Şimdi Ara

15 Mayıs 2011 Sansüre karşı yürüyüş [VİDEO]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Mayıs günü çektiğim görüntülerden oluşturduğum kısa bir video tüm sahnelerde monopod kullandım.
    Yukarıdan çektiğim bütün açılarda monopodu sonuna kadar uzatıp jimmy jib gibi kullanmaya çalıştım baya titremiş sarsıntılar rahatsız edici olmuş ama önemli olan günün anlam ve önemi değil mi

http://vimeo.com/23767233

İyi seyirler

• İyi olmuş emeğine sağlık

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
    Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi,
    seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz
    vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her
    köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde,
    iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen;
    Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
  • Önlerdeydim. İnşallah gözükmüşümdür.

Edit: İzmirmiş la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 16 Mayıs 2011; 20:42:20 >

• Arka fon çok güzeldi Bide inci pankartı

26 Temmuz'a kadar bilmeniz gereken; Link (Yenilendi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: babuşbırakya

Arka fon çok güzeldi Bide inci pankartı

+ olarak arka fondaki şarkının adı nedir?

26 Temmuz'a kadar bilmeniz gereken; Link (Yenilendi)
  • Ben de İstanbul'daki mitingdeydim ama hava çok sıcaktı ve üzerimde kalın bir giysi vardı bu nedenle eve gitmek zorunda kaldım. Metroya girince karşıdan gelen öğrenci akınını görünce bir an utandım ve orada olmak istedim ama olmadı.
  • Kamera mükemmelmiş yaa
    Tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış. -- 16 Mayıs 2011; 21:02:40 >
  • Teşekkürler :)

Tebrikler .
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge
  • Eline sağlık güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byabsnn -- 16 Mayıs 2011; 23:04:09 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.