Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.738
Cevap
76
Favori
898.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ertewas

quote:

Orijinalden alıntı: .Che.

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

quote:

Gazi Mahallesinde Alevi Mahallesine saldırmışlar doğru haber mi .Öyle bir şey varsa bu ülkenin sonu iyi değil.

Direndik hocam direneceğiz de. Tekbir sesleriyle girmeye çalışmış faşistler. Kontrol altına aldı Gazililer olayı, ben gelişme olursa yazarım burdan. Dostlarım, akrabalarım orda ben İstanbulda değilim telefon geldi elim ayağım kesildi.

Hiç kimse inancı yüzünden zulüm baskı görmemeli artık.Hele hele bu ülkede Alevilerin gördüğü zulümler gerçekten insanlık dışı.

Sağduyunuz için teşekkürler hocam. Örgüt ele almış olayı, kışkırtmışlar ama benim canımdan can gitti şurda. Hani polis sürekli orda sürekli bir çatışma hali var ama bu çok farklı.

Memlekette aleviyle kürtle kimsenin derdi yok, yeterki rahat dursun. adam kürdüm kürdün hakkını savunuyorum diye silahı almış çıkmış dağa suçlu suçsuz demeden asker polis öldürüyor, tepki görünce, millet kızınca kürdü eziyorlar diyor. Diğeri ben alevi inancındayım diyor halbuki inancı da yok adam ateist, inançlı olanın inancıyla dalga geçip aşağılıyor, yada alevi haklarını savunuyorum ayağıyla dhkpc gibi örgütlere girmiş, eylem yapıyor sağı solu yakıp yıkıyor. sonra millet tepki gösterince alevileri eziyorlar oluyor adı. ulan sizin yaptığınızı babam yapsa ona da tepki gösteririm. Milletine bağlı, işinde gücünde, ekmeğinin derdinde olan milyonlarca alevi kürt veya başka mezhep yada ırktan insan var. insan olduktan, insan gibi yaşadıktan sonra kimsenin kimseyle derdi olmaz. bu topraklarda herkes kardeşçe yaşar...

Ne dhkpc ile ilgili birşey yazdım ne de başka birşey. Konuyu nerelere çekiyorsun. Gaza gelmiş bir güruh alevi mahallelerine saldırmaya kalkmış, ya Ali sesleriyle tıpış tıpış dönmüşler. Bugün kafa kesildi haberini doğrulayan kaynaklar vardı tehlikenin farkında mısınız? Siz de o kafada değilseniz bence farkında olmak zorundasınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

Beyler araçlarıyla beylikdüzü taraflarında geçenler silah sıkıyor etrafa

bende beylikdüzündeyim migros tarafı burda pek birşey yok şimdilik yada ben duymadım arada bağırışmalar duyuyorum okadar
  • En başından beri bu işte bir anormallik olduğunu düşünüyorum ve söylüyorum bir çok insanda bunu söylüyor ne olursa olsun burada tek kaybeden taraf masum askerler olmuştur.Çok üzüldüm gerçekten o gün yaşananlar asla unutulmayacak.
    Videolardan izliyorum asker abi tatbikat vardı diyor abi baskın varmış polise desteğe geldik bir baktım tvde biz! darbe yapıyormuşuk diyor.. İnanılır gibi değil
  • millet pompalı atıyor allahın kerizekalısı masumları vuracaklar bir tane porsche panamera arabasıyla konvoyun en başından gidiyor onun arkasıdakiler şahin,reno,kamyon porscheli kişi bence hisselerden iyi para vurmuştur
    onda seviniyortur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FFAKO -- 17 Temmuz 2016; 0:41:08 >

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alynty: ibrahim2399

quote:

Orijinalden alynty: Dr.LiXX

Sosyal medyada yayynlanan resimlere çok itibar etmeyin, resimde ne oldu?u de?il sizin resimden ne anlamak istedi?iniz önemli olan. Yaraly bir askeri ta?yyanlary syrf sakally diye i?idçi ilan edersin ama adamlar aslynda yaralyyy ambulansa götürenlerdir. Kim linç etti?i adamy kucaklar götürür?
    Ba?y kesik dedi?iniz adam da 2006 da trafik kazasynda vefat eden askerin resmi. Cnn türkten alynmy? ve ba?y kesildi diye haber yapylmy?. Foto?raf gündüz çekilmi? köprüde ama köprüyü i?gal edenler ak?am gözaltyna alynmy?. Mesele iktidar yada muhalif olmak de?il, biraz insan olun, vatanda? gibi bilinçli olun.

Hocam ba?i kesilmis diye tabir edilen askerin kesilirken ki goruntusu yok ama videosunu izledim sizde bulabilirsiniz. Asker teslim olurken saldiriyorlar ve bogazini kesiyorlarmi bilmiyorum ama asker kanlar icinde yerde öluyor ve hala öldu demelerine ragmen askeri tekmeliyorlar 2006 filan goruntusu degil bogaz koprusu oldugu ap acik ortada darbeye karisiyim ama bu da insanlik ayibidir daha 20 yasinda genc cocuk

O foto?raftaki asker ate? açanlardan myydy peki bu önemli biraz.

