Şimdi Ara

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
5
Favori
104.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drummer_1907

Sevgili torunlar
    Acemiliğinizi Hafız Hakkı Paşa kışlasında bulunan ve en temiz en düzenli en şahane en rahat tabur olan Tank Taburu'nda yapacaksınız.. Biz aralık ayında geldiğimiz için kar kış nedeniyle sıkıntı çekmedik.. Sıkı bir eğitim yoktu.. Çok da rahat geçti.. Ama sizinki biraz daha farklı olacakmış gibi geliyor. Yoğun bir spor eğitimi olabilir..Burada hava gece -5 gündüz 5-10 derece arasında seyrediyor şu günerde.. Dün kar yağdı ama artık soğuk olacağını düşünmüyorum. Gelelim usta birliğinize doğu kışla, batı kışla ve hudutlara dağıtımınız olacak.. Sınıfında "TANK" yazanlar yaşadı Ben tankçıyım ve gerek komutanlar gerekse silah arkadaşlarımız çok iyiler.. Ama neden bu kadar uzakta askerlik yapıyorum diye üzülmeyin.. Doğuya gittikçe bir o kadar rahat askerlik yaparsınız..
    Hadi gelin artık da sıra bize gelsin.. Şafak: 35

Alıntıları Göster
    ben de piyade yazıyor sınıfta, benim dağıtımda nerelere gitme ihtimalim var? doğu ve batı kışlalar dışında, hafız hakkı paşa kışlasında da kalabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: bixenon

ben de piyade yazıyor sınıfta, benim dağıtımda nerelere gitme ihtimalim var? doğu ve batı kışlalar dışında, hafız hakkı paşa kışlasında da kalabilir miyim?

Alıntıları Göster
    mümkündür..onu dağıtımda öğreneceksin.. dilerim hhp'da kalırsın..
  • quote:

Alıntıları Göster
    dedelerim merhaba :) pazartesi geleceğiz inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_1907

mümkündür..onu dağıtımda öğreneceksin.. dilerim hhp'da kalırsın..

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim
    umarım hayırlısı neyse o olur inşallah...

Bize verebileceğiniz başka bilgi var mı? yanımıza neler alalım? Orada her şeyi bulmak mümkün mü?

Bilgi verebilirseniz çok seviniriz...

• quote:

teşekkür ederim
    umarım hayırlısı neyse o olur inşallah...

Bize verebileceğiniz başka bilgi var mı? yanımıza neler alalım? Orada her şeyi bulmak mümkün mü?

Bilgi verebilirseniz çok seviniriz...

Alıntıları Göster
    ben de jandarmayım. yok mu bilen birileri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny15389

ben de jandarmayım. yok mu bilen birileri?

Alıntıları Göster
    Ben de Pazartesi Ankaradan Karsa uçuyorum.orda görüşürüz tertipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozi

Ben de Pazartesi Ankaradan Karsa uçuyorum.orda görüşürüz tertipler

Alıntıları Göster
    Az kaldı valla tertipler, hadi hayırlısı...
  • quote:

Evet :)
    Dün, saçlarıma da kıymak zorunda kaldım ..
    En son bu kadar kısa ortaokul döneminde kazara kestirmiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kristaldeniz

quote:

Evet :)
    Dün, saçlarıma da kıymak zorunda kaldım ..
    En son bu kadar kısa ortaokul döneminde kazara kestirmiştim :)

Alıntıları Göster
    Anlaşılan herkes yola çıkmış :)
    Yarın bu saatlerde koğuşumda olacağım bende inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kristaldeniz

Anlaşılan herkes yola çıkmış :)
    Yarın bu saatlerde koğuşumda olacağım bende inşallah :)

Alıntıları Göster
    Sınıfında piyade yazanları hele ki Çakmak Doğu Kışla'ya düşecek olanları zor bi askerlik bekliyor, bölükler gerçekten fena yardırıyor burda, aklınıza gelen her türlü amele işi yaptırırlar, mahzenden, kalın yağlı zinciri 2-3km çekmekten, ot yolmaya kadar, aklınıza gelmeyecek bi ton şey. 3-4 gün bölüklerde kaldım çok sıkıntı çektim, Karargah bölüğüne tertip emrim çıktı daha sonra orda rahat ettim, rahat ettim dediğim başka türlü şekilde yardırmaya başladık ordada, Kış Tatbikatı yaptık, 1 ay boyunca çamurun, balçığın içinde, eksi bilmem kaç derecede, uyku tulumlarında, çadırlarda yattık, ki burda tasvir ettiğim pisliği hiçbirinizin hayal dahi edemeyeceğini biliyorum.

