Şimdi Ara

15 okul puanı çokmu sorun yaratır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğum üniversiteyi dondurup tekrar hazırlanmak için geldim okul puanım 15 olacak gelecek yıl hedefim ege,marmara veya gazi iktisat sizce 15 puan çokmu kötü ortalama kaçar net yapsam hedefime ulaşabilirim önerilerinizi bekliyorum.

• tm den giriceksin sayısaldakı kadar geriye atmaz tahminimce. hedeflediğin okulların sıralaması kaç bin? arastırdın mı?
  • Hocam istediğin yerler çok ütopik olmadığı için 4 soru fazla yaparsın matematikten puan farkını kapatırsın.
  • Yaratmaz diye düşünüyorum hedefin o kadar yüksek değilmiş. Yalnız ben bu OBP kesilmesi TMde daha çok geri atıyor sanıyordum MFye kıyasla. Hangisi doğru acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Yaratmaz diye düşünüyorum hedefin o kadar yüksek değilmiş. Yalnız ben bu OBP kesilmesi TMde daha çok geri atıyor sanıyordum MFye kıyasla. Hangisi doğru acaba

Türkçe matematik daha kolay ama fizikten kimyadan o kadar yüksek notlar alamıyorsunuz. Sizce hangisi daha çok geri atar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kylm

quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Yaratmaz diye düşünüyorum hedefin o kadar yüksek değilmiş. Yalnız ben bu OBP kesilmesi TMde daha çok geri atıyor sanıyordum MFye kıyasla. Hangisi doğru acaba

Türkçe matematik daha kolay ama fizikten kimyadan o kadar yüksek notlar alamıyorsunuz. Sizce hangisi daha çok geri atar?

Bu dediğin sebepten dolayı MFde atma daha az olur diye düşünüyorum işte ben ama sen tersini mi düşünüyorsun anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.