Alıntıları Göster
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi34i -- 17 Temmuz 2016; 16:58:24 >

• ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 19 Temmuz 2016; 2:44:12 >

Orijinalden alıntı: kurgu1

cagdas beyınsızler laık beyınsızler er asker nedir görevi nedir kımı koruru asker kımı korur 18 bın tl verıp de askercılık oynamayın

Sende maşallah ortalığı iyi karıştırıyorsun takip ediyorum da sureklı yorum atıp farklı farklı gorus bıldırıyorsun ve nedense mesaj sayın hep sıfır?

ilk önce dün gece Askeri (20 yaşında ki çocuklara işkence ettiler)
    bugün gazi mahallesine girip çatışmaya girdiler, Ve yine Malatya, iskenderun 'da pkk sempatizanı partinin binaları yakılıyor ve yurdun çeşitli yerlerin de suriyelilere saldırılar var...

durum onu gösteriyor ki hızlı bir şekil de iç savaşa doğru sürükleniyoruz, eğer müdahele edilmezse, insanlar hala sokağa çıkmaya davet edilirse Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçek gücünü görürüz...

OFGKTA
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

quote:

Orijinalden alıntı: kurgu1

laıkler de darbe olsa da muslumanları katletsek düsüncelerıne sahıpler

Yemin ederim öyle başımdan geçeni eksiksiz yazıyorum

Şu anda elit bi yerdeyim bi kokoş kadın var alt katta darbe olayları olurken eşimle eve dönelim gece geç saat oldu ne olacağı belli değil dedim baktım apartman girişinde oturup 5-6 kişi sohbet ediyorlar kadın korkmayın aman ben neler gördüm asker alır daha iyi olur. Şu yoldan geçen kapalılara gıcık oluyorum başından tutup baş örtüsünü alasım geliyordu bakalım daha öyle gecebilecekler mi

İşte AKP nin bu devlette bu kadar fazla oy alma sebebide Burdur. Ben Atatürkçüyüm diyip İslami bir hayat yaşayana saygı duymazsan onlarda sana ve senin inandıklarına saygı duymaz. Gezi olaylarında yaşlı Karadenizli teyzeyi hatırlayın birtane yaşlı kır saçlı gavat kadına sen Atatürkçü olamazsın sen kapalısın dedi. Aslında sol kesim cumhuriyet tarihi boyunca kapalı İslami tarafı sevmemiştir bunun nedeni Atatürk değil ismet paşadır.

Düşüncelerinize katılıyorum.Bende böyle bir çevredeyim. Bende Atatürkçüyüm ama bu görüşünüze katılmıyorum dediğimde hep dışlanıyorum.Herkesin yaşam hakkına saygı duyulmalı ama İslamcı kesimde aynı düşüncede olduğu için benim gibi düşünenler azınlıkta kalıyor.Kimse kimsenin haklarına yaşam tarzına saygı duymuyor.

Sıkıntı burada zaten
    Sen bana saygı duymazsan bende sana duymam

Taksim meydanda tam simit sarayı vardır
    2 tane küpeli tip birtane açık saçık kız orada oturuyor umrumda değiller istedikleri gibi takılabilirler, bir Suriyeli ailenin çocuğu çıkarıp Kuran okumaya başladı 10 yaşlarında var yada yok çocuk. Normal konuşur gibi bağırmadan sadece ailesi duyacak şekilde bunu gören tipler hemen buuu ne yaaaa falan demeye başladı bitanesi diğerine sana ne özgür değil mi istediğini yapsın dedi diğeri dönüp

Onların özgürlüğünün başladığı yerde senin özgürlüğün biter dedi. Bakarmısın cümleye şimdi ben bu laikliğe özgürlüğe Atatürkçü düşünceye nasıl saygı göstereyim nasıl seveyim sen beni sevmiyorsunki arkadaş ben seni seveyim.

• Bu forumda özelden bana "ikiyüzlü" deyip cevap vermemi engellemek için beni bloklayanlara ne demeli?

Örnek: @Fulton

İkiyüzlülü olduğumu görmüşsün demek ki. Bu iddianı kanıtlarsan sevinirim. Direkt forumda herkese açık ortamda bunu yapman yerinde olur. Beni bloklayarak, özelden dahi cevap vermemi engellemen hiç iyi olmamış.

