< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Salatalıklar boş laftan safsatadan başkasını yazmazmış.
Burada yazanların çoğu böyle işte. Tek bildikleri o darbeyi istiyordunuz siz işte. O gün forumda yazılanlarda belliydi. Benim ay Allah'ım inşallah darbe olur ya diye bir tane bile mesajımı bulsunlar da öyle gelip konuşsunlar. Bulamazlar çünkü ben kendileri gibi omurgamı satmadım. Ama darbeye sebep olanları da unutacak değilim. Onu engelleyen kişilere ne kadar minnettarsam. Bu darbeye ön ayak olan temellerini kuran kişilere de o kadar kan kusarım. Siz yediniz içtiniz birlikte semirdiniz. Semirecek ot azalınca birbirinize düşman oldunuz. Biz siz semirirken de düşmandık. Semirecek ot kalmayınca da düşmanız. Kişileri darbeci hain ilan edenler, gitsinler kendilerine baksınlar. Ergenekon Balyoz Casusluk davası gibi içi boş dışı cafcaflı saçmalıklarla vatanseverleri içeri tıkarken sevinçten bayılanlar, oh oh çekenler. Ordunun polisin ve bilimum tüm kurumlara kadrolaşanlarla birlikte yürüyenler. Ülkenin en gizli kasasına girenleri alkışlayanlar. Ülke bağırsaklarını temizliyor diye nara atanlarla yol tutanlar gelip burada bize maval okumasın. Elbet dönem sizin döneminiz ama bir gün herşeyin hesabı sorulacak işte. Biz sizin dününüzü de biliyoruz bugününüzü de yarınınızı da. Sizin nasıl omurgasızlar silsilesi olduğunuzu da. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2018; 13:7:8 > |
|
|