Şimdi Ara

15 saat gezdim.Kısaca izlenimler ve turistler... (Büyükada,Taksim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabahleyin uykusuz çıktım yola.Her zamanki gibi gezeceğimiz günün sabahı uyku tutmadı.Yola çıktık ve Büyükada'ya vardık.Bu arada vapur kaçmıştı.1 saat aptal gibi bekledik.Onları saymıyorum.Her neyse bizim hatamız.Vapur geldi ve bindik.Bisikletle her zamanki gibi adayı turladık.Yaklaşık 10km vardır diye tahmin ediyorum.Bir ihtimal geçebilir.Yolculuk bittiğinde vapur yine kaçmıştı.1 saatte öyle bekledik ve bindik.Vapurda turistler vardı.İngilizceye benzer bir dili pert ederek konuşuyorlardı.Her neyse işte.Adamların sonuna kadar kahkahayı basmasından tutun, baya baya küfürle konuşuyorlardı.Teki desen geçmiş yatıyor orada.Sanki evinde...Onlara hafiften sinir olduk ama en azından dili çekiliyordu.Vapurdan indik Kabataş'ta ve Taksim'e yürüdük.5 dk. sonra bi hamburger yiyelim dedik.Gittiğimiz yerde bitmişti sonra diğer yere geçtik ve araplar vardı.Ark.lar siparişi beklerken ben ve yanımdaki arkadaşım 2 dk. içinde adamların habalbalbalbalbalı konuşmasına ve gülmesine çıldırıp üst kata çıkacağımızı söyledik.Çıktık ve yemek yiyoruz.En üst kat kapalı.Adamlar yemeğini yemiş, en üste çıkıyor birşeyler yapıyor.Dans ediyor falan filan.Demeye çalıştığım biz gitsek yan bakamayız.Direkt olarak dışlanırız.Onlar geliyor kendi memleketi gibi ohhhhhhhhhhh.Ne güzel valla.

Çok kısa özet geçersem : 15 saat gezdim,10km bisiklet sürdüm,yaklaşık 5 saat yolculuk yaptım ve her zamanki gibi insanları gördüm.Elime tek geçen.Ağır bir yosun kokusu,adada ise faytonlardan dolayı at pisliği kokusu,diğer insanların aşırı rahatlılığın doğal olarak bana batması ve ölmüş bir halde tekrar burdayım.Kısacası gezmek:boş iş.Bana göre tabi.Alırsın kızı adam gibi bir yere gider, kazıklanmadan yemeğini yersin.Okey...Ama bu tür maceralara burda girişmeyeceksin...Hepinize iyi geceler.

Ek olaraktan doğulu birisi beni yine çıldırtmayı başardı.Ben böyle birşey görmedim gerçekten.Blok koyan olacaksa bu sözümden ötürü, güle güle kardeşşş

• arkadş ya eğlenmeyi bilmiyonyada asosyal arkdaşları var. biz aayda bikere gideriz büyükadaya hepsindede eğlenrek geri geliriz, hiç sıkıldığımız olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

arkadş ya eğlenmeyi bilmiyonyada asosyal arkdaşları var. biz aayda bikere gideriz büyükadaya hepsindede eğlenrek geri geliriz, hiç sıkıldığımız olmadı

Ben eğlenmeyi bilmiyorum yada asosyal arkadaşlarım var demedim.Sadece görüşümü paylaştım kardeş Eğlenmeye gelince tabi eğlendim fakat sinirimi bozan kısmı daha fazlaydı.Örnek verirsem Silivri'ye denize gittiğimde bundan çok daha fazla eğlenmiştim.Demeye çalıştığım burada macera yaşanmıyor maalesef.Birçok şey kısıtlı.Anlayarak okuyup yorum yaparsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

arkadş ya eğlenmeyi bilmiyonyada asosyal arkdaşları var. biz aayda bikere gideriz büyükadaya hepsindede eğlenrek geri geliriz, hiç sıkıldığımız olmadı

Ben eğlenmeyi bilmiyorum yada asosyal arkadaşlarım var demedim.Sadece görüşümü paylaştım kardeş Eğlenmeye gelince tabi eğlendim fakat sinirimi bozan kısmı daha fazlaydı.Örnek verirsem Silivri'ye denize gittiğimde bundan çok daha fazla eğlenmiştim.Demeye çalıştığım burada macera yaşanmıyor maalesef.Birçok şey kısıtlı.Anlayarak okuyup yorum yaparsan sevinirim.

o zaman sana tavsiye sakın go karta gitme 2 gün önce gittik 2 gündür bitik haldeyim kol sırt hiç birşey bırakmıyo gidersen eve gelince konu açarsın saydırırsın herşeyi boşver

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.