Şimdi Ara

15 günde 9 kilo verdim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 89 kiloydum. Şuan 80 kiloyum. Kolayı bıraktım. Yağlı yiyeceklerden uzak durdum. 2 gün serbest gün ilan ettim geçtiğimiz 15 gün içerisinde. bugünlerde çekirdek,cips filan yedim ama abartmadan. Her gün dondurma yiyorum. Bisiklet sürüyorum ve koşuyorum. Bu kadar hızlı kilo verceğimi düşünmezdim. En büyük etken gazlı içeceklerden uzak durmak sanırsam. Ama şu sıralar çaya sardım. Onuda bıraktım 2 gündür içmiyorum :P İnanınca oluyormuş beyler tavsiye ederim.

edit: 15 günde 4 ders P90X yaptım ve 4 ölçek protein shake tükettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 18 Nisan 2014; 0:22:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

89 kiloydum. Şuan 80 kiloyum. Kolayı bıraktım. Yağlı yiyeceklerden uzak durdum. 2 gün serbest gün ilan ettim geçtiğimiz 15 gün içerisinde. bugünlerde çekirdek,cips filan yedim ama abartmadan. Her gün dondurma yiyorum. Bisiklet sürüyorum ve koşuyorum. Bu kadar hızlı kilo verceğimi düşünmezdim. En büyük etken gazlı içeceklerden uzak durmak sanırsam. Ama şu sıralar çaya sardım. Onuda bıraktım 2 gündür içmiyorum :P İnanınca oluyormuş beyler tavsiye ederim.

gerçekse ne mutlu sana. Ama biraz imkansıza kaçıyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

89 kiloydum. Şuan 80 kiloyum. Kolayı bıraktım. Yağlı yiyeceklerden uzak durdum. 2 gün serbest gün ilan ettim geçtiğimiz 15 gün içerisinde. bugünlerde çekirdek,cips filan yedim ama abartmadan. Her gün dondurma yiyorum. Bisiklet sürüyorum ve koşuyorum. Bu kadar hızlı kilo verceğimi düşünmezdim. En büyük etken gazlı içeceklerden uzak durmak sanırsam. Ama şu sıralar çaya sardım. Onuda bıraktım 2 gündür içmiyorum :P İnanınca oluyormuş beyler tavsiye ederim.

gerçekse ne mutlu sana. Ama biraz imkansıza kaçıyor sanki

imkansız değil dostum. bende inanamadım. bugün 17. günüm.

• Cok saglıksız ama hocam 15 gunde 9 kilo haftada 2 kilo ideal
  • CSB gibi.15*3000=45000kal günlük 1500kal Alsan 15*1500=22500
    15 gunde 67500kal yakmissin.Masallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AshtonKutcher -- 18 Nisan 2014; 0:13:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu süre zarfında neler yedin,kahvaltı ara öğün öğle yemeği akşam yemeği vs. tam tahıllı ekmek mi tükettin ne kadar su içtin günde kaç km bisiklet sürdün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareteKamil

Hocam bu süre zarfında neler yedin,kahvaltı ara öğün öğle yemeği akşam yemeği vs. tam tahıllı ekmek mi tükettin ne kadar su içtin günde kaç km bisiklet sürdün?

Hocam 15 günde km saatim 215 kmyi buldu. Kahvaltı her gün yapmadım. Yaptıysamda tam tahıllı ekmek, haşlanmış yumurta veya bol beyazlı omlet, peynir zeytin bal tükettim. Öğlen yemeğinde salata ve meyve yedim. Akşamları bol protein tüketmeye çalıştım. Tavuk, balık tükettim. Bir gün yumurtalı ıspanak yedim. Bulgur pilavı ile yoğurt çok tükettim. Mesela bugün fırında patates köfte ve bulgur pilavı vardı yanındada yoğurt tükettim.

Not: 1 gün iskender yemiş olabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

CSB gibi.15*3000=45000kal günlük 1500kal Alsan 15*1500=22500
    15 gunde 67500kal yakmissin.Masallah

CSB değil dostum. Senin iradene kalmış inanmak veya inanmamak. P90X programı uyguladım 4 gün. 5. gün ölmek üzereydim bıraktım. Dünde bisiklet ile takla attım sağ ayağım morluklar içinde. 1 hafta spor yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 18 Nisan 2014; 0:23:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim elimdede P90X programı var arkadaş vermişti yogada pes ettim,1 sene vücut geliştirmeye gittim ama eğitimsel sebeplerden dolayı bıraktım,bırakalı 6 ay oluyor haliyle vücut kendini saldı.Sence P90X tamamen 90 gün boyunca uygulansa nasıl bir sonuç elde edilir? o videolar pek inanıdırıcı gelmiyor banada bide senin fikrini almak isterim.

ha bu arada 3 senedir ağzıma hiç asitli içecek koymadım o konuda sıkıntı çekmem yani ekmeğide az tüketiyorum alışkanlık olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareteKamil

Hocam benim elimdede P90X programı var arkadaş vermişti yogada pes ettim,1 sene vücut geliştirmeye gittim ama eğitimsel sebeplerden dolayı bıraktım,bırakalı 6 ay oluyor haliyle vücut kendini saldı.Sence P90X tamamen 90 gün boyunca uygulansa nasıl bir sonuç elde edilir? o videolar pek inanıdırıcı gelmiyor banada bide senin fikrini almak isterim.

ha bu arada 3 senedir ağzıma hiç asitli içecek koymadım o konuda sıkıntı çekmem yani ekmeğide az tüketiyorum alışkanlık olarak.

hocam ben ekmeği direk bıraktım. karbonhidratlardan uzak durdum. p90x programını bitirmedim bitirene danışmak lazım. ama p90x türkiye diye grupta paylaşılan fotoğrafları görünce neymiş la bu diye indirdim uyguladım. Bayağı zorlayıcı.
  • Hocam bendeki program o parayla satılanlardan yani türkçe altyazıları var arkadaş almıştı bana bıraktı askere giderken bende açıkçası sporu bıraktıktan sonra bi türlü içimde o başlama kıvılcımını bulamıyorum nedense. boy 1.90 kilo 93 bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KareteKamil -- 18 Nisan 2014; 0:33:56 >
  • BU KADAR HIZLI KİLO VERMEK İYİ DEĞİL. TAVSİYE...ÖNEMLİ... DOKTORLARDA ONAY VERMEZ..
  • Yıktığın kaslar hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesDeen

Yıktığın kaslar hayırlı olsun

low carb high protein diyette kas yakmak? hmm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JamesDeen

Yıktığın kaslar hayırlı olsun

low carb high protein diyette kas yakmak? hmm

Cevaba gerek yok sana kaçarın yok kaslar gitti
  • Giden kaslar ve su 1.5 ayda 7 kilo verdim zor zor... 15 günde 9 kilo terazide farkeder ama vücut halen yağlıdır.
  • Boy kaç ?
  • Başka arkadaşlarında dediği gibi yaktığın yağ orda taş çatlasın 1-2 kilodur.Muhtemelen vücudunda ki suyu dışarı attın bende bir ayda doğru düzgün diyet yapmayıp sadece spor salonuna giderek 5 kilo vermiştim.
  • 15 günde 6 kilo varmiştim geçmişn beni 76 dan 70 düşmüştüm
  • caner103 kullanıcısına yanıt
    hocam sen nasıl verdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrKTrM

Boy kaç ?

1.78
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.