Şimdi Ara

14000 TL'ye Otomobil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14000 TL bütçe ile otomobil arıyorum.Motoru 1.4 den küçük olmasın istiyorum.Arada uzun yol yapacağım için bundan aşağısının kaldırmayacağını düşünüyorum.Tercihim küçük otomobiller.Otomatik yada düz vites olabilir.Tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler.
    Not: Resimler sadece fikir üretmek amaçlıdır.

• Fikri olan yok mu?
  • 1999-2001 arası honda civic 1.6 ies bence güzel araba uzun yol için ideal
  • 14'e olsada alsak 1.6 ies
  • 14.5 -15'e var pazarlık ile 14'e bırakıyorlar :)
  • Hocam illa b sınıfı olsun derseniz yukarıda resimleri olan araçlardan fiesta ve punto,clio kadar tutmadı.(ikisinin şimdiki kasaları ise cliolardan fazla tuttu).
    Bu üçü arasından derseniz clio diyebilirim,ama seymbol ya da albealarada bakabilirsiniz,daha kullanışlıdırlar hb.lere göre.

Birde seçeneklere 206 da ekleyebilirsiniz.14 bin civarına dizeli olurmu bilmem ama benzin/lpg lisini rahat bulursunuz.

Bir kaç yaş eski olabilirse c sınıfıda olablir ama tercih sizin.

Camdan dışarıya baktım,başka araç göremiyorum Daha farklı mollerler aklıma gelmedi,bir süre daha arkadaşların yorumlarını bekleyin.
  • Fiyatlar artmış görünüyor internette piyasada durum böyle mi? tam araştırma fırsatım olmadı.Bunlar dışında 206 ve başka önerileriniz varsa düşünebilirim.Tavsiyeleriniz için teşekkürler,devamını bekliyorum:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • getz yada clio olabilir
  • bu modeller arasında clio diyorum...çok da tutmuştu bu kasasi bu araçlara nazaran.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

bu modeller arasında clio diyorum...çok da tutmuştu bu kasasi bu araçlara nazaran.

hocam sahibinden.com daki fiyatlara göre 14bine pekte temizi yok ama fiesta 1.2 ghia 4 hava yastıklı elektrikli ayna olanların en temizleri o fiyatlara kolaylıkla alınabilir hele birde maun kaplamalı olanlar
  • Pailo konusunda ne dersiniz? alınır mı? alınır ise hangi modeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuscu999

Pailo konusunda ne dersiniz? alınır mı? alınır ise hangi modeli?

hocam bende senin gibi 2-3 aydır bakıyorum ilanlara o paraya alınacak arabalar belli temizini istiyorsan twingo alırsın 10500-9500 arası 11500-12500 hatta 13000e kadar palio var 13bin 14 bin civarıda fiesta 1.2 ghia var ama bu aracın çok yaktığı söyleniyor palioların 1.6 16v hl çift airbag klima abs mevcut ort 98-99 model 120bin km civarı filan bu yaştaki araç içinde normal her sene 10bin bile yapsa 150bin yapar ki o kadar bile yapmamış. benim aklımdan palio geçiyo kısmet olursa bu yaz sonuna almayı düşünüyorum bende lpglide oldu mu tadından yenmez valla :)
  • Bu fiyata alabileceğiniz en iyi araba Clio HB 'dir.Symbol değil yalnız HB olacak

Yerinizde olsam şu aracı kaçırmazdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-102-000km-boyasizzzz-emsalsizzzz-77151975/detay

Bu da olbailir motoru daha güçlüdür daha seridir kısa şanzuman oranları ile kalkışta geçemeyeceğin araba yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-orjinal-kazasiz-77126221/detay#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 6 Mart 2012; 22:13:38 >

• İstanbul piyayasası daha uygun gibi ama ben maraştayım.Oradaki araçlara güvenilir mi? (gerçi ikinci el olunca hiçbirine güvenilmez tam olarak)
  • Megane 1 özelikle 1.6 rte yada accent admire 2 aracida kullandım 14 - 15 civarında iyi seçenekler arasındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi araba Clio HB 'dir.Symbol değil yalnız HB olacak

Yerinizde olsam şu aracı kaçırmazdım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-orjinal-102-000km-boyasizzzz-emsalsizzzz-77151975/detay

Bu da olbailir motoru daha güçlüdür daha seridir kısa şanzuman oranları ile kalkışta geçemeyeceğin araba yoktur.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bakimli-orjinal-kazasiz-77126221/detay#

hocam bu araçlar iyiymiş 1.4 motora lpg ye gerek yok diolar ne kadar bilginiz var aydınlatabilir misiniz 9 lt civarı yaktığı söylenyior şehir içi 1.2 motorda 8.5 lt fln yakıomuş 9 lt ciddi bi rakam km de 43 krş a geliyor

• Peugeot 206 1.4 XT Otomatik Vites 1999 Model 145000'de iki parçada boya var.Kırmızı renk. 12500 TL
    Nasıl? Düşünülebilir mi? yoksa uzak mı durmalı?
  • bu peugeot ile ilgili lütfen yardım
  • albea öneririm.
  • 1.4 palio el 99 model boyasız 78000 de 11500 tl istiyor.klima abs yok. alınır mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.