333 ler büyük ihtimalle denetleme görücekler, o yönden biraz sıkıntı çekebilirler, yinede kafanıza takmayın, bi şekilde geçiyor, şu yemininizi bi edin hele.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Sınıfında piyade yazanları hele ki Çakmak Doğu Kışla'ya düşecek olanları zor bi askerlik bekliyor, bölükler gerçekten fena yardırıyor burda, aklınıza gelen her türlü amele işi yaptırırlar, mahzenden, kalın yağlı zinciri 2-3km çekmekten, ot yolmaya kadar, aklınıza gelmeyecek bi ton şey. 3-4 gün bölüklerde kaldım çok sıkıntı çektim, Karargah bölüğüne tertip emrim çıktı daha sonra orda rahat ettim, rahat ettim dediğim başka türlü şekilde yardırmaya başladık ordada, Kış Tatbikatı yaptık, 1 ay boyunca çamurun, balçığın içinde, eksi bilmem kaç derecede, uyku tulumlarında, çadırlarda yattık, ki burda tasvir ettiğim pisliği hiçbirinizin hayal dahi edemeyeceğini biliyorum.

333 ler büyük ihtimalle denetleme görücekler, o yönden biraz sıkıntı çekebilirler, yinede kafanıza takmayın, bi şekilde geçiyor, şu yemininizi bi edin hele.

Alıntıları Göster
    BURAYA 90\1 LERDEN DAĞITIM OLUP DÜŞEN VAR MI BU HAFTA SONU TESLİM OLUYORUZ BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinoxy

BURAYA 90\1 LERDEN DAĞITIM OLUP DÜŞEN VAR MI BU HAFTA SONU TESLİM OLUYORUZ BİRBİRİMİZİ BİLGİLENDİRELİM HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI TESKERELER

Alıntıları Göster
    selamın aleyküm ben usta birliği olarak 14.mekanize p. tug. gideceğim yorumlarda okudugum kadarıyla kars'ta acemi birliğide var. vallahi usata olarak yandık bizim gibi acemilere denk gelirsek :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_54

selamın aleyküm ben usta birliği olarak 14.mekanize p. tug. gideceğim yorumlarda okudugum kadarıyla kars'ta acemi birliğide var. vallahi usata olarak yandık bizim gibi acemilere denk gelirsek :))

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bende salı günü ayın 14 ünde oglden sonra geliyorum soğuk dedikleri için kazak sayısını artırıcam orada yapan bi arkadaştan öğrendiğim kadarıyla rahat bi yermiş ama 2 sene önce geçen senelerde ne değişti gidince görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sam@rix

selam arkadaşlar bende salı günü ayın 14 ünde oglden sonra geliyorum soğuk dedikleri için kazak sayısını artırıcam orada yapan bi arkadaştan öğrendiğim kadarıyla rahat bi yermiş ama 2 sene önce geçen senelerde ne değişti gidince görücez.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar benimde 14'üncü Mknz. P. Tug. K.lığı KARS salı günü sabah orda olacam formdan arkadaşlar toplanıp birlikte gidebiliriz msn adresim karanfilserkan@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: kronos_06

Merhaba arkadaşlar benimde 14'üncü Mknz. P. Tug. K.lığı KARS salı günü sabah orda olacam formdan arkadaşlar toplanıp birlikte gidebiliriz msn adresim karanfilserkan@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende buraya gidiyorum biletimi aldım pazar günü uçakla izmir-ankara ordan ankara-kars aktarma olarak gidiiyorum.14 aralık teslim tarihi yazıyor fakat sonucta yol izni olarak sayıldığından ben 12sinde orada olacağım.

msn adresim : ilker_kaymak06@hotmail.com

Gidecek arkadaşlar buraya yazında birbirimizi bilelim.Şimdi sayfayı baştan okuyacağım neymiş,nasıl bir yermiş bir bakalım bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: I.K.

Arkadaşlar bende buraya gidiyorum biletimi aldım pazar günü uçakla izmir-ankara ordan ankara-kars aktarma olarak gidiiyorum.14 aralık teslim tarihi yazıyor fakat sonucta yol izni olarak sayıldığından ben 12sinde orada olacağım.

