Şimdi Ara

14 Şubatta okullar yarım gün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• milli bir bayram olduğu için tam gün tatil.
  • Evet, yarım gün.

Sonra bahçede sıraya geçip Kayahan şarkılarını marş okur gibi okuyacağız. Sonra da öpüşme töreni var.

Düzenleme: Ulan espiri yapıyorsunuz, bari takvime bakıp da planlayın. Zaten Cumartesi'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 8 Şubat 2009; 14:40:05 >
  • 14 şubatın cumartesi olduğunu kimse akıl edememiş mi? Haftaya cumartesi işte...
  • Sevgililer günü olduğu için tatil
  • Hiç bir dükkan açılmayacakmış hatta insanların denize girip hiç çıkmayacağını söyleyenlerde var.
  • Bu sorundan ötürü seni tebrik ediyorum süper zeka insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    200 gün kaldı sınava
    8 ay önce açıldı
    askere 1-2 gün geç gitmek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gördüm ya püh cumartesiymiş.keşke cuma 14 şubat gecesine hazırlık diye yarım gün olsa
  • Zauhauaa işte buna gülünür
  • bu ne be yaaa . sadece orta öğretim mi yoğusam üni. lerde dahil mi bu tatile.
  • 14 şubat tam gün tatil.. haftaya cumartesi
  • Ünal Korkmaz kardeşim insanın dalgınlığına gelmiş olabilirir 4 saatlik uykuyla duruyorum.ama heryerde böyle konuşma tamam mı
  • Her insan dalgın olurda böyle saçma bir soru sorman mantıklı mı hemde eğitim bölümünde sorman ne akdar mantıklı. Hiç yoktan durup 5 dakika düşün. Ben 1 gün uyumadığım halde böyle saçmalıklar yapmadım sen 4 saatlik uykuda böyle yapıyosun.

Milli bayram olsa eyvallah diyecem de sevgililer günü ne alaka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.