Şimdi Ara

15-19 ARASI ÖĞRENCİYE ARAÇ (RESİMLİ KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar arabalar hakkında çok konuştuğumdan çevremden araba alıcaklar en azından fikrimi alırlar şimdide bir arkadaş 15-19 arası bir fiyat vererek ona araç önermemi istedi baya canı sıkkındı bu fiyata farklı bir araç alamayacağı kanaatine kapılmıştı ford fiesta olabilir ya da colt olabilir diyince sevindi telefonda pek aklımdaki araçları sayamadım ayak üstü aklıma gelmedi ama şimdi aklımdaki seçenekleri yazıyorum sizdende güzel öneriler bekliyorum

Araçta olması gerekenler

Az yakmalı, çok alışıla geldik bir araç olmamalı tipo, tempra...gibi, sağlam araç firmaları olursa en güzeli olur alman japon amerikan..., araç istanbulada gireceği için ben dizel önerdim o lpg de olur diye düşünüyor ama ist-izmir seferlerinde zorlanacağını söyledim ama siz genede çok uygun olanları lütfen yazın, öğrenci aracı olacak mesela arkadaş benim corsamı beğeniyor ama 23-24 diyince o kadar çıkamayacağını söyledi, 4 kapı olacak, araç olabildiğince yeni model olmalı.

Benim aklımdakiler

MİTSUBİSHİ COLT 1.5 DİD

OPEL CORSA C 1.3 CDTİ
    SEAT CORDOBA TDİ

SEAT İBİZA TDİ
    RENAULT MEGANE 2 1.5 DCİ hb veya sedan

not:arkadaşlar bir kaç saat okulda olacağım için cevap ancak akşama yazacağım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulfikar -- 11 Nisan 2012; 18:44:06 >

• O fiyata farklı bir araç bulamayacağını düşünen arkadaşına şu fotoğrafı göster de neşesi yerine gelsin.

4 kapı zorunluluksa da 4 kapılı olanına baksın. O fiyata bundan daha iyisini bulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 11 Nisan 2012; 18:49:54 >
  • ibiza gider bence arkadaşına hele 1.4 tdi 10 numara yağ atsın yine gitmem demeyen bi motor
  • stilo çok güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

O fiyata farklı bir araç bulamayacağını düşünen arkadaşına şu fotoğrafı göster de neşesi yerine gelsin.

4 kapı zorunluluksa da 4 kapılı olanına baksın. O fiyata bundan daha iyisini bulamaz.

Yapma Utku! Yapma.. İçimde kaldı zaten, ikinci el kaygısı yüzünden alamadım, her sabah görüyorum içim cız ediyor bir de sen çıkartma şunu..

Yalnız 10 numara araçmış. 1-2 ay kullanma şansım olsa keşke..

• quote:

O fiyata farklı bir araç bulamayacağını düşünen arkadaşına şu fotoğrafı göster de neşesi yerine gelsin.

stilo gerçekten tarz sahibi bir araç ama dizel motoru nasıldır 1.9 jtd diye sahibinde var ama hiç bilmiyorum performans ve yakıt tüketimi nasıldır? parçası bulunur mu?

• 1.9 jtd nedense tutmadı Türkiye'de. dizel araca yönelme yoktu bu modellerin çıktığı zaman, ondan galiba.

kullanıp memnun olanlar var ancak bakımlı bir araç bulmak lazım. motoru marea ile aynıydı. benzinlide de 1.6 103 hp'lik motoru kullanıyordu stilo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 saniyede 100 e çıkıyor youtube de ve dizel olduğu için fazlada yakamaz en fazla 7-8 litredir baya mantıklı araçmış parça sorunu yoksa on numara öneri tebrik ederim utkuyu
  • Colt 1.3 İnvite+ lpg , İbiza-Cordoba 1.4 tdi veya Fabia 1.4 tdi bunlardan birini öneririm.

Ben de öğrenciyim ve 40 gün önce Cordoba 1.4 tdi aldık.Yakıt tüketiminden,yol tutuşundan,donanımından çok memnunum.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Colt 1.3 İnvite+ lpg , İbiza-Cordoba 1.4 tdi veya Fabia 1.4 tdi bunlardan birini öneririm.

Ben de öğrenciyim ve 40 gün önce Cordoba 1.4 tdi aldık.Yakıt tüketiminden,yol tutuşundan,donanımından çok memnunum.Tavsiye ederim.

stylance paket mi?kaç litre yakıyor? ve sorun olmassa aldığınız fiyatı yazarmısınız?
  • megane II Hb de gercekten cok yakiskli bir arac,ozellikle ufak capli degisikliklerle daha da hos oluyor.parcasi da ucuz.
  • Megane 2 hb ler nedense hep hoşuma gitmiştir
  • Hem farklı hem öğrenciye giden hem tarz sahibi denince neden kimse önermemiş şaşırdım;

• quote:

Yapma bunuu yapmaa kardeşime aldığımız Stilo 3D nin ruhsatı benim üzerime satıp şerefsizim Skydome lı alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Yapma bunuu yapmaa kardeşime aldığımız Stilo 3D nin ruhsatı benim üzerime satıp şerefsizim Skydome lı alacağım

Keşke skydomelu bulsayadın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vet147

Keşke skydomelu bulsayadın.

Çok aceleye geldi.Kardeşim uzun süre arabasızlıktan flan bir dünya baskı yaptı bana bulamadım..

Ama hayat sürekli yeni şeyler çıkartıyor insanın karşısına. Bakalım iyi bir alıcısı var, satıp skydome lı alabilirim kardeşimde satalım sky lı alalım demeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 12 Nisan 2012; 1:49:33 >

• Kesinlikle 1.4TDİ İBİZA :)

YaDa :)

İbiza 1.9TDİ - yanlız bel altı boyalı :( bir bak yinede

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-az-sayida-bulunan-80194006/detay
  • 18-19a alınan megane 2 çok üzer. Temiz meganenı 20den aşağı satanı ben görmedim. Temiz megane 2 bulunursa kaçırmamak lazım 20bin bandında. Hem parçası ucuzdur hem de konforu iyidir.

Stilo oldukça güzel bir araç ancak parça fiyatları diğer fiat araçları gibi değil diye biliyorum.

Edit:

20-22bin bandındaysa alınacak araç nissan almera teknadır ayrıca.

Şu araçta bir katakulli yoksa fiyatı şahane. Kmsi o kadar da dert edilecek halde değil. Pert toplaması ya da ağır kazalı değilse kaçırılmayacak kadar ucuz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-sahibinden-ogretmen-bayandan-servis-bakimli-aile-arabasi-81785752/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 12 Nisan 2012; 13:43:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

Colt 1.3 İnvite+ lpg , İbiza-Cordoba 1.4 tdi veya Fabia 1.4 tdi bunlardan birini öneririm.

stylance paket mi?kaç litre yakıyor? ve sorun olmassa aldığınız fiyatı yazarmısınız?

Evet aracım stylance paket 2008 model 22.900 e aldık.82 bin km de şu an.

Söylediğiniz fiyat aralığında 2003-2006 arasındaki modelleri bulabilirsiniz.
    2003-2005 arası en dolusu Signo
    2006 da en dolusu S-Rider
    2007-2009 arası Stylance

Mutlaka saydığım 3 donanım paketine bakın.Basic,elegance,stella nın donanımı çok az.

Yakıt tüketimi şehir dışı 4 şehir içi 6 lt yakıyor.İstanbul un dur-kalklı trafiğinde ise 7 lt yi görebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.