Gidecek arkadaşlar buraya yazında birbirimizi bilelim.Şimdi sayfayı baştan okuyacağım neymiş,nasıl bir yermiş bir bakalım bakalım

Alıntıları Göster
    Teslim olunan tarihten önce gidecek olanlar varsa Kars Polisevinde kalabilirsiniz arkadaşlar, üstelik Polis yakınınızın yada polis kartınızın olmasına da gerek yok, merkezde, tugaya yakın, polis kartı olanlar 8 lira olmayanlar 10 lira mı öyle bişeydi ben 1 gece kalmıştım, içerde internet kafesi, lig tv si falan var, odalar 2 kişilik genelde, çok temiz, zaten askerde birlikte yaşamaya alışacağınız için ordada sizin gibi bi sonraki gün teslim olacak biriyle kalmanız bi sorun yaratmaz diye düşünüyorum :)

Birde bu önerimi çok ciddiye alın, mesela atıyorum 12 Aralık ta teslim olunucak diyelim orda yazan bu, sizde 11 ine bilet buldunuz aldınız, 11 inde gittiniz Kars'a. Asla ve asla gidipte 1 gün evelden teslim olmayın, boş koğuşta üzerinizde kıyafetlerle uyur, sabah erken kalkar, kantin köşelerinde saatlerce beklersiniz sonrada.

Ben 12 gibi teslim oldum, 2 saat civarı beklediğimi hatırlıyorum, benden bi gün önce gelenler ağlıyordu orda.

Aklıma geldi söyleyeyim dedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İzmirli hemşerim aynı yerdeyiz karsa gidecek arkadaşlar burda toplanalım

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

• quote:

Orijinalden alıntı: kronos_06

İzmirli hemşerim aynı yerdeyiz karsa gidecek arkadaşlar burda toplanalım

quote:

Orijinalden alıntı: egeliilkerr

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende ünivesiteden 2 sınıf arkadaşımla kars a düştüm ayın 14 ünde 6:45 sunexpressle geliyoruz

• quote:

Teslim olunan tarihten önce gidecek olanlar varsa Kars Polisevinde kalabilirsiniz arkadaşlar, üstelik Polis yakınınızın yada polis kartınızın olmasına da gerek yok, merkezde, tugaya yakın, polis kartı olanlar 8 lira olmayanlar 10 lira mı öyle bişeydi ben 1 gece kalmıştım, içerde internet kafesi, lig tv si falan var, odalar 2 kişilik genelde, çok temiz, zaten askerde birlikte yaşamaya alışacağınız için ordada sizin gibi bi sonraki gün teslim olacak biriyle kalmanız bi sorun yaratmaz diye düşünüyorum :)

Dostum Merhaba ben 12sinde öğleden sonra orada olurum sanırım.İzmirde oturuyorum.Ankara aktarma uçağı buldum bir tane.12sinde teslim olmamız gerektiğinden ben erken davrandım.Sonuçta yol izni olarak bize verildiğinden çıkışa ekleniyor diye 2 gün 2 gündür hesabı yaparak erken gideyim dedim.Yoksa teslim tarihi 14 olarak yazıyor.Direk polis evinde kalmazsak nasıl olur yani birliğe teslim olsak bir soun olur mu?Bu arada alt komşumuz,çok samimi abim KÇM'de polis eğer önerirsen konuşayım şimdi yer felan ayırtır sanırım.Mesajını bekliyorum.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

• Sağolasın arkadaşım zaten erken gidip erken çıkma olayı varmıdır bilemiyorum 14üne kadar verilen yol izni diye biliyorum. 14ü öğle vakitlerinde teslim olmayı düşünüyorum sabah inecem güzel bi yemek yedikten sonra teslim olmak ii gibi geliyo bana. yemekleri nasıl güzel çıkıyormu birlikte?

quote:

Birde bu önerimi çok ciddiye alın, mesela atıyorum 12 Aralık ta teslim olunucak diyelim orda yazan bu, sizde 11 ine bilet buldunuz aldınız, 11 inde gittiniz Kars'a. Asla ve asla gidipte 1 gün evelden teslim olmayın, boş koğuşta üzerinizde kıyafetlerle uyur, sabah erken kalkar, kantin köşelerinde saatlerce beklersiniz sonrada.

Ben 12 gibi teslim oldum, 2 saat civarı beklediğimi hatırlıyorum, benden bi gün önce gelenler ağlıyordu orda.

Aklıma geldi söyleyeyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronos_06 -- 10 Aralık 2010; 18:06:30 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.