Şimdi Ara

15 Bin Liraya Kadar Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenciyim okula gidip gelmek için en fazla 15 bin liralık bir araç bakıyorum abs klima hava yastığı olan performansı düşük olmayan sanayilerde süründürmeyecek bir araba bakıyorum tavsiyelerinize açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ariyorum up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya alınacak araba az ya da çok sanayiye uğratır kardeşim. Tavsiyem, D sınıfı araçlara bak. Hem kitle itibariyle daha az yorulmuş araçlar olur, hem de donanım zengin olur. Benim önerim Ford Mondeo Ghia. En iyi serisi 99 modeldir. Daha eskisinde hararet sorunu var, daha yenisinde de donanım az. Eküri Pug 406 ya da Vectra B.

• 15 bine d sınıfı önerenler ne içipte kafayı buluyor şaşıyorumokula gidip getirecek araç bütçene göre reno symbol olabilir.

• O paraya D sinifi alan öğrenci ekmeğe muhtaç olur. Sokaklarda mendil satar. Geceleri parkta uyur. Smybolün ise taksi çıkmasını anca alırsın. Sana tavsiyem twingo al. Ben 3 senedir kullanıyorum çok memnunum. Klima , komple açılır tavan sunrof , çift airbag , oto cam , oto dikiz aynaları , dijital gösterge gibi mükemmel donanımlara sahip. Lpgde 13-14 kuruş yakıyor başka bi arabada kolay kolay bu yakıtı da tutturamazsin. Benimki gibi bir aracı 13-14e alabilirsin. 1.2 full enjeksiyonlu motoru ve 850 kilo oluşu sayesinde gidişi de harika. Lpgde 170 gordum. Formulaya katilmayacaksan yeterli bence. Parça fiyatları uygun ve rahatlıkla bulunabiliyor. Haydiiiii selametle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

15 bine d sınıfı önerenler ne içipte kafayı buluyor şaşıyorumokula gidip getirecek araç bütçene göre reno symbol olabilir.

Merhaba.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-uygun-fiyata-ihtiyac-sahibine-248805821/detay

Aranırsa 10 liraya bile 15 yaşında, parçası bol ve piyasası iyi D sınıfı bulunabilir.

• Kardeş ilanını attigin araçta adam 2-3 masraflıdır yazmış. Kaportasıda 2 lira yer gene olur sana 15 bin TL. 2.0 motor oluşundan dolayı da öğrenciyi yakıt ve vergi hususunda yorar. 30-35 kuruş yakar o araba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Clio Rsi + Lpg hem yakıtta üzmez hemde 1.8 110hp motoruyla özellikle 1. Ve 2. Viteslerin kısa olması nedeniyle baya mutlu eder, uzar gider...
    Daha uygunada ilanlar mevcut.
    Not: İlan ile alakam yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-takasli-sahibinden-246930014/detay

• uno
  • Polo veya Corsa'lara bakınız.

• O paraya maalesef işiniz zor hocam . Sanayi ile muhattap olmamak çok zor . benim tavsiyem mazda 626 olurdu..
  • Tavsiyem Peugeot 206 parçası ucuz ve gerçekten çok az yakan bir araba tam öğrenci işi d sınıfı felan demişler hiç girme perişan olursun.
  • Citroën c2,c3 ve megane coupe nasıl acaba üniversite öğrencisi için çok yakarmı masraf çıkarırmı bütçe yine ayni

• Fiat Palio 1.2 16 Valf bulmaya çalış.

• Tavsiyeler icin tesekkurler.

• Milenyum kasa Accent kovala. Veya palio

• Cordoba

• Max 15 civarı olacak, abs,klima, hava yastığı olacak, performansı düşük olmayacak en önemlisi sanayiye uğramayacak kadar sorumsuz olacak. Bir tek noktayı atlamışsınız yakıtı az olacak. Böyle bir aracı herkes ister ama bulana kadar göbeği çatlar.

Forumun önerisi ise 15 yaş altı D sınıfı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.