Şimdi Ara

15 Temmuz Gazisinden Hulusi Akar'a Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe görüşmelerinde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Özgür Özel arasında yaşanan tartışmaya 15 Temmuz Gazisi Fatih Eryılmaz da katıldı. Eryılmaz Akar'a, "FETÖ’cüler geldiğinde, teröristlerin kafasına sıkman beklenirdi. Şimdi boş boş sallama" dedi.

İşte Eryılmaz’ın o paylaşımı:

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Meclis’te muhalefetle girdiği polemikte “15 Temmuz'da o alçaklar kafama silah dayadılar, başımıza geçeceksin' dediler. Önüme 2 sayfa metin koydular 'oku' dediler. Reddettim. Aranızda kafasında silah varken hayır diyebilecek kaç kişi var.” dedi.

Sayın Bakan şecaat arzettiğini düşünüyor sanırım. Ancak öyle değil. Benim öğrendiğim Türk’ün askerlik izzet ve Şeref’inde öyle değil en azından. Sayın Bakan askerliğini yapan her Türk bilir ki, askerde bırak tüfeğini, kepini kaybeden bir askerin başına neler gelir hepimiz biliyoruz. Hepimiz bu konudaki özlü sözlerin gölgesinde askerliğimizi yaptık. Hatırlatırım. Sen bir orduyu kaybetmişsin, karargahında esir düşmüşsün, boynuna kement geçirmişler bunları şecaat olarak sunabiliyorsun. Pes doğrusu.

49 yıl bu üniformayı giydiğini söylüyor Sayın bakan. İşte tamda bunu kastediyorum, tarihlerimiz denk düşüyor. Yaşadığımız FETÖ sızması 49/50 yıl öncesinde başlıyor. Bu sızmanın hiç farkına varmadınız mı? Vardıysanız vahim, varmadıysanız daha vahim.

Bir grup terörist gelmiş Türk ordusunun ana karargahını ele geçirmiş, genelkurmay başkanını esir etmiş. Türk tarihinde bu utancın bu rezilliğin ikinci bir örneği Yok.

Kafama silah dayadılar falan demişsin ya, senin oraya gelen FETÖ’cü teröristler bize de (Ankara Emniyet Müdürlüğüne) geldiler. Tam teçhizatlı olarak, tanklar ve ZPT’lerle. Ha unutmadan direnişi görünce Hava desteği istemişler, helikopter ve uçak çağırmışlar. Tankların, ZPT’lerin, ağır makinalıların namluları üzerimize çevriliyken önlerine geçtik, elimizdeki tabancalarla onları içeri sokmadık, arkadaşlarımız yağmur gibi yağan makinalı mermileriyle şehit düştü, vurulduk. Ancak Türk milletinin namusumuza emanet ettiği kaleyi, üniformamızın Şeref’ini koruduk.

Bırak senin makamında olmayı, o anda karargahta olsam ve teröristlerin darbe yapacağını 1( yazıyla bir) saat önce dahi öğrenmiş olsam o teröristler Genelkurmay başkanının odasına değil binaya giremezlerdi. Bakınız Ankara Emniyetinin binalarına sokmadığımız gibi. Aynı gün, aynı teröristler. Fark ne peki.

Sen Orgeneral ve Genelkurmay Başkanıydın,Rahmetli Ömer Halisdemir astsubaydı. O gece Onun adı da tarihe yazıldı, senin adında. Hala onun adını duyunca gözlerimiz yaşarıyor. Gerçi senin adını duyuncada gözlerimiz yaşarıyor. Ama çok farklı duygularla, aynı değil. Herşey rütbe ve makam değilmiş bak, rütbe ve makamın yüksekliği herşeyi sağlamıyormuş bak. Anlayana bir ders can verenin ölüsü, yaşayandan daha itibarlı.

Yazacak çok şey var ama uzatmak istemiyorum. Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim; Resimde işaret parmağını ileriye doğru göstermişsin. Sağ elin işaret parmağı ile tetik çekilir. FETÖ’cü teröristler geldiğinde senden, rütbenden ve taşıdığın üniformadan da Teröristlerin kafasına sıkman beklenirdi. Şimdi boş boş sallama.

Kaynak:
    Yeni Çağ Gazetesi
    15 Temmuz Gazisi Emniyet Müdürü: "Boş sallama Akar"
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/service/amp/15-temmuz-gazisi-emniyet-muduru-bos-sallama-akar-217867h.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Salatalıklar boş laftan safsatadan başkasını yazmazmış.

