Şimdi Ara

15 yaşındaki İnek kızlara gıcık oluyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
1
Favori
3.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adil Atalay

quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

sen niye bu yaşta milliyetçilik yapıyorsun bro

Okulda beni ezen komünistler sağolsun

bunun için öyle olmaya gerek yok. ülkücüler ezseydi komünist mi takılacaktın¿

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tessa Duncan

Zeki kızları neden geri zekalılar kıskanıyor anlamış değilim

O yüzdenmi onların hepsi bana asılıyordu?eğer onlar zekiyse benim zekamda sorun varsa onlar neden bana asılsın?

• quote:

quote:

quote:

Ben Ülkücü değil Türkçüyüm.çünkü ülkücüler "kürd Türk kardeş"deyip kürdleri savunmaktan bıkmadı.ayrıca benim milliyetçi olmamın diğer nedenlerinden birisi komünist hdpnin ülkeyi bölmeye çalışması.Ama hdpnin üstüne beni okulda ezen kürd komünistler eklenince işte o zaman bu komünizme olan nefretim dahada arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adil Atalay -- 24 Haziran 2016; 15:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

quote:

quote:

quote:

Komünistlik yapıyorlarsa senden zekilerdir hiç boşuna burada havaya atıp tutma

15 yaşındaki kızların komünistlik yapıp makyaj yapması çokmu mantıklı yani?15 yaşındaki kızların parmağında oje görmek çokmu iyi?

Oje-makyaj kısmını boşverdim de 17 yaşındayım 15 yaşında kız bir arkadaşım var (Evet sadece arkadaş, saçma fikirlere girip sübyancı diyecekler uzak dursun.) kendisi kendisini oldukça geliştirmiş özellikle siyaset bilimi ve felsefesi konusunda ve kendisiyle bu veya başka konularda oturup gayet güzel sohbet edebiliyoruz. Boş boş komünizm hehuehuehue diyen birisi değil yani anlayacağın kadarıyla yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun insan istediği siyasi görüşe sahip olabilir ve bunu da başkalarına anlatabilir.

Sübyan? Bende 17 yaşındayım kız arkadaşım 15 yaşında kız seviyor, ben şimdi sübyancı mıyım? Annenle baban arasında kaç yaş var?

La veled insanın belli bi yaştan sonra yaşının ilerlemesi duruyor 15 yaşında kız çocuk 17 yaşındaki erkek adamdır(kendimden biliyorum)

Hocam 17 yaşındaki erkek adamsa bile pırıl pırıl mıdır?

Değildir.Senin heralde pırıl pırıldan kastın çocuk doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralorti70 -- 24 Haziran 2016; 15:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Student

quote:

quote:

quote:

quote:

Klasik sınıfın ezik ve zeki olmayan bireyi işte. Yüzlerine karşı süt dökmüş kedi (kantine zorla yollanan çocuktan ne beklersin) arkalarından ise onlar komünüz onlar oje sürüyor!

Yazık sana o iyi işte çalışamayacak dediğin insanların hepsinin altında köpek gibi çalışacaksın. Sen bu kafa ve kıskançlıkla devam et.

Ben hiç onları kıskanmıyorum.hatta onlar gibi olmadığım için Allah'a hergün şükür ediyorum.

Belli belli

Ben neden onlar gibi olmak isteyeyim?kim nerd gözlük takıp makyajı aşırı derecede abartıp inek-palyaço görünümlü gezmek ister? En komiğide bu ergen kız olan komünistlerin çoğunun ernesto che guevarayı ağzından düşürmeyip vladimir lenini tanımamasıulan madem komünist olacak bari komünizmi öğrensin

Sende biraz kendine bir şey kat bence. Onlara kendini kanıtlamanın yolu internet üzerinden atıp tutmak değil.

Birikimin yok, yaşın küçük ve kıskançsın. Alıntılamaya devam etme münakaşaya değeceğini düşünmüyorum.
    İyi günler.

O kızlar bana asılıyor yanlız.Eğer onlar benden iyiyse bana neden asılsınlarki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oda Kokusu

quote:

quote:

quote:

15 yaşındaki kızların komünistlik yapıp makyaj yapması çokmu mantıklı yani?15 yaşındaki kızların parmağında oje görmek çokmu iyi?

