Şimdi Ara

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG.K.LIĞI KARS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
291
Cevap
5
Favori
104.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 327,329 ve 331'inci dönemden şartlar, imkanlar, sıkıntılar vs hakkında güncel bilgi verecek birileri yok mu acaba?
    Pek yazın gidiyoruz gibi olmayacak sanırım 2ay yaz, 2 ay ayaz, 8 ay beyaz durumu varmış. Gece nöbetlerinde ayazda artık G.tümüz donacak gibi...
  • 333.DONEM

9. MOT.P.TUG.KOMUTANLIGI
    SARIKAMIŞ/KARS
  • burakozi pm atmışsın cevaplayamadım. ismim sinan artık ya toplama merkezinde yada sarıkamışta gorusuruz, tüm devrelerime hayırlı olsun sanırım soguk ayazlı olucak
  • Tertipler selam,

Ben de 14. Mekanize Piyade Tugayı Kars diye gözüküyor (Sınıf:Piyade). Bazı arkadaşlarım ilçelerini de yazmışlar, ben de yazmıyor merkez mi demek oluyor bu?

Bir de ben 12 Nisan saat 12.10 uçağına bilet aldım İstanbul'dan direkt Kars'a.

Tertiplerimle tanışalım...

Bir de önceki dönemler güncel bilgi verebilir mi, ne getirelim diye??? Ben yanımda çok eşya getirmesem mi diye düşünüyorum, oradan temin edebilir miyiz?

Bilgi verebilrn olursa çok seviniriz tertipler olarak

Allah hepimize hayırlı tezkereler diliyorum...
  • g.tünüz donacak bir durum yok arkadaşlar, eğer hudut a çıkmadıysanız eğitimler tank taburunda olacak. sizin döneminiz 139 kişi. sizden önceki dönem 344 kişiydi. siz çok rahat olacaksınız. eğitimler çok kasmıyor. eğitimlerinizi 1 teğmen 3 asteğmen verecek. erzincan KTM ye falan katılmayın direk kars KTM ye gelin. kars KTM de hiç bekleme olmayacak, KTM ye katılan hemenbirliğe götürülecek. akşam ne kadar geç katılırsanız birliğinize gece işiniz o kadar geç biter. o yüzden tavsiyem mümkün oldğu kadar erken katılın birliklerinize. havalar baya ısındı ama yanınıza termal içlik almanızda fayda var.
  • kars piyade bende varım direk kars a gideceğim otobüsle
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdeder

kars piyade bende varım direk kars a gideceğim otobüsle

Tertip selam,

Nerden geliyorsun?
  • 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI kars :)
    pazartesi sabiha gökcen 11.25 ucağı ile karstayım inşallah..
    yaz diye bikaç tişört koymuştum çantama ama kars çıkınca bi iki tane de uzun kollu svit koyayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kristaldeniz -- 10 Nisan 2010; 11:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bixenon

quote:

Orijinalden alıntı: murdeder

kars piyade bende varım direk kars a gideceğim otobüsle

Tertip selam,

Nerden geliyorsun?

konyadan uçak bulamadım otobüsle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kristaldeniz

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI kars :)
    yaz diye bikaç tişört koymuştum çantama ama kars çıkınca bi iki tane de uzun kollu svit koyayım :)

Aynı uçakta olacağız : )
    14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI - KARS (Piyade)
  • Tertipler ben de sizden 50 dk sonra geliyorummmm...
    12.10 Atatürk Hava Limanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasser

quote:

14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI kars :)

Aynı uçakta olacağız : )
    14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI - KARS (Piyade)

Kars.a varmadan kaynaşalım bari :)
    ASİZ ler ucak inişinde bekliyorlarmış, tuttuklarını götürüyorlarmış

• Arkadaşlar ben de sabiha istiyordum ama kalmamıştı ben alırken

beni de unutmayın kaynaşırken
  • quote:

Arkadaşlar ben de sabiha istiyordum ama kalmamıştı ben alırken

beni de unutmayın kaynaşırken

Canın sağolsun tertip, birlikte kanka oluruz
  • Hep birlikte tertipler, dedelerimizin de yardımlarıyla üstesinden geliriz inşallah

Orasıyla ilgili bilgi edinebildin mi tertip?
  • quote:

Hep birlikte tertipler, dedelerimizin de yardımlarıyla üstesinden geliriz inşallah

İnşallah tertip..
    Biraz araştırdım da pek bişey bulamadım :)
    Bulduklarımda da kötü biyer olmadığı rahat olduğu, yaz da olsa biraz soğuk olduğu. :)
    Bakmaya devam edeyim biraz daha da burada paylşırım :)
    Bu arada tertip sen nereden geleceksin?
  • quote:

quote:

Hep birlikte tertipler, dedelerimizin de yardımlarıyla üstesinden geliriz inşallah

İnşallah tertip..
    Biraz araştırdım da pek bişey bulamadım :)
    Bulduklarımda da kötü biyer olmadığı rahat olduğu, yaz da olsa biraz soğuk olduğu. :)
    Bakmaya devam edeyim biraz daha da burada paylşırım :)
    Bu arada tertip sen nereden geleceksin?

Evet tertip çok bilgi yok, bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok seviniriz

Ben İstanbul'dan geliyorum hayırlısıyla...

• ben 331. dönemim, askerliğimi burada yapıyorum. acemiliği hafız hakkı paşa kışlasındaki tank taburunda yapacaksınız, gayet güzel ve temiz bir yerdir. acemilikten sonra usta birliğine dağıtılacaksınız. tugay, hafız hakkı paşa, doğu kışla, batı kışla ve hudutlara dağıtılacaksınız. doğu kışlada piyade ve topçu birlikleri vardır. burası düşebileceğiniz en kötü yerdir. hudutlar merkeze uzaktır, burada askerlik yapanlar rahat olduklarını söylüyolar. batı kışla doğu kışlaya göre daha rahattır, yatış yeridir diyebiliriz, ben batı kışlada bakım birliğinide askerlik yapıyorum. tugay merkezdedir, nöbeti çoktur. hafız hakkı paşa kışlası düşebileceğiniz en güzel yerdir. herkese şimdiden hayırlı tezkereler.
  • Sevgili torunlar
    Acemiliğinizi Hafız Hakkı Paşa kışlasında bulunan ve en temiz en düzenli en şahane en rahat tabur olan Tank Taburu'nda yapacaksınız.. Biz aralık ayında geldiğimiz için kar kış nedeniyle sıkıntı çekmedik.. Sıkı bir eğitim yoktu.. Çok da rahat geçti.. Ama sizinki biraz daha farklı olacakmış gibi geliyor. Yoğun bir spor eğitimi olabilir..Burada hava gece -5 gündüz 5-10 derece arasında seyrediyor şu günerde.. Dün kar yağdı ama artık soğuk olacağını düşünmüyorum. Gelelim usta birliğinize doğu kışla, batı kışla ve hudutlara dağıtımınız olacak.. Sınıfında "TANK" yazanlar yaşadı Ben tankçıyım ve gerek komutanlar gerekse silah arkadaşlarımız çok iyiler.. Ama neden bu kadar uzakta askerlik yapıyorum diye üzülmeyin.. Doğuya gittikçe bir o kadar rahat askerlik yaparsınız..
    Hadi gelin artık da sıra bize gelsin.. Şafak: 35

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.