Şimdi Ara

15 TATİLDE LYS MAT MI ? YGS FEN Mİ ? YERİMDE OLSANIZ NE YAPARSINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önceki konumdan beni hatırlayabilirsiniz fem simetri mat-2 kitabını alıp başlamıştım şuan günde 60 sayfa ilerlediğim takdirde 15 günde türevin belli bir kısmına

kadar geliyorum ancak 15 tatil bittiğinde yaklaşık 35 gün civarı kalacak daha ygs fenden çok eksiğim var şansına yapıyorum diyebilirim bu durumda böyle kasarak lys

mata devam mı edeyim ? yoksa ygs fen mi kasayım ? (mf4 düşünüyorum)

Fizik ten 5 konu anca bitirdim
    Kimyadan 3-4 konu kaldı
    Biyolojiye başlamadım
    Geometri iyi sayılmaz
    Ygs matematikten kapsülde 22 yapıyorum
    LYS matta fena sayılmam 11.sınıf nerdeyse tam diyebilirim.

Arkadaşlar Ciddi Bir Şekilde Önerilerinizi Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.

• Tatilde tatil yapılır lan
  • Lysnin getirisi daha cok hocam. LYS Mat kasmak daha mantikli. Ygs fenede sinava iki hafta kala onemli konularina bakarsin. Tabii bu benim tavsiyem dikkate almak zorunda degilsin.

Hocam bu arada gunde 60 sayfa nasil calisiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs anlama ve yorumlama sorularından oluştuğu için yerinde olsam Ygs için çalışırdım. Ygs kondisyon ister, pratik ister. Türkçe olsun, matematik olsun. Neyse sınava şurada 50 gün var bol bol pratik yapmak yani test çözmek ya da eksiklerin varsa konu çalışmak en iyisi. LYS bilgi ağırlıklı olduğu için ve daha 140+ gün olduğu için YGS kas. Yüksek bir YGS puanının vereceği moral paha biçilemez
  • sancaryum kullanıcısına yanıt
    fizikten 1-2 konu bitirmeye çalış onun dışında mat devam et mat daha önemli ama fizikten de 1-2 konu hiç fena olmaz
  • ygs olmadan lys olmaz psikoloji önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir hafta full ygs fen, biyoloji konu ağırlıklı fizik kimya sözellere ağırlık vercem,

2.hafta mat 12 ötf limit türev soru bankası planladım

ikiye bölebilirsin tatili; konu eksiğin varken lys kasman riskli, ben de sordum birine bekliyorum cevap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tecrübeli biri olarak söylüyorum Ygs önemli değil diyenleri sallamayın.Ne kadar önemli olduğunu kendi gözlerimle gördüm.Ygs bence psikoloji ve puan açısından bu maratonun %50-%60'ına sahip.Biri olmadan öteki olmaz.Ygsde patlarsan geri zor toparlarsın onu söyleyeyim.Bu sınav senin diğer sınava ne için çalışacağını aşağı yukarı belli edecek.Sayısal için konuşuyorum sağda solda afedersiniz dangalak dershane hocaları konuşur durur.150 binden 15 bine çekmeler bilmemneler bunların hiçbiri olmayacak.Ygs kötü geçsin o 3 ay aklında binbir fikir dolaşacak.Acaba seneye mi kalsam bu sene olmayacak yada artık bırakmışlığın son seviyesi ne gelirse giderim kafasında olacaksın.Bu psikolojiyle başarılı olmak üzgünüm çok zor.Ama tam tersi olursa bir şeyleri başarmış olacaksın.Gece gündüz yatmazsın o motivasyonla ders çalışırsın.Hepsi yaşanmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fikrinizi belirttiğiniz için hepinize teşekkür ederim ve diğer görüşleri de bekliyorum.Şu an aklımda kabataslak bir plan belirdi ama halen tam karar vermiş değilim .

simetri mat-2 nin 1.kitabını bitirip ygs fen ve matematiğe yüklenmek biraz mantıklı geldi açıkcası herkes netlerimi soruyor söylemeye utanıyorum.Branşım olan ygs fende hiç iyi değilim. merak eden arkadaşlar için en son denemede 70 yaptım . Bunları düşüneceğim tecrübeli arkadaşların samimi yorumlarını bekliyorum.Bu arada şu polinomları da bugün bitireyim artık.
  • okuyunca kendimi gördüm resmen kardeşim :D bende aynı bu durumdayım benim duşuncem 15 günlük tatilde mat konuları bitmişse her gün 1-2 mat denemesi atıp bi an önce fizik ve kimyayı bitirip geometriden de üçgenler ve 11 de gördüğümüz daire falan bitirip her gün de 1-2 saat biyoloji çalışmak geriye 1 ay falan kalıyor her gün düzenli olarak geo ve biyo çalışılırsa büyük bi artış olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiztom

okuyunca kendimi gördüm resmen kardeşim :D bende aynı bu durumdayım benim duşuncem 15 günlük tatilde mat konuları bitmişse her gün 1-2 mat denemesi atıp bi an önce fizik ve kimyayı bitirip geometriden de üçgenler ve 11 de gördüğümüz daire falan bitirip her gün de 1-2 saat biyoloji çalışmak geriye 1 ay falan kalıyor her gün düzenli olarak geo ve biyo çalışılırsa büyük bi artış olur diye düşünüyorum

Söylediklerin mantıklı hocam büyük ihtimal sadece 1.kitabı bitirip fizik kimya konu eksiklerimi tamamlayacağım ayrıca deneme tavsiyeni de uygulayacağım Allah'ın izniyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.