Şimdi Ara

140 Binde 2007 E90 320i alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
24.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Yakın bir dostum 2007 model e90 kasa 320i satıyor(sıkıştığı için biraz ucuz).Arabanın geçmişini biliyorum.1-2 boyası olan temiz bir araç.Lakin araç 130 veya 140 bin km de.Tek aklımı karıştıran yanı burası.Alabilirsem imzamdaki Megane'yi satıp üstüne para koyup almayı düşünüyorum.+ tüp ile kullanabilirim.Ancak aklımı karıştıran yönü araç 130 bin civarında olduğu için bana masraf açar mı ? görüşleriniz nelerdir,Megane'yi satıp alayım mı ? Şimdiden teşekkürler.

• Dost dediğinize göre aracını hor kullanıp kullanmadığına, bakımlarına özen gösterip göstermediğine inanmanız kısaca dürüst ve güvenilir olduğundan şüphe etmemeniz gerekir. Dost denilen kişi böyle olmalıdır
    O yüzden bize pek yorum düşmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Dost dediğinize göre aracını hor kullanıp kullanmadığına, bakımlarına özen gösterip göstermediğine inanmanız kısaca dürüst ve güvenilir olduğundan şüphe etmemeniz gerekir. Dost denilen kişi böyle olmalıdır
    O yüzden bize pek yorum düşmez

Hocam çok samimi bir arkadaşım değil lakin ayda bir görüştüğüm arkadaşımTanımlamadaki hata için özür dilerim.Gel gelelim Aracın hor kullanıp kullanılmadığını bilmiyorum ama boya çizik vb durumlarını biliyorum.Şimdi hor mu kullandın desem doğru cevap mı yanlış cevap mı verir orasını bilmiyorum

• Bahsettiğiniz aracı hor kullanma olasılığı yüksek
    Genç, zengin, bmw, 320.. bu kelimeler yanyana gelince dahada yüksek
    Eğer haylaz bir karakteri yoksa gidip görüşün kendisiyle
  • Bmw adamin aklini ceker hatta aklini basindan alir. Sorunuza cevabim bu yazdiklarimda gizli :)))

(((Eski bir bmw sahibi :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

Bmw adamin aklini ceker hatta aklini basindan alir. Sorunuza cevabim bu yazdiklarimda gizli :)))

zamanında çok çektim diyorsunuz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Bahsettiğiniz aracı hor kullanma olasılığı yüksek
    Genç, zengin, bmw, 320.. bu kelimeler yanyana gelince dahada yüksek
    Eğer haylaz bir karakteri yoksa gidip görüşün kendisiyle

teşekkür ederim hocam.Yarın veya Çarşamba gidip görüşeceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

Bmw adamin aklini ceker hatta aklini basindan alir. Sorunuza cevabim bu yazdiklarimda gizli :)))

zamanında çok çektim diyorsunuz herhalde

0 km de alsan o cok cekme bitmez
    Ama zevki baskadir

Bence alma ama karsi koyamayacaksin kendine
    Kendimden biliyorum

• sürücü kitlesinin kullanım karakterinden dolayı alınmaz

bir mercedes olsaydı her türlü evet.

bww ci arkadaşlarımız kızmasınlar ama geneli bu durumda

kuzenim daha yeni motor yaptırdı 318 e sonra da dikiş tutmadı ve satmak zorunda kaldı.
  • Tesekkur ederim. Baska yorumu olan var mi ?

• Kaçırma bence al.
  • iki tane 140 bin daha yapar o motor. ama bakım paralarını şimdiden at kumbaraya
  • arkadaşlar kendimi vazgeçirmeye çalıştım da olmuyor ya var mı başka yorumu olan ?
  • ne kadara alacaksiniz oda önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk Özkan

ne kadara alacaksiniz oda önemli

50 den 48 e indirdim hocam
  • quote:

arkadaşlar kendimi vazgeçirmeye çalıştım da olmuyor ya var mı başka yorumu olan ?

Al güzel kardeşim..

BMW genel alıcı kitlesi dolayısıyla biraz korkutuyor olabilir fakat 140.000km'de benzinli araç da alınmayacaksa ikinci el piyasasının vay haline..

Yalnız madem o kadar yakın tanımıyorsunuz, ustaya götürmeden iş yapmayın..

Kaza, boya durumunu biliyormuşsunuz zaten, motoru, yürürü güzelce bir incelettirin ustanıza..

Araçda biraz doluysa, angel bi xenon far, elektronik klima, deri, ısıtma, sunroof vs. tadından yenmez ;)

Hayırlı olsun şimdiden..

• quote:

quote:

genelde fiyatları 55-65 arası gidip geliyor uygun geldi bana.motor atmosferik olduğu için çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum.yalnız bakımları pahalıdır.güveniliri usta bulmak çok zor.ben şahsen 5 usta değiştirdim bugüne kadar.çoğuda aracın arızasından anlamayan insanlardı.aracın içi dolumu bilmiyorum ama bu fiyata zaten pek önemli gelmedi.tüp takın binin deirm ben.birde 0-100 konusuna değineyim.2007 yılının sonunda 150den-170 ps ye geçtiler haberiniz olsun.

• quote:

quote:

quote:

genelde fiyatları 55-65 arası gidip geliyor uygun geldi bana.motor atmosferik olduğu için çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum.yalnız bakımları pahalıdır.güveniliri usta bulmak çok zor.ben şahsen 5 usta değiştirdim bugüne kadar.çoğuda aracın arızasından anlamayan insanlardı.aracın içi dolumu bilmiyorum ama bu fiyata zaten pek önemli gelmedi.tüp takın binin deirm ben.birde 0-100 konusuna değineyim.2007 yılının sonunda 150den-170 ps ye geçtiler haberiniz olsun.

aynen hocam 150'lik araç + ışık paket varmış sadece.Zenon,sunroof,dijital klima yok.Deri koltuk,anahtarsız çalıştırma,cc var birtek...

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

quote:

arkadaşlar kendimi vazgeçirmeye çalıştım da olmuyor ya var mı başka yorumu olan ?

Al güzel kardeşim..

BMW genel alıcı kitlesi dolayısıyla biraz korkutuyor olabilir fakat 140.000km'de benzinli araç da alınmayacaksa ikinci el piyasasının vay haline..

Yalnız madem o kadar yakın tanımıyorsunuz, ustaya götürmeden iş yapmayın..

Kaza, boya durumunu biliyormuşsunuz zaten, motoru, yürürü güzelce bir incelettirin ustanıza..

Araçda biraz doluysa, angel bi xenon far, elektronik klima, deri, ısıtma, sunroof vs. tadından yenmez ;)

Hayırlı olsun şimdiden..

teşekkür ederim hocam.hor kullanıp kullanmadığını pek bilmiyorum ama araç gerçekten temiz.motordan anlayan ustam var bir tane onunla gidip bakıcaz motordan da onay çıkarsa bakalım inşallah...

• Gayet de alinir bana gore

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.