Bildirim
15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (759. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hepsini gözaltına almışlar.kimse kalmayacak görevde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mersin123
DARBE SEVİCİLERE VE DEMOKRASİ DÜŞMANLARINA KAPAK OLSUN
Açık açık veya gizli gizli sevindiysen, sen de DARBECİSİN.
“Dur bir şey söylemezden önce kimin kazanacağını bir göreyim” dediysen, sen de DARBECİSİN.
“Böyle dandik darbe mi olur, aslında hepsi senaryo” dediysen, bu fikri aklından geçirdiysen sen de DARBECİSİN.
Demokrasine sahip çıkmak için sokağa çıkanlara “Evinizde oturun” dediysen sen de DARBECİSİN.
Daha darbecilerle çatışmalar devam ederken ileriye sıçrayıp “Darbeye karşıyım ama bu iş Tayyip Erdoğan’a yarayacak” dediysen, önce bunu düşündüysen sen de DARBECİSİN.
Demokrasiyi insanların aktif katılımıyla birlikte kurulan bir şey değil de gökten düşen bir armağan sanıyorsan sen de DARBECİSİN.
“Darbe önlendi ama yerine şeriat geliyor” yaygarasına başladıysan, daha ilk günden “Hadi bana eyvallah” deyip başka yerlere göçmeye davrandıysan sen de DARBECİSİN.
Başka hiçbir şey öğrenmediysek halkın gücünü öğrendik. Ölüm kusan silahlara karşı yürümeye devam eden, iktidarları seçimle belirleme hakkına sahip çıkan insanların gücünün önünde F-16’ların bile duramadığını öğrendik.
Zaman , siyasi kavgaları ikinci plana itip adam gibi işleyen ve bir daha böyle haince kalkışmalara izin vermeyecek bir demokrasiyi kurmak için ortaklaşa davranma zamanı.
Bunu yapmak yerine kavgaya devam edeceksen sen de DARBECİSİN.
İsmet Berkan-Hürriyet.
Şüpheleniyorsan darbecisin!
Araştırıyorsan darbecisin!
Soruyorsan, sorguluyorsan, arıyorsan darbecisin.
REİSE BİAT ETMİYORSAN DARBECİSİN ASLANIM SEN DE DARBECİSİN.
-
Senin gibi ön yargili biri iflah olmaz darbe girismi gecesi ışidlileri almayacaktin derim ben de sana bu isler oyle basit olmuyor adamin tipinden anlasilmiyor kaldirim tasini attigini gorunce anliyorsun is isten geçiyor iki taraf hakkinda bilgin yoksa susmasini bil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hawking45
quote:
Orijinalden alıntı: EyeOfHawk
quote:
Dün akşamdan beri darbe girişiminde bulunan askerlerin elinde olan Boğaz Köprüsü'nde sabah saatlerinde süreç son buldu. Askerler silahlarını bırakarak teslim oldu.
Bu sırada saldırıya uğrayan askerlerden biri boğazı kesilerek öldürüldü.
Bu resmi 14.06.2006 tarihli bir gazete haberine montajladilar kendilerini haklı gostermek için o habere 10 farkli gazeteden bakıyorsun resim yok kendi kitleleri bir seyi dogrulamak zorunda hissetmedigi icin başarılı bir alcaklik sayilabir
ne yazık ki 2006 dediğin palavra
asker gerçektir kafası kesilerek öldürülmüştür sizde bunun üstünü örtüyorsunuz!
