Bildirim
15.500 16.000 tl ye kadar spor araba tavsiyeleriniz neler (08.07.2014
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Temizinden E30 -
o fiyata cok zor bulunur ya bmw yi hic dusunmuyorum :D -
tigra temiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aranan kan 1999 2000 seat ibiza
Ben senin yerinde olsam corolla 96 97
Xei gli fln bakardim..
vectrayı yenı sattım sedan araba istemiyorum biraz spor takılmak istiyorum seat lara pek yanasmıyorlar eskı kasalarına sıkıntı olurmu onlarda -
eg kasa civic
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ankara-da-tek-hatasiz-si-bakmadan-gecme-170669563/detay
örnek amaçlı -
onları cok aradım baktım usta usta gezdırdım ama hıc bıtane temz bulamadm vaz gectım 136 hp bı canavarr ama artk zorr -
Hızlı ve ekonomik olmaz.
O fiyata masrafsız spor araba hiç olmaz.
Unutma o yaşına kadar her üzerine binen vurdu kırbacı.
Çok istiyorsan masraflarına katlanacaksın.
Si, gsi, f7r tavsiyem.
1.2 turbo tek kapı clio 3 işini görürde biraz çıkman lazım. -
masrafsız hıc bı araba yoktur sadece önerileri bekliyorum ankara ıcı bu fıyata spor araba satan varsada konusabiliriz hb 4 kapıda olur aslında -
2004 2005 daihatsu sirion biz ona cakma mini cooper diyoruz 1.3 102 hp motoru ile çok jetta tokatlar.
Palio sporting olabilir 4 kapı 120 beygir vs vs....................... -
Saxo vts, 306 gti
arkadaşlar selamın aleykum ben peugeot 306. 1,6 xr yada 1,8xt almayı düşünüyorum ama sizce nasıldır kullanışlımıdır bu araçlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X