Oje-makyaj kısmını boşverdim de 17 yaşındayım 15 yaşında kız bir arkadaşım var (Evet sadece arkadaş, saçma fikirlere girip sübyancı diyecekler uzak dursun.) kendisi kendisini oldukça geliştirmiş özellikle siyaset bilimi ve felsefesi konusunda ve kendisiyle bu veya başka konularda oturup gayet güzel sohbet edebiliyoruz. Boş boş komünizm hehuehuehue diyen birisi değil yani anlayacağın kadarıyla yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun insan istediği siyasi görüşe sahip olabilir ve bunu da başkalarına anlatabilir.

Sübyan? Bende 17 yaşındayım kız arkadaşım 15 yaşında kız seviyor, ben şimdi sübyancı mıyım? Annenle baban arasında kaç yaş var?

La veled insanın belli bi yaştan sonra yaşının ilerlemesi duruyor 15 yaşında kız çocuk 17 yaşındaki erkek adamdır(kendimden biliyorum)

Hocam 17 yaşındaki erkek adamsa bile pırıl pırıl mıdır?

Biraz daha anlaşılır yazarsan iyi olur.

Beyaz futbol repliği hocam boşverin gitsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben Ülkücü değil Türkçüyüm.çünkü ülkücüler "kürd Türk kardeş"deyip kürdleri savunmaktan bıkmadı.ayrıca benim milliyetçi olmamın diğer nedenlerinden birisi komünist hdpnin ülkeyi bölmeye çalışması.Ama hdpnin üstüne beni okulda ezen kürd komünistler eklenince işte o zaman bu komünizme olan nefretim dahada arttı

Empati: Sen Kürt ülkesinde hadi ismini atıyorum Kürdiye'de yaşasan ve Kürtler sürekli Türkleri ezmeye çalışsa çoğu zaman da sindirse. Bir parti kurup mecliste sesini duyurmak, haklarını aramak istemez misin?

Dipnot: HDP'yi felan savunmuyorum kendilerinden en çok nefret eden üyelerden biriyimdir şuradaki ancak at gözlüğünü takıp her şeyi tek yönlü yorumlamak yanlış bir şey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Empati: Sen Kürt ülkesinde hadi ismini atıyorum Kürdiye'de yaşasan ve Kürtler sürekli Türkleri ezmeye çalışsa çoğu zaman da sindirse. Bir parti kurup mecliste sesini duyurmak, haklarını aramak istemez misin?

Dipnot: HDP'yi felan savunmuyorum kendilerinden en çok nefret eden üyelerden biriyimdir şuradaki ancak at gözlüğünü takıp her şeyi tek yönlü yorumlamak yanlış bir şey.

Türkler kürdlere aslında hiç karışmıyorki,kürdler amerikanın ve rusların yardımıyla pkkyı kurup Türkleri katlettiler.Birde gelip biz Türklere ırkçı derler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkler kürdlere aslında hiç karışmıyorki,kürdler amerikanın ve rusların yardımıyla pkkyı kurup Türkleri katlettiler.Birde gelip biz Türklere ırkçı derler.

Türk kürt mevzusunun tarihi hakkında net bir bilgim olmadığından burada gözü kapalı onları savunamam elbette ancak dedemin babası anlatıyordu ben 5-6 yaşındayken çok net hatırlıyorum. Diyordu ki Türkler gavurlara eziyet ve tecavüz (Evet bildiğiniz tecavüz metafor veya mecaz felan değil.) ediyor, en yüksek vergileri onlardan alıyor vermeyeni de dövüp hapse atıyorlardı diye anlatıyordu. Türkler kürtleri ezmediyse sindirmediyse bile gavurları ezdi ve sindirdi. Sırbistan'dan tutun Makedonya'ya oradan alın Arnavutluk'a kadar eğer bu ülkeler bağımsızlık için savaşıp en sonunda bunu ilan ettilerse bunun tek suçlusu dönemin Osmanlı Yönetimi ve oraya yerleştirilmiş Türklerdir.

• Adil Atalay kullanıcısına yanıt
    Kesin asinliyorlardir yav

• quote:

Her ateistin profosor seviyesinde zeki olması gibi dimi a partisine oy veriyora aptal ateist olup b partisinie oy veriyorsa dahi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

2001 li mi bu şimdi
    forumun yaş ortalaması baya düşmüş

Sende maximum 96lısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Olun

okumayın 2k02

Sanki sen büyüyüp adam olmuşsun?senin akıl yaşın benim akıl yaşımdan en az 10 kat küçüktür.