Ben zaten 2006 daki habere montajladilar kafa kesme olayi gercek diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
la o beden 20 yaşında süt gibi duruyormu 35-45 yaş arasında olduğu kabak gibi belli...10 ca vatandaşı doğarayan biçen asker ölümü hak eder o asker türk askeride değildir......askerlik yapanlar bilir..bir komutanın canilik şiofrenik delilik emirlerini hukuksal veya kanunsal olarak gerçekleştirmeme hakkın vardır..yasalar açık...askerliğin a sın haberiniz yok yok emirmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Temmuz 2016; 13:04:59 > -
şaka maka tarih kitaplarında bize yanlış öğretilmediyse açıkcası şuan türkiye cumhuriyeti batma aşamasında halkın dine bağlanması mesala selçuklunun sonunu hatırlatıyor halk dine bağlanmıştı osmanlıdanda bir çok örnek verilebilir inşallah yanılıyorumdur -
quote:
Orijinalden alıntı: x2yk
quote:
Orijinalden alıntı: soyken
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
yaşanması istenilmeyen bir durum askere saldırmak. dediğin gibi askerler köprüde darbe için olduklarını bilmiyorlardı ilk etapda. Yüzlerini gördüm hepsi bizim şaşkınlığımıza ve hayatlarında ilk kez gördükleri bir tatbikat sanıyorlardı. Ben orada yüzlerinden bunu okudum. Ancak ilerleyen saatlerde vur emri geldikten sonra halkın şehit düşmesinden sonra oradaki halkın psikolojisini düşünebiliyor musun? Darbecilerin amacı anarşi çıkarmaktı, özellikle polisin askeri vurmasını istemekti ve bunun için ellerinden geleni yaptılar. İnşallah teslim olmuş askere saldıran zihniyeti bozuklar da yargılanacak, hesabı sorulacaktır.
Ayrıca boğaz kesme yalanına inanan varsa aklından şüphe etmeli!!!
Kardeşim sana senin gibi yanlışı gören insanlara helal olsun.
Ergen güçlü taraf anlaşıldıktan sonra aksiyon için sokağa çıkmış. Erde ateş etmeyecekti, bunlar vatan hainleri diyor.
Ben İstanbullu değilim, sen kaç erin halka ateş ettiğini gördün ya da kaç sivil öldürüldü.
Toplam ölen 60-70 sivil, diyorlar ki halka helikopterle saldırdılar, tankla ezdiler, kurşun sıktılar. Sence de askerin ciddi bir böyle girişimi olsa milyonlar sokaktayken sayı bu kadar az olur muydu?
Kaldı ki ölen tüm siviller kasıtlı öldürülmediği gibi hepsini askerde öldürmemiş olabilir. Öyle kalabalık ortamda serseri kurşun ya da polisin hatası(ki çok normal) ve önüne gelenin sokağa çıktığı ortamda yasa dışı örgüt üyeleri öldürmüş olabilir mi?
Şurada ölen 10-15 sivilin akıbeti belli gerisi askeriyeye yüklendi gibi geliyor.
Edit: Ben boğaz kesme olayına inanıyorum. O fotoğrafın videosuda var. Ki ha darpla ha keserek öldüler, darpla öldürmek masum değil.
Sen şimdi inanıyor musun askerin kesilmiş boğazına.. Hala araştırıyorum kaç gündür neler izledim neler izliyorum geniş açıklama yapacaktım ama kısa bir açıklama şimdi yapaym bir bir izle ve gör..
https://www.google.com.tr/search?q=bo%C4%9Faz%C4%B1+kesilerek+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BClen+asker&biw=1366&bih=677&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiHz6KF0PzNAhWsCMAKHWTUCosQ_AUIBigB#imgdii=wlS_CL1-aAapJM%3A%3BwlS_CL1-aAapJM%3A%3Be6hRaqXxMX2_TM%3A&imgrc=wlS_CL1-aAapJM%3A
https://www.google.com.tr/search?q=bo%C4%9Faz%C4%B1+kesilerek+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BClen+asker&biw=1366&bih=677&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiHz6KF0PzNAhWsCMAKHWTUCosQ_AUIBigB#imgdii=ZNobsPk0Au6FsM%3A%3BZNobsPk0Au6FsM%3A%3BZqn5_KrqxLPwDM%3A&imgrc=ZNobsPk0Au6FsM%3A
https://www.google.com.tr/search?q=bo%C4%9Faz%C4%B1+kesilerek+%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BClen+asker&biw=1366&bih=677&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiHz6KF0PzNAhWsCMAKHWTUCosQ_AUIBigB#imgdii=3M5Hn8OAEbBIYM%3A%3B3M5Hn8OAEbBIYM%3A%3BNGqkRpeaxKvCHM%3A&imgrc=3M5Hn8OAEbBIYM%3A
https://www.youtube.com/watch?v=kTfObv_8VsM
Bir de şu boğaziçi köprüsünün videosunu da izle 40. saniyeden sonra köprü bariyerlerine iyi bak kırmızı reflektörler var mı sonra daha iyi bak bu video 1 yıl olmadı daha çekileli 6 aylık video o yüzden köprünün bariyerleri değişmedi daha köprünün bariyerlerine iyi bak v şekilde tellere bağlanıyor ama öldürülen asker diye diye bitiremediğiniz 2 3 gün öncesinin haberi size göre bakın orada köprü bariyeri kare şeklinde tellere bağlanıyor perçin bağlantılarına bakarsanız orada fark olduğunu onu da görürsünüz ve bunları göre göre hala şu bu diyenlere tek tek kopyala yapıştır yapacağım çünkü kör insanı ameliyatla görebilir hale getirebiliyorlar ya bende sizi ameliyat edeceğim bir bir tamam..
