Şimdi Ara

15 YAŞINDA ARAÇ ÜZERİNDEN TİCARET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle cülmeten selamın aleyküm yaşım 15 arabalardan anlıyorum. Lisedede motorlu araçlar okuyorum. Abimde motor tamircisi baya yapılı FD6 sı var onun ortamlarına gire gire baya arabalar hakkında ve araba elektrik işleri hakkında falan baya bilgi edindim. Abim bana bir Şahin bıraktı şahinde ufaktan yapılı ama ben hem araba yapıp hemde geleceğimi kurtamayı planlıyorum ilerde zaten dükkan hedeflerim var ama bu sıralar biraz yol yürümeyi istiyorum. Uzun lafın kısası araçlarla ilgili neyin ticaretini yapabilirim elektriğini suyunu kullanabileceğim benim olan bir dukkanda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamirden ziyade modifiye tarzı şeyler yapabilirsin.Ayak altı led takmaktır iç ambiyans döşeme yıldız tavan yapma cam film çekme biraz daha bilgin varsa ses sistemi amfi tarzı sistemler kurma olabilir.Çünkü tamir bozuk bir şeyi yapmak demek ama sen sıfır malzemelerle bi şey kuracaksın bunun müşterisiyle daha az sorun yaşarsın.hele bu modifiye sticker instagramdan fln tutturusan zaten bunlar hep grup grup müşteri müşteriyi çeker.

Araç ayak altı led işini falan yapacaktım ama biraz daha bilgi lazım gibi onun yerine ikinci el temiz ses sistemlerini kurup satabilirim diye düşündüm sistemler hakkında bilgim vat zaten facebooktan sistem kovalıyorum şimdi önerin için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.