Şimdi Ara

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
5
Favori
104.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 325 KD OLARAK KARS 14. MKNZ P. TUG. YAPTIM ASKERLİK GÖREVİMİ ARKADAŞLAR. SORULARINIZ OLURSA ŞU KISA ZAMANDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAYIM...
    HEPİNİZE HAYIRLI YOLCULUKLAR VE HAYIRLI TEZKERELER...
  • 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI
    KARS
    topçu olarak yapacam dostum..
  • SELAM ARKADAŞLAR,
    KARS DOĞU BÖLGELERİNDE YAPABİLECEGİNİZ EN SAĞLIKLI YER.
    BEN KIŞ DÖNEMİNDE GİTTİĞİM İÇİN ZORLUK ÇEKMİŞTİM...
    ÖNCELİKLE ACEMİLİK EĞİTİMİNİZİ TANK TABURUNDA ALACAKSINIZ YAKLAŞIK 30 GÜN, SON CUMASINDA YEMİN TÖRENİ OLACAK. ÖĞLEDEN SONRA ÇIKACAKSINIZ TÖRENDEN SONRA, 2 BUÇUK GÜN KAFA TATİLİ :)
    ONDAN SONRA YENİ BİRLİKLERİNİZE GÖTÜRECEKLERİ SİZLERİ...
    KARSIN ŞÖYLE BİR DURUMU VAR, EĞER İÇİNİZDE ÖĞRETMEN OLAN VARSA, SEÇMELERE GELECEKLER, ONLARA KATILSIN VE ÖĞRETMEN OLARAK YAPMAK İÇİN UĞRAŞSIN KARSTA. BEN ÖĞRETMEN DEĞİLİM FAKAT TSK'NIN DOĞU BÖLGELERİNDE FAKİR AİLELERİN ÇOCUKLARI İÇİN AÇTIĞI MEHMETÇİK DERSHANESİ VAR, ORADA YAPTIM ASKERLİĞİMİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ OLARAK. NEYSE ÖĞRETMEN, ORDU EVİ PERSONELİ, KISACA TUGAYDA YAPACAK OLANLAR BİRAZ DAHA ŞANSLI DİĞERLERİNE GÖRE.
    DÜŞÜNÜYORUM ŞİMDİ DE, GİTMEDEN NE KADAR STRES HEYECAN YAPMIŞIM AMA BİZİM İÇİN ASKERLİK KAMPTAN FARKSIZ ARKADAŞLAR O YÜZDEN DERT ETMEYİN! NE GÖTÜRSEM NE GÖTÜRMESEM... HER ŞEY ASKERİYENİN İÇİNDE VAR HEMDE DIŞARDAKİNİN YARI FİYATINA...
    BİZDE YEMEKLER BOZUKTU BİRAZ, O SIKINTI OLUR, TOST POĞACA BİSKÜVİ HALLEDERSİNİZ...
    HERKES SİZE OKUMUŞ GÖZÜYLE BAKIYOR, İLK BAŞTA UZUN DÖNEMLER DİŞ GEÇİRMEYE ÇALIŞIR FAKAT 2 GÜN SONRA SİZE ABİ VE YA HOCAM DEMEYE BAŞLARLAR...
    UZUN LAFIN KISASI ANLATILMAZ YAŞANIR, -35 DERECEDE TANK TABURUNDA İÇTİMA VERİRDİK 2 SAAT BUZUN ÜZERİNDE, HEY GİDİ GÜNLER HEYYY :)

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...
    BİRAZDAN ÇIKICAM DIŞARI, SORULARINIZ OLURSA AKŞAMA DOĞRU YANITLARIM...
    İYİ GÜNLER...

• dostum ben dersanede stajer öğretmenlik yaptım fizik öğretmeni olarak ve bölümümde yüzde yüz ingilizce fizik ti :) ne dersin öğretmen olma şansım olurmu? ayrıca orada bize kolaylık sağlayacak bilgilerde paylaşırsan sevinirim...

birde bu öğretmen seçimlerini ne zaman yapıyorlar? eğitim bilimleri mezunu değilim ama fen-edebiyat mezunuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkdostun -- 10 Ağustos 2009; 12:30:55 >
  • arkadaşlar adım gürkan..muhakkak orada görüşelim...donanım haberciler olarak :) hepimiz için hayırlısı olsun
  • gürkan'la tanıştık zaten ben de emrah mutlaka görüşelim orada

@balanced bize topçu ne yapar nasıldır oralar şöyle yardımcı olabilecek bilgiler verirseni çok seviniriz, şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar 329. dönem olarak bana da 14. MKNZ. P. TUG K.LIGI KARS çıktı. İsmim Evren. İzmir'den geleceğim, Çarşamba günü İstanbul aktarmalı olarak geliyorum. Tahmin ediyorum bazılarınız aynı uçakta olacaktır. (THY 12:00 İstanbul-Kars) Görüşmek üzere.
  • aynı uçaktayız evren. Ben emre, orda görüşmek üzere.
  • bende aynı uçaktayım ahmet ben... görüsrüz inş
  • balanced tesekkurler bilgiler icin.. Genel olarak acemilik egitimi zorlu mu? Bide komutanların kısa donemlere tavrı nasıl dayak kufur v.s var mı?
  • ARKADAŞLAR BENDE 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS'TAYM SINIFIM PİYADE ER......

BENDE YARN YOLA ÇIKIYORUM KONYADAN SANIRIM 12 Sİ SABAH 11.30DA ERZİNCANDA KTMDE OLUCAM.. KTMYE GİDECEK OLAN ARKADAŞLARIMLA ORDA GÖRÜŞELİM ADIM MEHMET..... ŞİMDİDEN İYİ YOLCULUKLAR..
  • tertipler :) acemilikte görüşmek üzere hoşçakalın :)
  • 329. dönem olarak asteğmen kurası olarak burayı çektim. 14-15 kasıma geliyorum :)
  • diğer bi konuya da yzmıstım... ben de geliyorum arkadaşlar. Kısa Dönem Er. 331. İstanbul Nuri. Kimler var orada acaba şimdi ve yeni gidecekler arasında? iletişim kuralım DH olarak.
  • direk karsa otobüsle gidebiliyormuyuz. bir sorun olurmu
  • bildiğim kadarıyla toplama merkizinin yerine direk kars'ta birliğe teslim olailbiyorsun

kardeşimde 331.dönem ,cumartesi günü teslim olacak: MEHMET AYSAN/ istanbul

hepinize şimdiden hayırlı tezkereler
  • 333. dönem tertiplerim neredesiniz ya :)
  • 333.DONEM

9. MOT.P.TUG.KOMUTANLIGI
    SARIKAMIŞ/KARS

BASKA GİDEN VARMI ARKADASLAR
  • arsenlupin,

333.DONEM

9. MOT.P.TUG.KOMUTANLIGI
    SARIKAMIŞ/KARS

Benimde aynı şekilde :) En kısa zamanda Sarıkamışta görüşürüz:) Bilgi toplayabildinmi nasılmış orası tertip ?
  • 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI - KARS - TOPÇU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.