O aydın aydın diyen kesim bunu görünce biraz daha aydınlanmış olur umarım..
Ben defalarca köprü videoları izledim 2011 den olan videoları 2015 2016 bile var içinde ve hiç birinde bu yukarıdaki resimlerdeki köprü bariyerlerine benzeyen bir tane video yok internette ama ne hikmetse boğaz köprüsünde askerimin başı kesildi dimi di size göre alın görün ha ben boğaz köprüsünden yakın zamanda geçemeyeceğim ama eğer beni çürütebilecek var ise buyursun boğaz köprüsünden 4 telin olduğu yerlerin video ya da resimlerini paylaşabilirse beni çürütebilirse sevinirim.. Bekliyorum..
Hocam ben boğazın üzerinde ki demirden dümürden anlamam İstanbulu değilim.
Verdiğin google linklerinde resimlere değil 20-22 saniyelik videolara bak. Küfürler eşliğinde ölmüş bir askeri tekmeliyorlar.
Ha işte boğazı kesilen asker o... Videoda akan kanı görüyormusun, bedenin altına bak. Ya boğazını kestiler ya da karnını delik deşik ettiler.
Kimse kafası koparıldı denmiyor, boğazı kesildi.
Sen izle bir hele, ama videoya montaj demek yok
Sen bana önce bunu ispatla bak burada ölen asker var bak kanlar içinde kaç gündür ilk bu fotoğraf ile servise başladınız ne oldu ifşa edildi ben ise ispatlıyorum beni çürütün hadi diğer video ya geleyim bir video mısır daki asker diye ifşa edildi diğer bir video 4. 5. yi öldürdüm diyen o da ifşa ediliyor ama link bulamadım onu da koyacağım merak etmayin.. Size defalarca buraya kopyala yapıştır yapacağım ban yesem bile uğrunda.. bel ki görmeye başlarsınız ameliyat lazım napacaksın görmüyorsunuz çünkü..
https://www.facebook.com/nebeklion/videos/vb.1758168204408996/2056574301235050/?type=2&theater
Tıklayıp videoyu izler misin? Yerde ki Türk Askeri, boğazı civarında ki kanlara iyi bak, zaten görünmeyecek gibi değil.
Yorumunu bekliyorum hocam.
Tamam işte kardeş nerede bu asker şimdi ne yaptılar köprüden attılar dimi aşağıya nerede boğazı kesilmiş madem neden devletin kurumlarında kayıdı yok kayıtları mı siliyorlar hadi siliyorlar hepsi mi akp lerin silenlerin devletin kademelerinde olanlar bak ne güzel video ya çeken bir kişi var ama başka çeken yok üstüne bu kişilerin ailelerini de çekenler vardır hangi ilden bu asker nereli kim hani nerede..
Geçende fatih portalak adı altında ölen askerin ismini cismini paylaşıyorlar ölen asker çıkıyor benim resimimi kullananlar hakkında işlem başlatacağım diyor ölen insan nasıl çıkıp facebook tan yazıyor ya nasıl bir dünya da yaşıyoruz ölenler öbür taraftan facebook a mı bağlanıyor bu asker.. Vallahi komedi..
Devlet dedi provaksyon videoları fotoğarafları yayınlayan organlar hakkında gerekli işlem yapılacak dedi ne oldu bir tane paylaşan yayın organı yok neden çünkü yalan haber olduklarını da onlar da öğrendi hani tarafsızlar ya paylaşsalar ya kanallar da..
Bu video montajmıdır?