Burada yazanların çoğu böyle işte.

Tek bildikleri o darbeyi istiyordunuz siz işte. O gün forumda yazılanlarda belliydi. Benim ay Allah'ım inşallah darbe olur ya diye bir tane bile mesajımı bulsunlar da öyle gelip konuşsunlar.

Bulamazlar çünkü ben kendileri gibi omurgamı satmadım.

Ama darbeye sebep olanları da unutacak değilim. Onu engelleyen kişilere ne kadar minnettarsam. Bu darbeye ön ayak olan temellerini kuran kişilere de o kadar kan kusarım.

Siz yediniz içtiniz birlikte semirdiniz. Semirecek ot azalınca birbirinize düşman oldunuz.

Biz siz semirirken de düşmandık. Semirecek ot kalmayınca da düşmanız.

Kişileri darbeci hain ilan edenler, gitsinler kendilerine baksınlar.

Ergenekon Balyoz Casusluk davası gibi içi boş dışı cafcaflı saçmalıklarla vatanseverleri içeri tıkarken sevinçten bayılanlar, oh oh çekenler. Ordunun polisin ve bilimum tüm kurumlara kadrolaşanlarla birlikte yürüyenler. Ülkenin en gizli kasasına girenleri alkışlayanlar. Ülke bağırsaklarını temizliyor diye nara atanlarla yol tutanlar gelip burada bize maval okumasın.

Elbet dönem sizin döneminiz ama bir gün herşeyin hesabı sorulacak işte.

Biz sizin dününüzü de biliyoruz bugününüzü de yarınınızı da. Sizin nasıl omurgasızlar silsilesi olduğunuzu da.
  • Gazi durumu çok güzel ifade etmiş. Yüreğinize sağlık Fatih bey.

• Yakında "incelenen kayıtlarda senin gazi olmadığın görüldü, maaşları faiziyle geri öde..."

Bir sonraki adım "gazilerin arasına kripto fedöncü sızmış, yallah hapse..."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın boğazına ip geçirmişler yara izleri vardı. O saçma bildiriyi imzalamadı diye suçluyorlar şimdi de. Eğer darbecilerin yanında yer alıp mevcut hükümeti devirseydi Hulusi paşaya sevgi gösterilerinde bulunacaklar kahraman ilan edeceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Bu mesaj silindi.
    Ankara Emniyet Müdürlüğünü koruyan adama malum guruh diyip FETÖCÜ ve darbeci ilan ettin. Allah size omurga bahşetmemiş valla .

Mesela bu adam o karargahları korurken, darbeden haberleri olan Komutanlıkların hepsi o teröristlerin eline düştü.

Mesele Hulusi Akar ne yaptı merak ediyorum. Birileri kurşun yerken, şehit düşerken. Kendisinin kafasına silah dayamışlar. Vay be,

Milletin üzerine köprüde Helikopterler Subaylar Tanklar ateş ederken geri durmadılar. Onlarda Hulusi Akar gibi yapsaydılar ya. Bizim kafamıza silah dayadılar ya deyip çekilseydi.

Belki şimdi sen o FETÖ dediklerini övecektin. Sizin omurga bunu gerektirir çünkü.
  • Helal olsun, iyi söylemiş ama, yakında FETÖ'cü ilan ederler. Demedi demeyin.
  • Buradaki 3-5 tane ergen,yaşının 24ü geçmediğini düşündüğüm gezi zekalılar, Hulusi Akar gibi 50 yıl devlet hizmeti yapmış adamın davranışlarını sorguluyorlar.Oyunlarini saymazsam,hayatinda eline degil silah almamis,klozetten baska bir yere s.camayan adamlar Hulusi Akar'ı elestirir olmuş...Yürüyün gidin sınavlarınıza,vize,finallere çalışın hadi yavrum.Cin olmadan adam çarpmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 TEMMUZ LOBİSİ GALİP GELDİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Adamın boğazına ip geçirmişler yara izleri vardı. O saçma bildiriyi imzalamadı diye suçluyorlar şimdi de. Eğer darbecilerin yanında yer alıp mevcut hükümeti devirseydi Hulusi paşaya sevgi gösterilerinde bulunacaklar kahraman ilan edeceklerdi.
    Bizim ne fetöye ne akpye bir sempatimiz yoktur. Ama siz ikisini de çok severdiniz. Zaten aralarında bir fark da göremiyorum. Sizin nasıl sağlam bir omurgaya sahip olduğunuz da malum.

