Şimdi Ara

15'ler Çıktı Peki 14 Pro'lar Düşer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen seneden hatırladığım kadarıyla 14'ler çıktığında 13 Pro bir düz 14 fiyatına kadar düşmüştü. Lakin daha sonra ne olduysa aklın ve mantığın alamayacağı bir şekilde 13 Pro, 14 Pro'dan daha pahalıya satılıyordu. Saçmalık, her neyse. Sizce önümüzdeki günlerde bu fiyat düşüşü 14 Pro'lar için de beklenebilir mi? Neticede piyasada elde kalan birçok 14 Pro'lar var. Düz 15 almaktansa 14 Pro almak daha mı mantıklı olur? Sıfır piyasadan bahsediyorum tabii.

• Burada en büyük yenilik type c. Tek kabloyla hayata devam edebilmek büyük konfor sağlar. Bu açıdan değerlendirmek lazım. Ben olsam 14 pro ucuzlasa bile,ki sanmam, 15 serisini tercih ederdim sırf type c den dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 13 Eylül 2023; 9:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan hb sitesinde halen 13 pro ve max 60,65k seviyelerin de sence düşer mi:) belki 3,5k oda belki ama 60k 14 pro alicagina 65k 15 pro alir diye alan olurmu bence sanmam

• C. S C kullanıcısına yanıt

Sırf type-c için 17 bin tl fazla mı vereceksin? 3 senedir ipad kullanıyorum type c girişli ama hayatıma bi katkısını göremedim. 😅

• BurcuHale kullanıcısına yanıt

Yok ben arkadaş için söyledim. Yoksa 12’den çok memnunum.

• C. S C kullanıcısına yanıt

Bence 15 pro max asla 14 kadar satmayacak. Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında?

Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun? Bence satış rekoru kıracak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O telefonlarin kolay kolay fiyatinin dusecegini sanmam adini satiyor resmen sirket

• Doğru. geçen seneki kurla şimdiki bir değil. Olsa olsa ne kadar indirim yapabilirler ki? iPhone 15 ise zaten 48mp kamerası ve pek çok özelliğiyle ideal. Ekranın 60hz olması bahsi tartışılır. s22'den 14'e geçtiğim zaman çok göze batıyordu ama sonradan alıştım ve umursamadım. Şu an 14'üm yok, geçtiğimiz ay satmıştım maddi sebeplerden dolayı. Yoksa 14 çok uzun zaman kullanılabilecek bir cihazdı. Gerçi son zamanlardaki tüm iPhone'lar öyle.

• Satış rekoru kırması için bir yenilik gerekir. Apple dünden beri sadece hisselerinde değer kaybediyor tarihinde ilk defa. Çünkü çakma 14 pro max yaptılar. Hem de çok kötü renklerle.

14 pro max çıktığında çektiğin değişmesi ve özellikleri büyük yenilikti. Ayrıca derin mor rengi o kadar ilgi çekmişti ki çoğu insan rengi için aldı. Şimdi ne olduğu belli olmayan natürel rengi kimin ilgisini çekecek ki? Üstelik kasası 14 ile birebir aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurcuHale -- 14 Eylül 2023; 0:40:14 >

200 milyar dolar dğer kaybetmiş şirket geçen çıktı ya haber.

15 serisi gayet güzel geldi baz model bile deli satacak hatırlatırım günü gelince

• Bir soru: İlerleyen aylarda dolar ne olur ve bu cihazların fiyatları artar mı? Hayır, kredi çekip alınsa satarken değerini korur mu diye soruyorum. Yoksa en az zararla satacağımı biliyorum. Kafam kafam çok karışık, vidyo da çekmek istiyorum ama bir yandan iPad alasım da var.

• Değeri artsa bile ikinci elde nakit çıkarıp verecek adam sıfırına yöneliyor artık. Bu fiyatlara ikinci el alacağına 5 lira daha koyar kredi kartıyla sıfır alırım diyor. Siz olsanız 5 lira ucuz diye pahalı bir cihazı ikinci el alır mısınız?

• 15'ten daha pahalıya satılacak 14 boşuna düşmesini beklemeyin

• Bu doğru. Zira Apple halka arz ettiği iPhone 14 serisi çıktıktan sonra 125 dolar olan hisselerini 198 dolara çıkarmıştı. Şu an ise 175 e düştü sadece bir kaç günde.

Çünkü insanlar güvenli görmüyor birebir aynı telefonu yaptığı için. Bu sebeple güzel satış yapacağını düşünmüyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.