Bildirim
15. Gün Bugun

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
15 gün değil 1 ay olması lazım.. -
Kullanmalik diyorum yahu -.- Mesaji okumadan cevap yazinca başiniz göğe mi eriyor yahu ? 15 iş günü bitince kullanmalık telefon veriyorlar ya, tamir edilene kadar onu diyorum işte -
benim telefonum 1 ay boyunca kvkda kaldı ancak bana kullanmalık tel. fgilan vermediler -
evet işte arkadaş anlamıyor yahu ! -
15 gun dememis 15 is gunu yani cumartesi ve pazarı saymıcaksın
nokia nın(diger markalarda gormedim) garanti sartlarında boyle bi durum soz konusu gidip isteme hakkın var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [BLuTo] -- 17 Ocak 2008; 1:54:21 > -
quote:
Orjinalden alıntı: [ TÛRÍ ]
15 gun dememis 15 is gunu yani cumartesi ve pazarı saymıcaksın
nokia nın(diger markalarda gormedim) garanti sartlarında boyle bi durum soz konusu gidip isteme hakkın var
15 iş günü olmasına dikkat edin, yani C.tesi - Pazar'ları sayarsanız 3 hafta civarı yapıyor.
Tüketici Kanunu gereği böyle bir hakkınız var. Ancak maalesef birçok servis bu zorunluluğu amiyane tabiri ile "takmıyor". Uygulayanlar da, sizin telefonunuz ile aynı özelliklerde olmayan basit bir cihaz verip, "telefon değil mi, neyinize yetmiyor" mantığı ile yaklaşıyor.
Telefon servislerini hiç sevmiyorum, gökten müşteri yağar gibi çok müşterileri olduğu için sanki onlardan para dileniyormuşuz gibi davranıyorlar (aynı G.old bilgisayar gibi). Maalesef Türkiye'de rekabet yeterli olmadığı için, yani müşteri ilişkileri kötü olan servis müşterisiz kalmadığı için bu tavırları değişmiyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: bugraok
benim telefonum 1 ay boyunca kvkda kaldı ancak bana kullanmalık tel. fgilan vermediler
Gidip hakkini aramazsan biraz zor verirler.
quote:
Orjinalden alıntı: w850ii
evet işte arkadaş anlamıyor yahu !
Evet evet anlamayan benim15 iş günü (yani haftaiçleri) geçtikten sonra tamir yapilamazsa cihazin muadili verilmek zorunda.Bu garanti belgesinde yaziyor!!!!! İşte gitsem hemen yeni cihaz verirler mi diyorum ? (w850ii siz cevap vermeseniz de olur -.- )
-
artık 16.gun oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: domates99
Evet evet anlamayan benim15 iş günü (yani haftaiçleri) geçtikten sonra tamir yapilamazsa cihazin muadili verilmek zorunda.Bu garanti belgesinde yaziyor!!!!! İşte gitsem hemen yeni cihaz verirler mi diyorum ? (w850ii siz cevap vermeseniz de olur -.- )
Vermek, kağıt üzerindeki sorumlulukları; ancak bunu sıkı şekilde uygulamıyorlar. En güzeli telefon ile arayıp, bu talebinizi iletmek. Duruma bakıp size haber vereceklerdir.
Yoksa doğrudan giderseniz, "şu an elimizde yedek telefon yok, kusura bakmayın" cevabını alabilirsiniz. "Kanunen vermek zorundalar" diyebilirsiniz. O zaman hakkınızı kanuni yollardan arayıp 1800 YTL'de düşük bedelli ise Tüketici Hakem Heyeti'ne (kaymakamlıktadır), daha yüksek ise Tüketici Mahkemesi'ne başvurabilirsiniz, size kimse mani olamaz (!)
Eğer Tüketici Kanunu'nun doğru düzgün yaptırımı olsa (var ama çok zahmetli süreçlere dönüşebiliyor), zamanında muadil yedek ürün temin etmeyenlere ağır cezalar verilse, tüm servis organizasyonları değişir; tabi maliyetleri de artar. Türkiye'de rekabetin oturması, müşterinin yetersiz hizmet veren firmalara ceza verir gibi alışverişi kesmesi gibi süreçler herhalde en az 15 yıl istiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X