Binaeneleyh darbe başarılı olsa biz yönetimden nefret etmeye devam edecektik. Siz de eskiden yaptığınız gibi muhterem fethullah gülen hocaefendi diyip şaklabanın birinin elini, eteğini, sümüklü mendilini öpmeye başlayacaktınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Buradaki 3-5 tane ergen,yaşının 24ü geçmediğini düşündüğüm gezi zekalılar, Hulusi Akar gibi 50 yıl devlet hizmeti yapmış adamın davranışlarını sorguluyorlar.Oyunlarini saymazsam,hayatinda eline degil silah almamis,klozetten baska bir yere s.camayan adamlar Hulusi Akar'ı elestirir olmuş...Yürüyün gidin sınavlarınıza,vize,finallere çalışın hadi yavrum.Cin olmadan adam çarpmayın
    Gerçekten sen neyden bahsediyorsun?

Başlıkta 15 Temmuz gazisinin eleştirdiği yazıyor.

• Masallar masallar. Kim bu FATİH ERYILMAZ diye bi googleye sordum;

EMEKLİ EMNİYET MÜDÜRÜ FATİH ERYILMAZ, FETÖ ÜYESİ MESLEKTAŞLARI TARAFINDAN ERGENEKON'DAN İBDA-C'YE, ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜNDEN, UYUŞTURUCU TİCARETİNE SAYISIZ İDDİAYLA SUÇLANDI. HEPSİNDEN BERAAT ETTİ. 15 TEMMUZ GECESİ DE ANKARA'DA DARBECİLERLE MÜCADELE EDERKEN VURULDU, YARALANDI. FATİH ERYILMAZ ŞİMDİ İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI.

İYİ Parti kurucu ve GİK üyesi 15 Temmuz gazisi emekli emniyet müdürü Mehmet Fatih Eryılmaz, partiden ve partisindeki görevlerinden istifa etti.
    Eryılmaz istifa kararı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Kem aletle kemalat olmaz. Ortaya koydukları ilkeleri ilk kendileri çiğneyenler, çiğnedikleri ilkelerle beraber, ülkenin her yerinde bu harekete umut bağlayan masum insanların umutlarınıda yok etmişlerdir.Söylemlerin ve eylemlerin taban tabana zıt bir hale geldiği bu tabloda ahlâklı ve ilkeli siyaset yapmanın imkânsız olduğunu üzülerek gördüm ve İYİ Parti parti üyeliği, kurucular kurulu üyeliği ve genel idare kurulu üyeliklerinden, istifa ettim"
    İyi Parti'de dün kurucu üyeler Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor'un istifalarına bugün bir yenisi daha eklendi. İyi Parti kurucu ve Genel İdare Kurulu üyesi emekli Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Eryılmaz'da parisinden istifa etti

Çok karışık bi adam. Kendi partisini kuracak heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

Ankara Emniyet Müdürlüğünü koruyan adama malum guruh diyip FETÖCÜ ve darbeci ilan ettin. Allah size omurga bahşetmemiş valla .

Mesela bu adam o karargahları korurken, darbeden haberleri olan Komutanlıkların hepsi o teröristlerin eline düştü.

Mesele Hulusi Akar ne yaptı merak ediyorum. Birileri kurşun yerken, şehit düşerken. Kendisinin kafasına silah dayamışlar. Vay be,

Milletin üzerine köprüde Helikopterler Subaylar Tanklar ateş ederken geri durmadılar. Onlarda Hulusi Akar gibi yapsaydılar ya. Bizim kafamıza silah dayadılar ya deyip çekilseydi.

Belki şimdi sen o FETÖ dediklerini övecektin. Sizin omurga bunu gerektirir çünkü.

Alıntıları Göster
    Bunu söyleyen adam necidir zerre umrumda değil,mesajımi iyi oku elestiren güruha diyorum. Güruh ne demek bir sözlüğe bak Az bile diyorum bu guruh aynı gece atmlere kostular. Sela okuyan imamlara saldırdılar. İstedikleri darbe olmayınca da tiyatro diye sulandırdılar. Şimdi de Hulusi Akar niye ölmedi diye elestiriyorlar. Birde utanmadan Ömer Halisdemir'i ağızlarına alıyorlar. O emri veren Zekai paşa niye ölmedi şimdi onuda elestirirler. .Size yaranmak için ille birilerinin ölmesi gerekiyor. Sizin derdiniz,niyetiniz başka

• Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    Forumda bu tarz en az 10 tane konu açıldı.Altindaki yorumlara binaen forumdakiler yönünden yazdım.Anlamak zor olmamaliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Adamın boğazına ip geçirmişler yara izleri vardı. O saçma bildiriyi imzalamadı diye suçluyorlar şimdi de. Eğer darbecilerin yanında yer alıp mevcut hükümeti devirseydi Hulusi paşaya sevgi gösterilerinde bulunacaklar kahraman ilan edeceklerdi.
    Ahahajkdkslsksk akpnin en has adamı, Ergenekon balyoz sayesinde genel kurmay başkanı olabilen adam mı darbecilerle işbirliği yapacaktı? 10 sene öncesinden tasarlamışlar zaten bunu genel kurmayın tepesine çıkartmayı.

