Şimdi Ara

14500 TLye En Mantıklı Araba Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. 14500 tl param var. Bu fiyata hangi araba alınabilir?
    Aradığım özellikleri söylesem de bir işe yaramaz sanırım çünkü bütçem kısıtlı malum.

Ama abs, hidrolik direksiyon, airbag olsa iyi olur. 4 camın otomatik olmasına gerek yok ama o da olsa iyi olur elbette. Tabiki az yakmasını da istiyorum. Bu fiyata mümkün olduğunca sorunsuz bir araç önerir misiniz?

Birde bu fiyata otomatik araba var mıdır? Varsa alınır mı? Düz vites olsa bir sorun olmaz benim için ama istanbul trafiğinde otomatik şart maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Arkadaşlar öncelikle merhaba. 14500 tl param var. Bu fiyata hangi araba alınabilir?
    Aradığım özellikleri söylesem de bir işe yaramaz sanırım çünkü bütçem kısıtlı malum.

Ama abs, hidrolik direksiyon, airbag olsa iyi olur. 4 camın otomatik olmasına gerek yok ama o da olsa iyi olur elbette. Tabiki az yakmasını da istiyorum. Bu fiyata mümkün olduğunca sorunsuz bir araç önerir misiniz?

Birde bu fiyata otomatik araba var mıdır? Varsa alınır mı? Düz vites olsa bir sorun olmaz benim için ama istanbul trafiğinde otomatik şart maalesef.

2005,2006 Corsa alınabilir.

• Hocam o paraya seçenekler çok dar maallesef bence sen kredi falan düşün.Zaten bu işler böyle başlar.İki daha verim şunu alim 3 daha ekleyim bari bu olsun deyip 25 kadar rahat çıkarsınız.
  • korolla gli
  • Millet Delirmis hocam o paraya araba yok 2000 Model palio 14 Bin istyorlar 2012 Dizel fiesta 29 Bin. Girin krediye alin Doda bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palio bakın hocam. Az yakar iş görür

• Opel Vectra bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

Hocam o paraya seçenekler çok dar maallesef bence sen kredi falan düşün.Zaten bu işler böyle başlar.İki daha verim şunu alim 3 daha ekleyim bari bu olsun deyip 25 kadar rahat çıkarsınız.

hocam 10 milyar kredi ceker ve oderim ama zorlanirim acikcasi. benim amacim kapinin onunde dursun, haftada max. 3 gun gezeyim, lazim oldumu elimin altinda olsun, yazin 200 kmlik uzun yol yapayim.
    aracdan bekledigim bu yani. fiyatta 15 000 tl dusunuyorum.
    98-99-2000 vs. polo, seat ibiza nasil olur?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.