Şimdi Ara

15-25 bandında ABS'li,klimalı,h.yastıklı kaliteli araç -Citroën Xantia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forumda bu fiyat bandında veya daha aşağısında bu aracı anlatan pek olmamış açtığım C-Elysée konusunu birilerinin işine yaramış umarım bu da yarar.

Araç D segment ve temizleri 25-30 ediyor normal şartlarda piyasası 15-20 idi aracın NCAP testi mevcut.

(Herhalde araba S600 sağlamlığında değil bu fiyatlara Tofaş satılıyor.)

2.0 atmosferik LPG uyumlu ve 2.0 turbo-dizel HDi 108 beygir 210 N/m motorlara ek olarak 3.0 V6 versiyonları da var ,bu fiyat bandında bu kadar iyi ve donanımlı araç yok .

Aracın boyutlarına gelelim,ön ve arka omuz mesafesi Golf 7,baş mesafeleri bir Megane ile ayni sayılır dingil mesafesi 2 metre 74 santim ile güncel tüm C Sedan araçlardan uzundur.

İzolasyon test verilerine göre çok başarılı güncel araçlar ile hemen hemen aynı ve tüm varyasyonlarında aracın üç tekerle gitmesini sağlayan Hidroaktif süspansiyon mevcut üstün bir ani manevra kapasitesi ve acil bir durumda bir lastikciye kadar idare edebilme yetisine sahip aynı şekilde yol tutuşu muazzam.

sahibindende temizleri 30 anca ediyor aracın hakkı 40-45 bin lira.

ABS mevcut hava yastığı mevcut.

4 disk fren var tüm camlar elektrikli Ex. versiyonlar da elektrikli koltuk var.

Fabrikasyon 14" ve 205/55 15" lastikler var.

*parçaları ucuzdur

*süspansiyon sistemi kolay kolay gümlemez

*sağlamdır,boyası çoğu araçta orjinal duruyor bagaj 450 litre.

*2002-2003 model bulmak mümkün

Muadil araçlar

BMW 3
    Opel Vectra vs.

Kısaca pek bilinmesede forumumuzdaki sessiz çoğunluğun bakacağı bir araç olacaktır C-Elysée 40-50 bandındaydı bu araç 15-25 bir sonraki 5-10 bandında olabilir.

İpucu *AWD Safkan Japanese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen cidden sıkıntı çıkarmak için buradasın.

Konuya yorum yapıyorum, bana laf atıyorsun. Cevap veriyorum, konuyla ilgili yazmamı istiyorsun.
    Konuya ilan koyup bana laf ettiğini sanıyorsun. Koyduğun ilanı bile okuyamadığını, boşuna laf ettiğini sandığını söyleyince, yine beni eleştiriyorsun.

Hadi hadi; boş durma da, ortaya attığın ve bağlantı ile de desteklediğin iddianın devamını getir ya da daha fazla saçmalayıp bana laf etme.

Tekrar ediyorum; 350 liraya bana Citroen Saxo göstergesi bul. Hatta vazgeçtim, 500 liraya bul. Ben sana yedek parçacıların telefonlarını vereyim istersen.
    Gittikçe daha kötü duruma düşüyorsun. O fiyatın "TAMİR" fiyatı olduğunu görmedin, değil mi?

Ya da burada, bu kadar okuyucunun önünde seninle iddiaya girelim; Eğer 350 liraya Citroen Saxo'nun göstergesini bulursan, ben sana 350 lira vereceğim. Eğer bulamazsan, sen bana vereceksin.

