Şimdi Ara

14 Şubat Ehliyet Sınavı Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorular ve cevaplar açıklanınca sonuçlarımızı burada paylaşalım.

Hepimize geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 14 Şubat 2009; 12:51:41 >

• Valla ben Trafik ve ÇEvre den kalabilrim çünkü hiç bakmadım bazı hız kuralları ve yangın tüpü, yok şubu neyse yani sadece bu kötü geçti int de iki test çözüm 90 üzeri almıştım ama ortalam olarak bakalım inş çakmam ya valla kafam çok bozuldu....

Ne zaman açıklanıyor acaba bunlar bilgisi olan var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Valla ben Trafik ve ÇEvre den kalabilrim çünkü hiç bakmadım bazı hız kuralları ve yangın tüpü, yok şubu neyse yani sadece bu kötü geçti int de iki test çözüm 90 üzeri almıştım ama ortalam olarak bakalım inş çakmam ya valla kafam çok bozuldu....

Ne zaman açıklanıyor acaba bunlar bilgisi olan var mı???

trafik ve çevre den ben de kalabilirim.
  • bakalım ne olcak..

http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/detay.asp?ID=11&ID2=1&ID3=22

burdan falan yayınlancak sorular ama site açılmıyor şu anda
  • Ya sorular zor değildi ama işte mesela yok Tehlikeli madde taşıyan araçta kaç tane kaç kg lik yangın tüpü bulundurulmalıdır mesela bundan çakmışım ben 2 tane 12 kg ik dedim ama 2 tane 6 şar kg lik miş....

Faln filan bence çok geresiz sorularda vardı yok tepe bir yerde araç kalmış kaç metre mesafeden reflektör koymalı faln fılan valla eğer kalırsam çok kötü olacak...

Acaba kalınca tekrardan 40 tl yatırmamız gerekiyor mu nasıl oluyor arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi?

SinapSv dediğin gibi site halan açılmıyor gece 00.15 itibariyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Ya sorular zor değildi ama işte mesela yok Tehlikeli madde taşıyan araçta kaç tane kaç kg lik yangın tüpü bulundurulmalıdır mesela bundan çakmışım ben 2 tane 12 kg ik dedim ama 2 tane 6 şar kg lik miş....

Faln filan bence çok geresiz sorularda vardı yok tepe bir yerde araç kalmış kaç metre mesafeden reflektör koymalı faln fılan valla eğer kalırsam çok kötü olacak...

Acaba kalınca tekrardan 40 tl yatırmamız gerekiyor mu nasıl oluyor arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi?

SinapSv dediğin gibi site halan açılmıyor gece 00.15 itibariyle...

aynen çok gereksiz sorular vardı.. hele o tepe bası sorusunu tamamen salladım 5 yaptım cevabı bilmiyorum
  • bidahaki sınav tarihini biliyo musunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 ay önce açıldı
    31.05.2015 Hakemlik Sınavı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: PomPom

bidahaki sınav tarihini biliyo musunuz ?

18 nisan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 15 Şubat 2009; 18:15:03 >
  • umarım 18 nisanda girmek zorunda kalmam, zaten okul olmadığı zamanı zor ayarladım bi de 18 nisana kayarsa vizeler filan çakışır uğraş dur üstüne bi de 35 lira fazladan ver
  • BEYLER HİÇ O KDR DA ZOR DEİLDİ SORULAR. KURSUN SİZLERE VERMİŞ OLDUĞU DERS KİTABINA ÇALIŞSAYDINIZ ŞİMDİ BU KDR TEDİRGİN OLMAZDINIZ. SORULARIN YARSINDAN FAZLASI BİR ÖNCEKİ SINAVLARDA VE KİTAPTA ÇIKAN SORULAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.