• Komünistlik yapmak ne demek birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Kesin asinliyorlardir yav

Asılmıyorlarsa neden bana"yakışıklı,tatlım"diye seslensinler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cognomentum

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

quote:

quote:

Dünyaları ondan ibaret napsınlar. Özellikle küçük şehirlerde uğrasacakları başka bir şey olamıyor ki

Hocam 15 yaşındaki kız komünizmle ve makyajlamı uğraşır?15 yaşındaki gencecik kızlar koskoca Atatürk'ü bırakıp kendilerini rus emperyalizmine ve amerikan emperyalizmine kaptırmışlar.Türkiye işte bu kızlar gibi olanlar yüzünden ilerlemiyor.

Komünizm ve amerika arasında bağlantı kuramadım ve Atatürk büyük adamdır ama isteyen istediğiyle uğraşır ucu sana dokunmadığı sürece sana hesap vermek zorunda değil. Ülkenin ilerleyememe sebepleri arasında ise 15 yaşındaki kızların düşünceleri ve makyajları son sıralardadır diye tahmin ediyorum, 5 dakika haber okuyunca içim kararıyor ve o haberlerde bu kızlardan görmüyorum hiç.

Edit: Komunizm derken malum örgütün propagandasından da bahsediyorsan başka tabi

rus komünizmide amerikan kapitalizmide ülkemize zararlı demek istiyorum.ayrıca 15 yaşındaki kızların Türklükten birhaber olup rus gibi yaşamaları Türklüğe zarar veriyor ve dolaylı yoldanda olsa pkk gibi bölücü/komünist terör örgütlerini güçlendiriyor

1. Komünizm nedir?
    2. Komünizm oje sürerek nasıl güçlendirilir?

harikasınız

• quote:

quote:

okumayın 2k02

Sanki sen büyüyüp adam olmuşsun?senin akıl yaşın benim akıl yaşımdan en az 10 kat küçüktür.

3-4 sene sonra açtiğin konuya bakıp gülersin.
    Bişey demiycem zaman herşeyin ilacıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cognomentum

quote:

quote:

quote:

quote:

Dünyaları ondan ibaret napsınlar. Özellikle küçük şehirlerde uğrasacakları başka bir şey olamıyor ki

Hocam 15 yaşındaki kız komünizmle ve makyajlamı uğraşır?15 yaşındaki gencecik kızlar koskoca Atatürk'ü bırakıp kendilerini rus emperyalizmine ve amerikan emperyalizmine kaptırmışlar.Türkiye işte bu kızlar gibi olanlar yüzünden ilerlemiyor.

Komünizm ve amerika arasında bağlantı kuramadım ve Atatürk büyük adamdır ama isteyen istediğiyle uğraşır ucu sana dokunmadığı sürece sana hesap vermek zorunda değil. Ülkenin ilerleyememe sebepleri arasında ise 15 yaşındaki kızların düşünceleri ve makyajları son sıralardadır diye tahmin ediyorum, 5 dakika haber okuyunca içim kararıyor ve o haberlerde bu kızlardan görmüyorum hiç.

Edit: Komunizm derken malum örgütün propagandasından da bahsediyorsan başka tabi

rus komünizmide amerikan kapitalizmide ülkemize zararlı demek istiyorum.ayrıca 15 yaşındaki kızların Türklükten birhaber olup rus gibi yaşamaları Türklüğe zarar veriyor ve dolaylı yoldanda olsa pkk gibi bölücü/komünist terör örgütlerini güçlendiriyor

1. Komünizm nedir?
    2. Komünizm oje sürerek nasıl güçlendirilir?

Her siyasi görüşün giyiniş/süsleniş tarzı vardır.komünizmdede 15 yaşındaki kızların oje sürmesine hoşgörüyle bakılır.

• quote:

quote:

quote:

okumayın 2k02

3-4 sene sonra açtiğin konuya bakıp gülersin.
    Bişey demiycem zaman herşeyin ilacıdır.

3-4 sene sonra sende kendinden küçüklerle dalga geçtiğini ama onlardan küçük gibi davrandığını hatırlayıp güleceksin ama.eminim 2mizin arasındaki yaş farkı çok fazla değildir.

• Adam milletin zekasina laf atmaya basladi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.