Bahse var mısın?
  • Bugüne kadar çok sayıda Citroen ve Peugeot kullandım. Bugün araç alacak olsam, özellikle Peugeot yine listemde yerini alır. "Ama" diyerek konuşmaya devam edeceğim, çünkü olumlu görüşlerim sadece genç Fransızlar içindir. Xantia ya da Saxo alacaksanız, sorun yumağı ile yaşamayı kabullenmeniz gerekir.
    Bu araçlara sahip olan kişilerden biri birazdan çıkıp "Bende var ve hiç sorun çıkarmadı. O yüzden de bu araçlar sorunsuzdur." muhabbetine girmesin lütfen. Çünkü bu araçlar 20 yaşında geldiklerinde dökülmeyen, sökülmeyen bozulmayan parçası olmaz. Hiçbir Citroen ya da Peugeot (En azından 20 yıl önce) premium olma iddiası ile ya da kaliteli araç olma iddiası ile üretilmedi. Bu araçların ortak özellikleri, kendi sınıflarında fiyat yönünden rakiplerine fark atmalarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Bugüne kadar çok sayıda Citroen ve Peugeot kullandım. Bugün araç alacak olsam, özellikle Peugeot yine listemde yerini alır. "Ama" diyerek konuşmaya devam edeceğim, çünkü olumlu görüşlerim sadece genç Fransızlar içindir. Xantia ya da Saxo alacaksanız, sorun yumağı ile yaşamayı kabullenmeniz gerekir.
    Bu araçlara sahip olan kişilerden biri birazdan çıkıp "Bende var ve hiç sorun çıkarmadı. O yüzden de bu araçlar sorunsuzdur." muhabbetine girmesin lütfen. Çünkü bu araçlar 20 yaşında geldiklerinde dökülmeyen, sökülmeyen bozulmayan parçası olmaz. Hiçbir Citroen ya da Peugeot (En azından 20 yıl önce) premium olma iddiası ile ya da kaliteli araç olma iddiası ile üretilmedi. Bu araçların ortak özellikleri, kendi sınıflarında fiyat yönünden rakiplerine fark atmalarıydı.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-1994-citroen-xantia-2.0-sx-lpg-isli-muayer-takas-587319150/detay

94 model yüzbinlerce km yol yapmış daha da gider.

Eski Saxo'ların vs. kaportası ve boyası çok sağlamdır Xantia zaten komple boyanmış ama o yaşta orjinal boyalı araçlar çok temiz bakılıesa o halde olabilir.

Xantia'nın veya herhangi bir Citroen in fiyat avantajı olduğunu ilk defa sizden duydum Golf 53 ken C4 60 tı.

• quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-1994-citroen-xantia-2.0-sx-lpg-isli-muayer-takas-587319150/detay

94 model yüzbinlerce km yol yapmış daha da gider.

Eski Saxo'ların vs. kaportası ve boyası çok sağlamdır Xantia zaten komple boyanmış ama o yaşta orjinal boyalı araçlar çok temiz bakılıesa o halde olabilir.

Xantia'nın veya herhangi bir Citroen in fiyat avantajı olduğunu ilk defa sizden duydum Golf 53 ken C4 60 tı.

Alıntıları Göster
    Benim elimden en az 10 tane Peugeot ve Citroen geçti, ki en son eşime araba sürmeyi öğretmek için geçen sene Saxo dizel aldım. Eski Saxo'ların kaportası çok sağlam değildir, göstergeleri çabuk bozulur ve şu anki fiyatı yaklaşık 2 bin liradır, ki çıkmasını bulamazsınız. Klimaları doğru düzgün çalışmaz, koltuk ve kapı döşemeleri kolaylıkla sökülür, 100 bin km'nin üzerinde yol yapınca, motorun yağ kaçırmadığı yer kalmaz.
    Dediğim gibi, ben bir tane araçtan yola çıkarak konuşmuyorum, ki zaten C4 ile ilgili tek kelime bile söylemedim. Benim bahsettiğim araçlar, ki cümle içerisinde de kullandım, 20 yıl öncesinin araçlarıdır ve bunlar Saxo, Xantia, Xsara, 106, 306, 406 gibi araçlardır.

• baş ağrıtacak bir araba... hayatta almam sanayiden çıkamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

baş ağrıtacak bir araba... hayatta almam sanayiden çıkamazsın.
    Zaten almayacaksınız bu fiyata hava yastıklı ABS li temiz sayılabilecek D segment Eu araç var mı ?

Yok işte yok
  • quote:

Benim elimden en az 10 tane Peugeot ve Citroen geçti, ki en son eşime araba sürmeyi öğretmek için geçen sene Saxo dizel aldım. Eski Saxo'ların kaportası çok sağlam değildir, göstergeleri çabuk bozulur ve şu anki fiyatı yaklaşık 2 bin liradır, ki çıkmasını bulamazsınız. Klimaları doğru düzgün çalışmaz, koltuk ve kapı döşemeleri kolaylıkla sökülür, 100 bin km'nin üzerinde yol yapınca, motorun yağ kaçırmadığı yer kalmaz.
    Dediğim gibi, ben bir tane araçtan yola çıkarak konuşmuyorum, ki zaten C4 ile ilgili tek kelime bile söylemedim. Benim bahsettiğim araçlar, ki cümle içerisinde de kullandım, 20 yıl öncesinin araçlarıdır ve bunlar Saxo, Xantia, Xsara, 106, 306, 406 gibi araçlardır.

