Şimdi Ara

''14 Yaşındayım herşeyin farkındayım''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu moda oldu heralde akşam akşam bir kaç konuda gördüm herkez yazmış yeni moda bumu 'Kasayı yan yatır' dan sonra

14 yasında ama herseyın farkında 16 yasındayım sen dusun

Orjinalden alıntı: srycm

evet bugün o malum konudan sonra arkadaşımız baro55 in söylediği inanılmaz anlamlara gelen bir söz kendisi.yeni forum esprisi olma yönünde ilerliyor fakat yaygınlaşması lazım biraz daha.

elimizden geleni yapacağız

• quote:

evet bugün o malum konudan sonra arkadaşımız baro55 in söylediği inanılmaz anlamlara gelen bir söz kendisi.yeni forum esprisi olma yönünde ilerliyor fakat yaygınlaşması lazım biraz daha.

link varmı link?
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yaşım 19 çok asosyelim
    10 yıl önce açıldı
    Yaş oldu 38 hala bekarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

link varmı link?

yok bende baktım ya konu silindi ya da ben bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®èstIήPèácè -- 4 Eylül 2007; 0:22:43 >

Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè

http://forum.donanimhaber.com/m_17256498/mpage_1/key_//tm.htm#17257366 bu heralde

bu değil.olaydan sonraki konu bu.baya bi konu açıldı bu konu ile ilgili

Orjinalden alıntı: ®èstIήPèácè

http://forum.donanimhaber.com/m_17256498/mpage_1/key_//tm.htm#17257366 bu heralde

hayır değil ondan önce olmuş bi olay anladığım kadarı ile.
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!
  • Şu konu da olabilir :http://forum.donanimhaber.com/m_17267208/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mainfield -- 4 Eylül 2007; 0:25:18 >
  • konuyu bulan var mı???
    Bu 14 yaş muhabbetini 21 yaşında yapanlarda var, düz liseden mezun olup öss yi 2 sene üst üstte(yuh) çalışMAyıp kazanamadıktan sonra bi barda işe girip ailesine "benim size ihtiyacım yok, ben kendi başımın çaresine bakarım, özgürüm ? ben felan fistan) Sonra barda çalışmasına karşı çıkan annesine "anne bana yeni pc al, internetimi de bağlat çalışmıyım o barda" diyen ÖKÜZlerde var.(yaş 21) Ergenlik çağı diyip geçin Allah hepimize sabır versin. ;l
    Derin nefes alın her şey düzelecek merak etmeyin

• _____________________________
  • 10 yasımda marangozlarda süründüm,12 yasımda camurlu islere bulastım 13 yasımda temizlendim 14 yasımda el kaide yuzbasısı oldum.

ne kadar farkında yoksa farkında olduğunumu sanıyor

lütfen bir açıklama getirin
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.