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"

• Flash tv her zamanki gibi devam
    Bu mesaja eklenen görseller:

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

• Arkadaşlar tamam kimine göre darbeydi kimine göre tiyatro. 200 Şehit varken bayram havasına girmek nedir? Onca eve ateş düşmüş ama millet sokaklarda korna otturuyo şarkı açıyo. Hatta mahallemizde ve bi üst mahallede duğun var hiç bişey olmamış gibi adamlar çalgı çalıyo oynuyo. TVlerde bile hiç Şehitlerden bahsedilmiyor. Ne olacak bu milletin hali anlamıyorum. O linç ettikleri darbe olduğundan haberi olmayan emir kulu askerler yarın bir gün hep şikayetçi olacaktır. Zamanında askerinin kafasına çuval geçirildiğinde oralı olmayan halk kendi askerinin boğazını kesiyor. Nerde insanlık? Hatta ne acıdır ki ve saçma bir slogandır memleketimde "Allahtan başkası esir olamaz" diye sloganlar atılıyor. Allah kimseye esir olmaz ki kimsede durup demiyor ne diyoruz biz diye herkes elinde megafon olan adam ne derse tekrar ediyor robot gibi. Doğudaki askerler çekilsin darbeyi onleyen halk davulla zurnayla karşılanan pkklıları oldursun gitsin boğazlarını kessin. Allah sonumuzu hayretsin, bu olay hiç hayra alamet değildi. Bu milletin başına gelecek birşeyler var ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

hocam son durum nedir istanbul armutluda ?uan bir sykynty yok sanyrym ?

Dhkpc şu an nöbet tutuyormuş Okmeydanı ve Gazide, milleti yakmak biraz sıkar hocam artık. Sıkıntı yok panik yapmayın.

Nöbet dediğin şey barikatın arkasına saklanmış 5-10 tane taş atan velet.
    Diğer korkaklarda taş atan çocukların arkasına saklanan korkaklar.

Giren arabaları, masum insanları taşlayıp dövüyolar. Bu mu nöbet ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Tadeon

quote:

Orijinalden alynty: .Che.

quote:

Orijinalden alynty: Mode03

Dhkpc ?u an nöbet tutuyormu? Okmeydany ve Gazide, milleti yakmak biraz sykar hocam artyk. Sykynty yok panik yapmayyn.

Nöbet dedi?in ?ey barikatyn arkasyna saklanmy? 5-10 tane ta? atan velet.
    Di?er korkaklarda ta? atan çocuklaryn arkasyna saklanan korkaklar.

Giren arabalary, masum insanlary ta?layyp dövüyolar. Bu mu nöbet ?

o arkada? da alevi benim ailem de alevi fakat siyasi olarak baky? açymyz ayry ama ?u var her kaos ortamynda bu ülkede zulum gören aleviler aileleri tehlike altynda ?uan benim canymyn gram önemi yok ailem her ?eyin önünde aileme bir ?ey olduktan sonra benim ya?amama gerek yok zaten ta? da atsalar bir ?ekilde kendilerini koruyabileceklerse yobazlara kar?y bunu yargylaman saçma ailenin cany tehlikede olsa ne yaparsyn ? ( E?er masumlara saldyrylyyorsa sebepsiz yere zaen haklysyn o kysymda tarty?maya gerek bile yok )

• ................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 19 Temmuz 2016; 2:44:19 >

Orijinalden alıntı: Tadeon

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

Dhkpc şu an nöbet tutuyormuş Okmeydanı ve Gazide, milleti yakmak biraz sıkar hocam artık. Sıkıntı yok panik yapmayın.

Nöbet dediğin şey barikatın arkasına saklanmış 5-10 tane taş atan velet.
    Diğer korkaklarda taş atan çocukların arkasına saklanan korkaklar.

Giren arabaları, masum insanları taşlayıp dövüyolar. Bu mu nöbet ?

Yahu ne olursa olsun ben yakınlarımı düşünüyorum şu an, başka bir şeyi değil gerçekten. Gerçekten tekbirle girmeye çalışan bir güruh var ortada şakası yok bunun hocam. Bunlara karşı ne geliyorsa elden yapılması lazım, mahalleli barikat mı kurar ne yapar artık bilmiyorum. Bugün ve dün sokağa çıkan bazı kesimlerin yaptıkları da ortada, insanlar tedirgin. Sonumuz iyi olur umarım.

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    O kadar sehit varken milletin disarda kutlama yapmasindan daha iyidir

Cuma veya herhangi bir namaza gidip cemaatin yanında yani arka tarafta saf tutup camiidekileri izleyip neler yaptıklarını nasıl namaz kıldıklarını bir izle ve bana o camiilerin temiz olduğunu samimiyetle söyle işte o zaman belki kızmam
    Bu arada yani sen diyosunki bizim özgür irademiz yok Allah'ın dilediği gibi yaşıyoruz?
    Süre'ler bir çok farklı şekilde yorumlanır.
    İyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Haber doğru mu hocam insallah öyle bir durum yoktur.

Haydiiiiiii adam darbe oluyor uyku derdine düşmüş. 6 kişi de beğenmiş

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.