Hem ben nereden bileyim bu ceset nerede? Oturup yedi belki yamyamlar.
Tv ye çıkmadı diye, devlet açıklamadı diye olay yok mu oluyor. Kaç kayıp ceset var çeterisini mi tuttuk? Hem nerede diye oradakilere sor ben orada değildim.
Allah aşkına bu adamın boğazı kesilmemişmi, peygamberinin aşkına söyle. De ki boğazı kesilmemiş senden özür dileyecem
Hay Allah 'ım sen bana sabır ver ya bu çok cahil biri ya da gerçekten kör biri kaç gündür yazılıyor çiziliyor servis ediliyor adamlar fotoğraf ve video işleme de teknolojinin son nimetinden yararlanıyor azıcık internette arat neler yapılabiliyor neler değiştirilebiliyor al benim paylaştığım yer de köprünün bell kesimlerini unutmuşlar onu a benim gibiler görüyor size de gösteriyoruz yok yok anlamak istemiyor arkadaş.. Sen önce benim paylaştığım fotoğrafın gerçek olduğunu ispatla ben sonra videoları da ispatlamaya başlayacağım sana.. Tamam internette o videoların sahte olmalarını ispatlayan ispatlayana araştır birazda gör.. Ve hala diyorum öldü ise çıkar ortaya ben nereden bileyim kanalların hepsi akp nin halk tv de akp nin la yuhh size buradan prim çıkaracak o kadar ak baba kanal var ki bunları siz daha çok takip ediyorsunuz benden daha iyi bilirsiniz ekşi sözlüğün içine sıkışmış ufak bir kesim işte ne beklersin..
Tamamdır televizyonda olmadığı için yok yani? Ya da bu video bir montaj.
Özür dilerim, zamanını aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: V-for-vandetta
Başı kesilen asker haberini yeni akit te yapmıştı sonradan kendini yalanladı. Haberlerde gösterilen asker fotoğrafı gerçek değil ama sonuç olarak bi askerin başı kesildi video da var. Biri video çekmiş köprüde 4 kişiyi öldürdük aşağı attık falan diyordu. Eğer bu canilere hesap sorulmazsa bu ülkede nasıl huzur içinde yaşayacaz
ya bide demezler mi kanlar içinde yüzen kafası kanlar içinde kalan askerin yanına foto koymuşlar işte asker bu ölmedi yaşıyo yalann diyezaten o eleman yaşasa bile komada olurdu muhtemelenm ama neymiş çocuk twit atmışş ben ölmedim burdayım diye
demek ki szö konusu kan revan içindeki asker o çocuk değil bunu anlamak istemiyorlar o çocuktan banane benim derdim o öldürülen askerin hakkı ve o canilerin cezasını çekmesi
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖzgünK
ABD Federal Havacılık Kurulu: ABD ve Türkiye arasındaki uçuşlar 1 Eylül’e kadar durduruldu
Bu tarih doğru mu? Eşimin ablası (namıdiğer Baldız) ABD'de doktora yapıyordu. Tatile buraya gelmişti. Normalde dün dönecekti. Dönemedi. Bileti 15 Ağustos'a kadar askıya alındı. 1-2 hafta içinde orada olması gerekiyor. 1 Eylül'e kadar hem bekleyemez, oradaki işini kaybeder, hem THY'nin 15 ağustosa kadar ertelediği bileti yanar. Bunun kaynağını gösterebilir misin?
En son durudurulduğuna dair bir yazı vardı; ama hangi tarihe kadar olduğu yazmıyordu.
Eğer 1 Eylüle kadar sürecekse, kendisine bir Kanada bileti alacağım. Zira Kanada vizesi var. Orada 1-2 gün kaldıktan sonra trenle Chicago'ya gidecek. Ancak bir kamyon masraf ve amelelik.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Dün akşamdan beri darbe girişiminde bulunan askerlerin elinde olan Boğaz Köprüsü'nde sabah saatlerinde süreç son buldu. Askerler silahlarını bırakarak teslim oldu.
