Şimdi Ara

14 Lwl de isy kesilirmi :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://silkroaddata.mine.nu/player.asp?id=95543

satürn serwerında 15dk önce 14 lwl adam isy u kesti ama nasıl

• quote:

Orjinalden alıntı: KuBiLaYGS

iSY NE?__?

Isyutaru unique canavar

Orjinalden alıntı: kowboy_tr

paylasım pt dir pt den biri keser paylasım olduğu için onun adı yazmış olabilir yada UYDURMADIR.

uydurma nasıl olsunki kendi gözlerimde gördüm ismi yukarda yazdı

Orjinalden alıntı: ZooMBee

quote:

paylasım pt dir pt den biri keser paylasım olduğu için onun adı yazmış olabilir yada UYDURMADIR.

benzer isim olabilirmi ?

sanırım keserken görmemişsin

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

Orjinalden alıntı: ZooMBee

quote:

benzer isim olabilirmi ?

sanırım keserken görmemişsin

rev6 da ismi nasıl yazıo o zaman
    o kadarda salak deilliz

• quote:

Orjinalden alıntı: zulh92

kesemezki
    diyelim öle yaptılar isyunun 2 hp si kalmış olsa bu adam onu 10 yılda kesemez
    1 vurucak max minimumda 1 wurucak maxda 1 wursa 1 hp kalcak ve isyunu hp dolcak o an :D olcak 500 hp yok kesemez uydurmuş o rev 6 ama 80den düşme felansa bilemicem onu

En mantıklısı bu bencede

benim inancım partynin bir anlama olmadığı playerlar arasında en yüksek damegeyi verenin aldığı yönünde...
    ama çok sık duyduğumuz birşey var; en yüksek damegeyi veren ptdeki en yüksek damegeyi veren kişinin olur..
    örnek vermek gerekirse..
    2 kişi aynı ptde ve 1 kişide tek başına isyu kesiyorlar etrafta başka kimse yok...
    pt dekilerden biri 80 diğer 14 lvl, tek kesen kişi ise 75 lvl diyelim...
    pt ile kesenler isynun hpsinin %60 ını aldılar diğeri ise %60 uını aldı ve eğer ptdeki yüksek lvl oyuncu oyundan çıkar ise bu %60 lık damegenin hepsini 14 lvl adam yapmış gibi olur...
    sonuç olarak onun ismi çıkar...
    tabi bunlar sadece varsayım böyle bir şeyi denemek pek mümkün olmuyor...

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    sì man i yulman nin enquantuva?
    an sì tintalle varda oiolosseo, ve fanyar màryat elentàri ortane
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie
    untùpa calaciryo mìri oiale. sì vanwa nà, ròmello vanwa, valimar!

• quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

Oyunda öğrenemediğim şeylerden biride budur.
    party ile unique kesmek...

benim inancım partynin bir anlama olmadığı playerlar arasında en yüksek damegeyi verenin aldığı yönünde...
    ama çok sık duyduğumuz birşey var; en yüksek damegeyi veren ptdeki en yüksek damegeyi veren kişinin olur..
    örnek vermek gerekirse..
    2 kişi aynı ptde ve 1 kişide tek başına isyu kesiyorlar etrafta başka kimse yok...
    pt dekilerden biri 80 diğer 14 lvl, tek kesen kişi ise 75 lvl diyelim...
    pt ile kesenler isynun hpsinin %60 ını aldılar diğeri ise %60 uını aldı ve eğer ptdeki yüksek lvl oyuncu oyundan çıkar ise bu %60 lık damegenin hepsini 14 lvl adam yapmış gibi olur...
    sonuç olarak onun ismi çıkar...
    tabi bunlar sadece varsayım böyle bir şeyi denemek pek mümkün olmuyor...

varsayimdan ote dediklerin gercek

yani party de 2 kisi olsun birisi 80 dieri 14 level ve 80 level isuya dalarken 14 level kenarda bekliyor. exp auto pt olacak tabiki

80 lik adam baya bir demage vuruyor. tabi o sirada dalan baska playerler de var.

tam isu olecekken 80 lik adam uzaklasirsa yada town yaparsa yada dc olursa isy oldugunde diyelimki %80 inini kesti bu sahis pt durumuna gore (sayi bakimindan) % 40 ini 14 level kesmis gibi kabul ediyor. % 40 i bosa gitmis oluyor kalan %20 yide dier playerler kesince otomatikman 14 level adamin ismi yaziyor. bukadar basit bir olay

• @ozgurozgel
    uzaklaşmasının işe yaradığını sanmıyorum yinede onun ismi yazar...
    ölüp yerde yatarsada değişen bişey olmaz yine 80 lvllik adamın adı yazar...
    eğer öldükten sonra şehire dönerse tüm vuruşları siliniyor bu durumda verdiği damage pt ye kalmaz...(bundan emin değilim) yani bu durumdada 14 lvl adamın ismi yazmaz...
    oyundan düşerse ne olur bilmiyorum ...

bu yazdıklarımın kesinliği hakkında bir fikrim olmadığı için sadece varsayım diyorum...
    gerçekten karışık bir durum bu...

ai! laurie lantar lassi surinen, yéni ùnòtime ve ràmar aldaron! yéni ve linte yuldar avànier
    mi oromardi lisse-miruvòreva, andùne pella, vardo tellumar, nu luini yassen tintilar i eleni, òmarya airetàri-lìrien.
    ar ilye tier unduàve lumbule; ar sindanòriello catita mornie i falmalinnar imbe met, ar hìsie

• quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

@ozgurozgel
    uzaklaşmasının işe yaradığını sanmıyorum yinede onun ismi yazar...
    ölüp yerde yatarsada değişen bişey olmaz yine 80 lvllik adamın adı yazar...
    eğer öldükten sonra şehire dönerse tüm vuruşları siliniyor bu durumda verdiği damage pt ye kalmaz...(bundan emin değilim) yani bu durumdada 14 lvl adamın ismi yazmaz...
    oyundan düşerse ne olur bilmiyorum ...

bu yazdıklarımın kesinliği hakkında bir fikrim olmadığı için sadece varsayım diyorum...
    gerçekten karışık bir durum bu...

ewet yerde kalirsa farkeden birsey olmas ama towna donerse demageleri silinir.

uzaklasir ise (baya uzaklasmasi gerekiyor. pt mesafesinden fazla) verdigi demageler ne olursa olsun (ama suda var o uzaklasmadan kesilir buyuk ihtimalle) kendisine faydasi olmas

verdigi demageler kendisine kalmasada pt ye kesinlikle kaliyor. lord kesiminde bizzat yasamistik bir ara

• Adam yattığı anda damageleri sıfırlanır. Yani reslesenizde o adamın vurduğu damageler geri gelmezTek yol bi adamda 2 tane pc var diyelim...Biri 14 lvl bu charı köşeye oturtuyo...Öbürü ile keserken az bişi canı kala modeme reset atıyo ve dc oluyo...En çok damage 14 lvl adama kalıyo... O yine yerinde oturunca diğer charlar da gelip son vuruşları yaparak 14 lvl adamın isu yu kesmesine yardımcı oluyor

Orjinalden alıntı: кυvveтміяа

Adam yattığı anda damageleri sıfırlanır. Yani reslesenizde o adamın vurduğu damageler geri gelmez

Yanlış...
    yerde yatan kişinin verdiği damage sıfırlanmaz... ve yerden res scrool ile kalkıp kesmeye devam edebilir...
    şehre dönerse sıfırlanır...

hakkında bilgimiz olmayan yada doğruluğundan emin olmadığınız bilgileri kesinmiş gibi vermeyelim...

• Benim bu konudan farklı bir unique teorim var. Hatta eminim bir çok kez hepimiz yaşamışızdır;

Mesela aynı buildlere sahip 2 char bir unique ye dalıyorlar. 2side full int light nuker.2si daldğında genelde ismi yazan hep düşük lvller alıyor. Mesela 80 lvl 10.000 wuruyorsa 75 lvl 9.000 wuruyor ama 75 lvl düşük lvl olduğu için onunki daha değerli ve onun ismi yazıyor. 80 lvlinki 10la çarpılıyorsa 75 lvlinki 15le çarpılıyor mesela. Hatta bu yuzden bir çok kez unique keserken "Yha o benden düşük nasıl onun ismi yazdı" gibisinden yorum yapmışızdır.80 lvller dalarken ordan gelip bi 72 lvlin aldığına birçok kez şahit olmuşuzdur. Bu 14 lvlde isyu kesimi için olmasada farklı bir unique için böyle bi açıklama yapma gereği hissettim. Ne kadar doğrudur bilemem ama benim başım 10larca kez geldi. Bu uniqueleri yuksek lvllerin almaması için eklenmiş bişi olabilir gibime geliyor. Tek fark eden benmiyim bilmiyorum ama düşük lvller yuksek lvllere oranla çok damage farkı olmadıkça daha şanslılar bence..

14 LvL deki isy kesimi olayına gelince.Sitede bazen hatalar olabiliyor. Daha öncede Mars serverinde sanırsam sosun gözükmüştü. Böyle olduğunu düşünüyorum.Eğer değilse gören şahit olanlar varsa hiç bi fikrim yok açıkcası.

• 8'li party ile unique keserken yapilan damage'ler ortak havuzda yani party'de toplanir.
    iyi bir party ile unique kesmeye gittiyseniz unique'deki HP'yi en cok siz almis olacaksiniz.
    ve party icerisinde daha cok HP goturmus olana kalacaktir.

bir kisi olurse ve sehre isinlanirsa veya oyundan duserse yaptigi damage'ler kendi adina sifirlanir ancak party'de birikmis olarak kalir.

bu bilgiyi buraya aktarmaya calisirsak;
    iyi bir party var. bu party icerisinde 14 lvl char var. partydekiler catir cutur kesiyor. olmesine yakinken ya ya sehre isinlaniyorlar, ya da oyundan cikiyorlar.
    party sisteminde biriken tum damageleri bu 14 lvl char yapmis gibi kabul ediliyor ve isim olarak bu charin ismi yaziyor.

olup yerde yatmaya devam ederlerse bu olay gerceklesmez. (yerde yatarken ismi unique kesmis olarak gozuken bircok durum gorduk)
    oldukten sonra res. ile kalkan (res. scroll veya baskasi res. yaparsa) ile kalkarsa gene gerceklesmez. kendi hanesinde kayitli kalir bu damage'lar.

Ek bilgi : rev6'da yazan herseye inanmayin. orada, kesmedigi halde arkadasimin ismi altinda tg, uri. gozukmektedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.