Şimdi Ara

15.6 Notebook Soğutucu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , Bugün Monster Abra A5 V1.1 Siparişimi verdim tahminen perşembe günü elimde olacak.

Buna uygun olarak Cooler Master U2 Plus düşünüyordum fiyatı 60 Lira kadardı fakat sadece N11.com da bulabildim burdada havale ile ödeme seçeneği olmadığı için alamadım.

Bu soğutucu kalitesine yakın olarak önerebileceğiniz soğutucu var mıdır ? (50-70 TL)

• Merhaba ben de bu gün abra a5 v 1.1.2 siparişi verdim.
    İlk olarak ürün kaç günde kargoya verilir bana bilgi verebilir mislniz (tabi eğer bir bilginiz varsa) bu firmanın teslimatıyla ilgili birçok şey okudum bazı kaygılarım var
    İkinci olarak aynı soğutucu ihtiyacı benim için de var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim sırf buraya yazmak için üye oldum :)

Hatta bir de mouse ihtiyacım olacak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben 15:20 Gibi sipariş verdim bana hemen yarın kargoya verileceğini söylediler (Özelleştirme yaptım) ben Konya'da oturuyorum sanırım perşembeye kadar elimde olur.

Artık teslimat sorununu aştılar siz ön siparişle ilgili bi form falan doldurmadıysanız ve daha az para vermediyseniz sıkıntı yok :)

http://www.n11.com/color-master-u2-plus-notepal-notebook-sogutucu-P16009517 Soğutucu bu ama dediğim gibi ben alamıyorum bakıyorum sadece :)

http://www.sanalmarketim.com/logitech-mk330-kablosuz-klavye-mouse-seti-q-tr-920003988/p_43517/ Mouse demişiniz ama ben klavyeyle birlikte aldım tavsiye üzerine. Sizede bunu tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofyale -- 30 Haziran 2014; 19:07:04 >

• Peki siz mi arayıp sordunuz nasıl öğrendiniz yarın kargoya verileceğini ben hiç bir özelleştirme yapmadım pazar günü sipariş verdim aslında dolayısıyla bu sabah onaylandı bu gün kargoya verilir diye düşünüyordum baktım henüz verilmemiş umarım en kısa zamanda yollarlar :)
    verdiğiniz ürünleri inceliyorum teşekkürler öneriler için.

• Mert3718 M kullanıcısına yanıt
    Evet arayıp bilgi aldım saolsunlar her konuda çok yardımcı oldular.

Pazar günleri zaten kargolar kapalı oluyor dolayısıyla kargoyada o zaman veremiyorlar bugün vermedilerse büyük ihtimal yarın topluca verirler diye tahmin ediyorum.
  • Anladım teşekkürler :)

• Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok saolun bende bunu düşünüyorum fakat 2.Sıramda bu var sanırım şunu alacağım :

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/COOLER-MASTER-R9-NBC-NPL1-GP-Notepal-L1-Notebook-So%C4%9Futucu-Stand,103452,504932,1262071.html?langId=-14
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.