Şimdi Ara

15.000 TL YE KADAR ARABA BAKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Fiyatta limit en son 15000 e kadar çıkabiliyorum. Tavsiyeleriniz nedir ?
    Öğrenciyim az yakması parçası ucuz olması ve masrafsız olması önemli etken benim için,
    Özellik olarak da

hidrolik direksiyorun
    cam otomatiği

Yeterli.

Benim için öncelik Opel Astra f 95-96 1.6 enjeksiyonlu motor 101 bg
    Fiat Brava 2000-2001 1.6 enjeksiyonlu motor 103 bg
    Skoda Felicia 1998-2001 1.3 veya 1.6 Glxi M
    Dayımda astra var o yüzden beğeniyorum aracını hem konforlu hemde az yakıyor

Önerilerinizi bekliyorum

• Hocam ben de öğrenciyim aynı durumdayım seninle 2003 model Palio 1.2 16 valf aldım kafam rahat. İnanılmaz az yakıyor ve parçası ucuz. Şehir içinde kullanılacaksa kesinlikle tavsiye ederim o fiyat bandında bulabileceğin bir arabadır temizini denk getirirsen kaçırma derim. Eski modelin arıza çıkarma olasılığı yüksektir çünkü buna dikkat et derim. Öğrenci adamı çok yorar problemi bitmeyen araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palio tavsiye ederim tüplü klimalı 13-14 temizler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergin94

Hocam ben de öğrenciyim aynı durumdayım seninle 2003 model Palio 1.2 16 valf aldım kafam rahat. İnanılmaz az yakıyor ve parçası ucuz. Şehir içinde kullanılacaksa kesinlikle tavsiye ederim o fiyat bandında bulabileceğin bir arabadır temizini denk getirirsen kaçırma derim. Eski modelin arıza çıkarma olasılığı yüksektir çünkü buna dikkat et derim. Öğrenci adamı çok yorar problemi bitmeyen araç

Aynen kardes bize masrafsız az yakan araba gerek. Palioların iç hacmi bunlara göre biraz dar diye bakmadım aslında boy 1.89 da :)
    Yakıt tüketiminiz nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Palio tavsiye ederim tüplü klimalı 13-14 temizler var

Üstte de belirtmistim biraz dar diye bakmıyordum ama onun dısında uygun araç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.