|
14. Nesil Intel işlemcilerin performansı ortaya çıktı: Core i9-14900K ve Core i7-14700K

-
-
ah intel bu insanları sömürmekten usanmıyacaksın.
-
13. Nesil kullananın 14. Nesil e geçmesi için ne sebepeler sundu şimdi, göze batan bir şey görmedim 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14100f bekliyorum ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu rakamlar pek bir şey ifade etmiyor. Geekbench görelim, Passmark görelim, tüketimleri, ısıl değerleri görelim bakalım gelişme var mı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Performans çekirdekleri sayısı 8'den yukarı çıkmadıkça = süslü yaldızlı pazarlama stratejisi
-
i5 11400f kullanan adam halen daha mutlu :) Verdiği para çerez parası şuanda.
-
çıkacaksa çıksın artık makine toplıcam 14. nesil i bekleye bekleye yaşlandım.
-
Fiyatta patladım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iyi ki varsın amd
-
ekim kasım gibi 10600kf yı emeklı edecez o zaman :)
-
12. Nesilden sonra kayda değer bir gelişme olmadı. Özellikle giriş ve orta segmentteki çekirdek konfigrasyonlarını isteselerdi 12. Nesilde de yaparlardı. Soket değişmemesi avantaj diye sunuluyor ama Süreyya hanımın muhteşem değişimi için kimse yeni anakart almaz zaten.
AMD Zen 5'e geçerken de 5nm süreci ve DDR5 avantajı dışında üzerine bişey koyamadı. Intel böyle yerlerde sürünürken 8.nesilden büyük beklentilere girmemek lazım. Sürekli öyle saçma hamleler geliyor ki danışıklı dövüş olduğuna şüphem kalmıyor.
-
Amd 7 nm'ye 4 sene önce geçmişken Intel'in hâlâ 10 nm'de takılı kalması çok saçma değil mi?
-
şunu da belirteyim ddr5 ile ddr4 arasında frekans farkı nerdeyse iki katı olduğundan bu durumun oyunlara yansıması en azından 20-25fps oluyor seçerken ddr5 li bir anakart alın...
------------------------------------------------------
Ben o kadar fark olduğunu sanmıyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 8 Ağustos 2023; 23:39:20 > -
+1 çıksında bir test verileri sonuçlarını görelim.
-
izliyeceğim.
-------------------------------------------------------------------------------------
Intel 13600K com DDR4 e DRR5!!!Análise e comparativo com AMD 7700X!! - YouTube
izledim tamamını.
verdiğiniz ligteki testlerde ben 2 katı ram oranı ve 20-25 fps farkını göremedim.
kendinizle yazdıklalrınızla verdiğiniz örnek lingteki değerere yazdıklarınız; birbirine tamamen zıt.
Gene Ağzı olan konuşmuş vakası daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 8 Ağustos 2023; 23:40:34 >
-
14. nesil ara geçiş modeli bu yüzden 13 ile 14 nesil arasında fark yok ks modeli gibi biraz çarpan yükseltilmiş esas güncelleme ve performans artışı 15. nesilde olacak o yüzden 2024 beklemeye karar verdim.
En Beğenilen Yanıtlar

ah intel bu insanları sömürmekten usanmıyacaksın.
|
Bu rakamlar pek bir şey ifade etmiyor. Geekbench görelim, Passmark görelim, tüketimleri, ısıl değerleri görelim bakalım gelişme var mı…
|
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- autocad sistem gereksinimleri
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
- grok ücretli mi
- base apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X