Şimdi Ara

140,000 'e latitude mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • temizse olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Nere 60 65. Ben de bakiyodum ciddi alacaktim 95ten basliyordu fiyatlari. Suan 140a ucuz bence.
    Gemi.gibi araba lord arabasi. Egeanin falan ustunden gecer .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realitych

    Nere 60 65. Ben de bakiyodum ciddi alacaktim 95ten basliyordu fiyatlari. Suan 140a ucuz bence.
    Gemi.gibi araba lord arabasi. Egeanin falan ustunden gecer .

    egea latitude in bijonu olamaz.

  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    1.5 dCi k9k motor arıza ve bakım konusunda üzmeyecektir uzun ömürlü bir motordur ama Renault'un otomatik şanzımanı hakkında aynısını söyleyemem. Pek bilgim yok bu yüzden şanzıman hakkında konuşmayacağım. 150 bin km ise aracın bakımları güzelce yapıldı ise gayet düşük bir değerdir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 Senedir latitude 1.5 dci manuel sahibiyiz, bugün satıyım yarın yine aynı aracın full donanımlı otomatiğine bakarım, segmentinin fiyat/performans aracıdır, çünkü benim ve çoğumuzun düşünce yapısı elimizdeki bütçe ile yürütme maliyetleri düşük olup konfor ve güvenliği maksimum seviyede tutmak gelir o yüzden zaten bu araç f/p aracıdır.


    Bazı arkadaşlar riske girme, elektroniği sorunlu falan yazmış, bu arkadaşların araç sahibi olduğuna pek inanasım gelmiyor, hangi marka olursa olsun güncel model bir aracın elektroniğindeki sorun kasapların eline düşerse tamiri bırak bir yeri yapıyorum derken her yeri bozar o araç bir daha düzen tutmaz, o yüzden elektroniğine falan çamur atılacak bir araç kesinlikle değil, her araç gibi illaki sorun çıkartır doğru ellerde çözüm bulur denilebilir.


    Olaya aslında şu açıdan bakmak lazım doğru kullanılmış, bakımları yapılmış, sorun çıkarttığında doğru işlemlerle tamir görmüş her araç alınır ve kullanıcının başını ağrıtmaz, ama ekmeği yenmiş hangi marka model araç alınırsa alınsın pişman eder.


    Üstelik renault markası her zaman az yakmasıyla parçasının ucuzluğu ile bilinir, fluence modelinin büyüğü ve daha kalitelisi gibi düşünün latitude aldığımda aynı model fluence 10 bin lira aşağı satılıyordu, mekanik parçaları laguna,megane,fluance ile aşağı yukarı aynı size parça fiyatı fikri verebilir, fanatik arkadaşlara kalırsa piyasada 5 model araç var onlar alınır sadece :) gerisi çöp




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_bulls -- 28 Nisan 2021; 17:53:14 >




  • aslında piyasa olarak 1.5 dizel ile yakın fiyatlarda 2.0 dizel olanları var. bir-iki sene MTV'sine katlanma durumu olursa 2012 model dizel - otomatik almak daha mantıklı duruyor. 2 litre olanlarda BVA6 6 ileri tam otomatik şanziman var (çift kavrama EDC değil) daha sorunsuz ve uzun ömürlü bir şanzıman, motorda hacimli dizel zaten 175hp-360tork var, iyi yürür bu motorla bu araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.