• yav demogoji yapmayın siz darbe başarılı olmadı diye üzülüyorsunuz resmen darbe gecesini burda çok net hatırlıyorum...
    hulusi paşa satılık abd piyonuna girseydi darbeci olarak tayyipi ipte sallandırsaydı Atatürkden sonra ikinci onurlu asker ilan etme olasılığınız vardı o dediğiniz fetöcü askerileride kahraman ilan edicektiniz o hero tişörtleri boşuna giyilmedi... darbenin gerekliliği ve yararları adlı belgeseli çoktan çekmiştiniz...
    darbe bildirisi bile sizi ayakta uyutmak için kör ideolojinize özel, tamamen kemalist askeri vesayet soslu okundu hadi islamcıl yobazcıl okunsa he he diyecem
    1960 darbesi tamamen madde in usa olmasına rağmen destekleyen tipleri dolu burda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2018; 13:7:8 >

• Hulusi Akar ile Hakan Fidan darbeden saatler önce Genelkurmay Karargahındaydılar, bu ayrıntı da epey ilginç

• Hulusi Akarı şu anda eleştirenleri açıklıyorum.

O gece Tanklar geçerken balkona çıkıp alkışlayanlar,

O gece Atm de uzun kuyruk oluşturanlar,

O gece makarna stok kuyruğuna girenler ve o gece darbe olursa tankın önüne ilk ben çıkarım deyip, tv karşısına geçip kahve içerken darbe izleyen KK ya oy verenlerdir.

• Salatalıklar boş laftan safsatadan başkasını yazmazmış.

Burada yazanların çoğu böyle işte.

Tek bildikleri o darbeyi istiyordunuz siz işte. O gün forumda yazılanlarda belliydi. Benim ay Allah'ım inşallah darbe olur ya diye bir tane bile mesajımı bulsunlar da öyle gelip konuşsunlar.

Bulamazlar çünkü ben kendileri gibi omurgamı satmadım.

Ama darbeye sebep olanları da unutacak değilim. Onu engelleyen kişilere ne kadar minnettarsam. Bu darbeye ön ayak olan temellerini kuran kişilere de o kadar kan kusarım.

Siz yediniz içtiniz birlikte semirdiniz. Semirecek ot azalınca birbirinize düşman oldunuz.

Biz siz semirirken de düşmandık. Semirecek ot kalmayınca da düşmanız.

Kişileri darbeci hain ilan edenler, gitsinler kendilerine baksınlar.

Ergenekon Balyoz Casusluk davası gibi içi boş dışı cafcaflı saçmalıklarla vatanseverleri içeri tıkarken sevinçten bayılanlar, oh oh çekenler. Ordunun polisin ve bilimum tüm kurumlara kadrolaşanlarla birlikte yürüyenler. Ülkenin en gizli kasasına girenleri alkışlayanlar. Ülke bağırsaklarını temizliyor diye nara atanlarla yol tutanlar gelip burada bize maval okumasın.

Elbet dönem sizin döneminiz ama bir gün herşeyin hesabı sorulacak işte.

Biz sizin dününüzü de biliyoruz bugününüzü de yarınınızı da. Sizin nasıl omurgasızlar silsilesi olduğunuzu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: OggyOgg

Hulusi Akar ile Hakan Fidan darbeden saatler önce Genelkurmay Karargahındaydılar, bu ayrıntı da epey ilginç
    mit merkezine fetocuların hakan fidanı almak için operasyon yapacağına dair kara havacılık okulundan ihbar geliyor,
    onlarda genkur u arıyorlar,
    hakan fidanın yardımcısı genkur a gidiyor sonra 19 gibi hakan fidanda gen kur a gidiyor toplantı oluyor 20:30 gibi ayrılıyor tabi o arada işin sadece hakan fidan olmadığı anlaşılır gibi oluyor.

hakan fidanın genkura gitmesi bundan dolayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.