Şimdi Ara

15-17 arası bi araba seçimi. Lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bu fiyatlar arasında olan hatcback bi araba almayı düşünüyorum. Aklım focusta kaldı. ama o da tüp taktırmadan olmaz gibi. Sizin bir öneriniz varmı acaba. Çok fazla yol yapan biri değilim. Golf al dienler var ama onlarda biraz pahalı gibi. Bi hatcback focus alıpta tüp taktırayımmı arkadaşlar ne dersiniz .bi öneri lütfen

• Focus iyi tercih olur Astra'lara da bakmanızı öneririm.
    2000 - 2001 arası Corolla
    99 - 2001 Astra
    2000 model veya biraz daha düşük Vectra
    98 - 2002 arası Megane
    2000 Civic

Tabi bunların hepsi LPG'li
  • focus,astra guzel tercihler olur.uygun golf bulursanız da cok guzel olur.
    tup konusunda bir bilgim yok ancak unı den bi arkadasim focus almiş tuplu.su yenı sıralı sistemli lerden.simit olandan miş.istepnenın yerine olanlarda.simit olanlar nekdar saglıkl falan bilmem.hiç araştırmadım ancak arkadasim performans dan cok memnun.benzinli gibi bisey farketmıyor,cok da az yakıyor dıyordu.
    sedan dusunseniz size bir yakınımın nissan primera luxury sini tavsiye ederdim.17.500 gibi bir fiyata saticak.1.8 114 beygir full donanım olanlardan.
    ona da tup taktırarak rahat edebilirsiniz,cok konforlu,sağlam ve performansi iyi bir aractır.
    ancak hb olucak ise zaten focus,golf,astra ilk akla gelenlerden
  • PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 22 Haziran 2007; 14:52:47 >
  • o modellerde focus yada astra hangisi tip olarak iç dizayn olarsak hoşuna gidiyorsa düşük km li onu al. focus ghia astra cd yada elegance donanım seviyeleri en üst olanları her ikisinde de esp yok yalnız bildiğim kadarıyla...
  • o fiyata alabileceğin en iyi araba focus olur
  • arkadaşım focus ghia ise kaçırma ama değilse golf comfortline al tüp taktır. fsi olmadığı sürece iyi bir montajla tüpte hiç sorun yaşamazsın. focus hem parça yönünden hem de bakım masrafı yönünden golften daha ucuz bir araç.
    yalnız focus aldın mı ghia alacaksın, ancak o zaman kaliteyi hissedersin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. Gördüğüm kadarıyla Hatcback Focus diyerek iyi bir tercih yapmışım. Sizin tavsiyelerinizde çoğunlukla o yönde. Alırsam Ghia modelini alırım zaten hem bazılarında ESP de oluyor. Arabanın arkadan görünüşüne bitiyorum ya... Birde açık renk koltuklar ve döşeme ile ahşap görünümlü paneli olanlardan düşünüyorum.
    Teknik konuda bu araba hakkında bilgisi olanlar var mı acaba?...
    Teşekkürler
  • Bir şey soracam. Focus yol tutuşu ve sürüş keyfi olarak en iyisi deniyor. Bu özellikler sedan ile hatcback tipinin her ikisi içinde geçerlimirdir acaba. Ya da konuşulanlar sadece sedanlar için mi?
  • bende 16.000 YTL lik bişe ariorum
    2004 citreon C3
    2005-2006 Diahatsu Sirion
    2004 Hundai Getz
    önerildi ama ben bu arabaların tiplerini pek beğenmedim..
    istersen sende bi incele
    bende bu arada focus a bakiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk

bende 16.000 YTL lik bişe ariorum
    2004 citreon C3
    2005-2006 Diahatsu Sirion
    2004 Hundai Getz
    önerildi ama ben bu arabaların tiplerini pek beğenmedim..
    istersen sende bi incele
    bende bu arada focus a bakiim

Arkadaşım bu saydığın modellerin hiçbirinden hazetmedim ben. özellikle siriona gıcık oldum. Ama Ford focus hatcback-ghia süper. Okuduğum yorumlarda bu arabanın gerçekten iyi olduğu yönünde. Sen iyice bi düşün focusu...
  • bizde babama bu fiyat aralığında tüplü bir araç bakıyoruz...

2001 astra ve 2001 corolla üzerinde yoğunlaşıyoruz.

hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.