Alıntıları Göster
    306 için çok yanılıyorsun. kronik sorunu olmayan yağ ekle git arabasıdır. bizde çoğunlukla apaçilerin eline düşüp yok egzoz yok ses sistemi yok yay yok açık hava filtresi yok yazılım diye canlarına okunduğu için anca o kadar oluyorlar işte. kurcalanmamış bakımlı aile aracı almak lazım. bu her marka modelde aynı. araba zaten 15-20 yaşındaysa haliyle yorgunluklar oluyor. 306 nın ön takımı komple serviste geçen sene 1500 tl idi bu fiyata işçilik dahil. amortisörleri 100 er tl dir. benzin filtresi hava filtresi yağ filtresi 10-15 tl dir. daha ne olsun yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    ben lpg lisine de bindim. montaj düzgünse sıkıntı yok. güzel güzel kullanırsınız.
  • JNG9O J kullanıcısına yanıt
    tamam bu fiyata alırsın da, sanayide ödeyeceğin bir ton masrafla astarı yüzünden pahalıya gelecek...
  • Xsara 1.4 hdi da güzeldir. Bu fiyatlara en mantıklı araçtır (bence).

• quote:

tamam bu fiyata alırsın da, sanayide ödeyeceğin bir ton masrafla astarı yüzünden pahalıya gelecek...
    Allah korusun hava yastıksız araçlar ortada.

• quote:

Allah korusun hava yastıksız araçlar ortada.

Alıntıları Göster
    sen bu yaşta arabanın hava yastığının açılacağına inanıyor musun? peki hava yastığı sağlam mıdır? 10 yıl'da bir servis'e götürülüp değiştirildi mi?

• quote:

sen bu yaşta arabanın hava yastığının açılacağına inanıyor musun? peki hava yastığı sağlam mıdır? 10 yıl'da bir servis'e götürülüp değiştirildi mi?

Alıntıları Göster
    Direksiyonun beynin içinden geçmesi yerine bi ihtimalde olsa hava yastığını tercih ederim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://www.ccelektronik.com/saxo/citroen-saxo-gosterge-paneli.html

Dalga mı geçiyorsunuz ?

Herhalde konuyu ben açmasam millet inanacak sizin gibilere

• quote:

http://www.ccelektronik.com/saxo/citroen-saxo-gosterge-paneli.html

Dalga mı geçiyorsunuz ?

Herhalde konuyu ben açmasam millet inanacak sizin gibilere

Alıntıları Göster
    Gittikçe daha kötü duruma düşüyorsun. O fiyatın "TAMİR" fiyatı olduğunu görmedin, değil mi?

Ya da burada, bu kadar okuyucunun önünde seninle iddiaya girelim; Eğer 350 liraya Citroen Saxo'nun göstergesini bulursan, ben sana 350 lira vereceğim. Eğer bulamazsan, sen bana vereceksin.

Bahse var mısın?

• quote:

Bahse var mısın?

Alıntıları Göster
    Sabah akşam bana laf yetiştirme derdindesiniz 350 lira vereyimmiş burası forum sitesi sizin goygoy alanınız değil bir daha konularıma yorum yazarken birşeyi araştırıp yazın

• quote:

Sabah akşam bana laf yetiştirme derdindesiniz 350 lira vereyimmiş burası forum sitesi sizin goygoy alanınız değil bir daha konularıma yorum yazarken birşeyi araştırıp yazın

Alıntıları Göster
    Sen cidden sıkıntı çıkarmak için buradasın.

Konuya yorum yapıyorum, bana laf atıyorsun. Cevap veriyorum, konuyla ilgili yazmamı istiyorsun.
    Konuya ilan koyup bana laf ettiğini sanıyorsun. Koyduğun ilanı bile okuyamadığını, boşuna laf ettiğini sandığını söyleyince, yine beni eleştiriyorsun.

Hadi hadi; boş durma da, ortaya attığın ve bağlantı ile de desteklediğin iddianın devamını getir ya da daha fazla saçmalayıp bana laf etme.

Tekrar ediyorum; 350 liraya bana Citroen Saxo göstergesi bul. Hatta vazgeçtim, 500 liraya bul. Ben sana yedek parçacıların telefonlarını vereyim istersen.

• Bu arabanın hava yastığına güvenmek ne kadar mantıklı? İstediği kadar kaliteli olsun 25 yaşında araba.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.