikkat edin..Sonra akışına bırakın..

• 20 yaşındayım boyum 1.70 cm bu saatten sonra uzamaz zaten. Haline şükret bol bol voleybol,basketbol oyna, iyi beslen.
  • Merak etme uzarsin ben 15 yasimda .1.65 filandim simdi 17 yaşındayım ve .1.79 um daha da uzayacagima inaniyorum

• Yaşım 16 boyum 173 ben de kısa buluyorum.Ama benim maksimum göreceğim 180 dir.Ondan azı olur fazlası olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.