Bu resmi 14.06.2006 tarihli bir gazete haberine montajladilar kendilerini haklı gostermek için o habere 10 farkli gazeteden bakıyorsun resim yok kendi kitleleri bir seyi dogrulamak zorunda hissetmedigi icin başarılı bir alcaklik sayilabir
kafa kesme olayı gerçek olmasaydı kimse bunu konuşmazdı zaten üstünü hızla örtmeye çalışıyor cihad sevici ak partililer
-
bir an önce şu eski ergenekon ve balyoz davalarında açığa alınan ihraç edilen askerler göreve geri alınmalı.Ne asker kaldı ne bişi şuan resmen savunmasızız diyebiliriz er erbaş düşük rütbeliler var ama komutan general kalmadı.Uçak uçuracak adam yok diyor mete yarar -
birşey sorabilirmiyim, lutfen alıntı yaparak cevap verin.
daha onceki darbe ve girişimlerinde tutuklanan askerler bagirir cagirir aciklama yapardi, aileleri aciklama yapardie, gazetelerin bir kismi onlar suçsuz diye yazardi.
mesela ergenkon...
3 gündür kimsenin sesi soluğu bu konuda çıkmıyor.
tiyatro degilmi bu? daha da cok ses çıkarmaları gerekmezmi?
Askerin içinde masum oldugu halde öldürüleb var mı yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
quote:
Orijinalden alıntı: zingfth
Benim 3 sorum var beyler?
1- Ankara da alçaktan uçuş yapan uçaklara ne oldu , vuruldular mı yoksa indiler mi. Kullananlar kimlermiş ve tutuklandı mı ?
2- Mit i tarayan helikopter neden hemen vurulmadı,saatlerce kurşun yagdırdı bu helikopter.
3- İzmir den 8 kişi yi yunanistana götüren helikopter uluslararası sulardan nasıl geçti ? Yaralı taşıyoruz demişler de yunan hava sahası kontrol. bunu yer mi ?
Saygılar .Milletimize geçmiş olsun.Birlik olma zamanı..
Katılıyorum ilave olarak bende kendi yorumum da sorular sordum düzgün bilinçi ispatlı cevaplar gelir mi bilemiyorum ama tv lerde hiç bu mevzulara girmiyorlar sürekli takip ediyoruz zaten ve yahatımız tamamen şu anda bu olayın etkisinde izninize sığınarak ve eklemeler yaparak bende sorularımı sorayım...
1:Bu meclisi mit i beştepeyi halkın üstüne sıkan uçaklar f-16 mıydı? helikopter miydiler? bunlar düşürüldümü? yoksa bir yere mi indiler? pilotları yakalandı mı? ve neden acil müdahele olmadı?
2: yunanistana giden helikopter verildi mi? askerleri verecekler mi?
3:bir komutan paşa olmak kolay değil bunlar çekirdekten mi yetişme? yoksa sonradan mı olmuşlar?
4: kaç yıldır ergenekon ve balyoz süreçleri var bu kadar yakının daki komutanları savcı ve hakimeri emliyet müdürerini nasıl görememişler? illa böyle mi olması gerekiyor du?
yunanistana kaçan helikopter ve 8 kişi iade edildi.
Helikopter iade edildi.
8 kişi için bugün ya da bu hafta sınırı geçme için mahkeme düzenlenecek. Sığınma talep etmişler.
Geniş bir yaygaradan sonra iade edilir onlarda. Biraz daha malzeme ve kampanya gerek.
-
Ben de aynı şeyleri söylüyorum sahte asker cikarip bu oydu yasiyor dediler resim 2006 dan dediler haber etiği denen sey kalmadi ki herkesin derdi belli bir ideolojiyi topyekun savunma
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
kafa kesme olayı gerçek olmasaydı kimse bunu konuşmazdı zaten üstünü hızla örtmeye çalışıyor cihad sevici ak partililer
bunlar inkar ediyordu şimdi ne demeye başladılar bakın hele "la o beden 20 yaşında süt gibi duruyormu 35-45 yaş arasında olduğu kabak gibi belli.."
-
quote:
Ben de aynı şeyleri söylüyorum sahte asker cikarip bu oydu yasiyor dediler resim 2006 dan dediler haber etiği denen sey kalmadi ki herkesin derdi belli bir ideolojiyi topyekun savunma
2006 dediğin şey yandaş medyayın yaptığı montaj üstünü kapatmak istiyorlar malum -
Kutuplaşma olsun vatan hainleri defolup gitsin memleketten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X