Bildirim
144 hz monitör önerisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şöyle izah edeyim, benq xl2411 ile 2430 aynı panel aralarındaki fiyat farkı, dış görünüş ve extra Kumanda vs ondan sebep en hızlı panellerden ama renk olarak biraz soluk gibi gelebilir. En canlı renkler samsungtadır va panelinden ötürü ama Samsung ve aoc nin input lagı diğerler attıığınız modellerden yüksek, ne kadar hissedilir kısmı tartışılır. Asus ve viewsonic renkleri güzel tepkime süreleri yine en hızlı olanlardan Asus pahalı diye elenebilir. Sonuç olarak renk kalitesi donanım (dahili hoparlör usb3) ve tepkime süresi ve fiyat olarak en mantıklısı viewsonic, ama renkler az soluk olsun sorun yok derseniz benq xl2411 f/p modelidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 13 Ağustos 2017; 20:3:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMD ile Freesync, Nvidia ile Gsync teknolojisine sahip monitörler alabilirsin. Freesync olanlar daha ucuzdur. Bunlarla ilgili bilgilere google'dan bakabilirsin.
Önce ekran kartına karar verip ona göre monitör alsan iyi olur.
Forumun monitör bölümünde konu açabilirsin kartı almaya karar verdikten sonra. Ona göre orda daha bilgili arkadaşlar vardır. Ya da benzer durumda olan insanların konularına bakabilirsin. -
Hocam asusla wiewsonic arasında aman aman fiyat farkı yok ancak siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
wiewsonic de Usb 3.0 desteğini ben bu monitörde niçin kullanmalıyım? Yani bunu tak usb bellek git film izle müzik dinle diye mi koymuşlar.
1 MS değeri gerçek değeri midir bu monitörlerin yoksa yazılımsal mı ?
Aldığım multi fps oyunlarında bahsi geçtiği gibi ciddi fark yaratır mı ?
Free sync g sync çok mu fark ediyor farkediyorsa hangisini tercih etmeliyim ? (buna göre rx 580 veya gtx 1060 alacağım)
va panel hiç kullanmadım bahsettiğiniz giriş gecikmesi tam olarak nedir, etkisi çok bariz mi hissedilir ?
144 hz kullanmam için dp veya dual dvi gerektiği söyleniyor siz hangisini önerirsiniz ?
kutulardan hangi kablo çıkıyor ve bu kablolar 144 hz destekliyor mu ? kablo çıkmaz ise alacağım kablo hangisi olması internette yüzlerce 20 25 liraya kablo var ancak güvenilir mi yoksa amazondan vs mi almalıyım
ilginize teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRIX -- 14 Ağustos 2017; 17:20:41 >
-
fiyatı fazla gibi geldi ancak değecek bir şey mi bilgi verir misiniz hocam -
Freesyncli aoc g2460pf yi 3 ay once 950 civarına almıştım.Ayarlari düzgün yapilinca gayet tatminkar oluyor.Ben memnunum fiyat nedir suan bilmiyorum ama 1000 lira civarina alınabilir
Edit: hbde 1300 liraymış fiyatı yeni gördüm 1300 verilirmi tartışılır açıkçası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y0Se -- 14 Ağustos 2017; 17:33:35 >
-
Monitör kendi tazeleme hızını fps'ye göre otomatik ayarladığı için her kareyi yakalıyorsunuz. Bu nedenle oyun daha akıcı ve yırtılma olmadan oynanıyor. Şu an ben freesync'siz bir monitör düşünemiyorum. Ben de Aoc g2460pf kullanıyorum bu arada. Ben 1 sene önce 850'ye almıştım amazondan pek memnun değilim parlaklık ve renkler yüzünden ama yine idare ediyor ayarlarla.
Yeni bir monitör alacaksanız evet freesync veya gsyncli olmalı. Buna değer. -
wiewsonic nasıl bir marka peki hocam lg samsung hp kullandım ancak bununla ilgili bilgim yok etrafımda da yok almaya değer mi asus karşısında -
peki sizin direk marka model öneriniz nedir mesela üstte hocaın önerdiği monitörü free sync kullansam nasıl olur veya g sync öneriniz varsa hangisi olur -
Benim bilgim dahilinde bir önerim yok size göre. Türkiye piyasasını takip etmedim 1 senedir. Ancak google'a "best freesync monitors" veya "best g-sync monitors" olarak aratırsanız testler ve öneriler gelecektir amazon üzerinden de fiyatlar.
Benim önerebileceklerim güncel olarak 2k 144hz Ah-Ips modellerdir 500$ civarlarına. Bunlar da sizi aştığı için güncel Türkiye piyasasına hakim kişiler vardır diye monitör bölümüne yönlendirmiştim sizi önceki mesajımda da.
Arkadaşın önerisindeki viewsonic xg2401 freesync olarak iyi. xl2411z'ye bakmayın da gsync olan Dell S2716DG 27" ve Acer xpredator alınabilir 2. el bölümünden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 14 Ağustos 2017; 20:17:54 > -
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-pg248q-1ms-full-hd-180-hz-g-sync-hdmi-gaming-led-monitor.html
ve gtx1060 almanızı öneririm bu monitör daha iyi 2kya bulaşmaya gerek yok tam oyuncu monitörü cs go lol için iyi gider -
Biz kullanıyoruz, kötü bir marka degil. Daha teknik servislik, garantilik bir olayımız da olmadı o konuda nasıllar bilemiyorum.
Gerçekten ismini hatırlamıyorum ama Asus vg248 mi vq248 mi öyle bir monitör vardı.Vatan fiyatı 4-5 gün önce 1350 lira gibi birşeydi. Arkadaşıma tavsiye etmiştim aldı ve gayet memnun öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 14 Ağustos 2017; 22:32:18 >
1.298,59 TL.
ViewSonic XG2401 24" 144Hz 1ms 1080p FreeSync Gaming Monitor HDMI, DisplayPort
http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-24-xg2401-144hz-profesyonel-oyuncu-monitoru.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 14 Ağustos 2017; 23:36:06 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz bana önerdiğiniz modeli mi kullanıyorsunuz hocam?
Evet xg2401 de mevcut benq xl2411 de.
O monitor de 3D özelligi yazıyor ancak nasıl kullanılıyor bilmiyorum içinden gözlük falan mı çıkıyor acaba? Birde wiewsonic le benzer monitör sanırım artıları eksileri var mı size göre
Aslında benim icin en iyisi teşhir de görmem ikisini ancak zamanım yok şu ara -
Renk çok önemli değil az çok göz ardı edebilirim tek sorun monitörleri oyun hızı olarak kiyaslarsak benq mu asus mu wiewsonic mi onu bilmem lazım
Sadece cs go için bu monitörler fark yaratır mı ondan bile emin değilim az uz değil 1300 lira para bi boşa çıksa beklentim beni çok üzer
60hz monitörden geçecekseniz 144hz e oyun çok daha akıcı oluyor hele bi kaç gün kullanıp gözler 144 e alışınca 60 Baya yavaş geliyor, sanki oyun donuyormuş hissi oluyor, he bu akıcılık oyun oynayışını geliştiriyor mu.? Çok degil ama hissiyat güzel. Gelelim diğer konuya benq Asus viewsonic hız olarak üçü de en hızlı olan modellerden viewsonic indirimde şu an o yüzden benq üzerine 100 lira fark verilip alınır, eger 1500 bandında olsaydı fiyatı benq alabilirsiniz diyecektim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ram cleaner
- ekran kartı önerisi
- ez debug led
- gürcistan media markt
- psu önerisi
- vram nedir
- intel 15. nesil
- snapdragon 8 gen 3
- ultra 7 155h
- cpu sıcaklığı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X