Şimdi Ara

[14. Kural]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

[14. Kural]

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2010)
Giriş
  • İyi günler sevgili Forum Donanım Haber'ciler.Biliyorsunuzki yaklaşık 2.5-3 hafta önce ''Konu Dışı'' bölümü ikiye ayrıldı.Ve bunun sonucunda "Konu Dışı" bölümü gerçekten düşmeye başladı.Gerek seviye gerek üye sayısı bakımından.Eskiden makaramızıda yapardık adam gibi cevaplarda verirdik.Şimdi bu anketi açıyorum bakalım kim neler düşünüyor.

Eğer bu mesajı bir yönetici okuyor ise lütfen üst düzey bir yöneticiye bildirsin.Bu anketin yöneticiler tarafından ciddiye alınmasını istiyorum..3 haftalık "Konu Dışı Özel" bölümü test olarak akılda kalsın ve bitsin istiyorum..

quote:

14) Bölümdeki konulara konu ile alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler (jpg-gif) koymak yasaktır. Ör: "takam kafana, sana puanım 9 kanka, ow yea man, ..... dediler geldik, kangal alır, anladık .... var, ibretlik paylaşım, cCc .... cCc " vb... Bu tür mesajlar konu bütünlüğünü bozmaktadır. Ayrıca konuyu açan kişiye karşı da saygısızlıktır. Bu kurala uymayan üyelerimiz ceza ve/veya konu dışı yasağı alacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 22 Temmuz 2010; 19:54:13 >

• 14. kural ne ola?
  • Tek o değil tüm kuralların geri gelmesi taraftarıyım.
  • Ben sıkı yönetim taraftarıyım. Sıkı yönetim altında her türlü tartışma konusuna izin verme şansı doğar ve en sonunda çocuk parkı olmaktan çıkar Konu Dışı.
    Saçmalamak isteyen inciye gitse ne güzel olur.
  • Boşuna Özeli Açmadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Boşuna Özeli Açmadılar

Bende diyorumki "Konu Dışı" eskisi gibi olsun.Özel test amaçlı olarak hafızalara kazınsın..
  • Size de bir türlü yaranılmıyor. Adamlar seviye isteyenler özele eğlenmek isteyenler konu dışına geçsin diye orayı açtılar, siz hâlâ 14. kural geri gelsin diyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 17 | ANA KONU l 17.6.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu dışı özele alalım seni.
  • bu kurallarla olacak iş değil. veletleri dışlama grubu falan kuralım...
  • takam kafana. konu dışı özel neden açıldı. takam kafana. seni oraya alalım istersen. takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Konu dışı özele alalım seni.

Anlatamıyorum heralde.Konu Dışı geri gelsin istiyorum Konu Dışı Özel bölümü olmadan..
  • Konu dışı özel var işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderWriter

quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Boşuna Özeli Açmadılar

Bende diyorumki "Konu Dışı" eskisi gibi olsun.Özel test amaçlı olarak hafızalara kazınsın..

İnsanlar konu dışına eğlenmek kafa dağıtmak için geliyor ciddi konuşmak istese konu dışında işi ne he ciddi bir konusu varsa gitsin özele hakikaten size yaranılmıyor ya .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 22 Temmuz 2010; 20:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßa®an

Size de bir türlü yaranılmıyor. Adamlar seviye isteyenler özele eğlenmek isteyenler konu dışına geçsin diye orayı açtılar, siz hâlâ 14. kural geri gelsin diyorsunuz.

Bunu yazmaya girdim hocam.Sırf bu seviye düştü muhabbetini kapatmak için adamlar ayrı bölüm açtı burayı serbest bıraktı şimdi gelip yine laf ediyorlar.
    Ciddi bir sorununuz varsa özel de açın gülmek için buraya girin bu kadar basit.
    He madem konu dışı özelde 30 kişi var.O zaman 30 kişi için burada şu an mutlu olan bunca üyenin hakkını yiyemezler
  • 14. kural geri gelirse herkez yine kalkmasını istiycek
  • Hocam ozaman neden buraya konu açıyorlar.Bakıyorum gerçekten yardıma ihtiyacı olan adamlarda konu açıyorlar.Ozaman sizde gülelim başlıklı bir konu açın gülün başkada konu açmayın.Madem gülme amaçlı giriyorsunuz..
  • quote:

Hocam ozaman neden buraya konu açıyorlar.Bakıyorum gerçekten yardıma ihtiyacı olan adamlarda konu açıyorlar.Ozaman sizde gülelim başlıklı bir konu açın gülün başkada konu açmayın.Madem gülme amaçlı giriyorsunuz..

Buraya ciddi konu görünümlü konu açanların hepsi dalga geçme amaçlı çıkıyor dostum konunun ismi okulda dehşet giriyorsun allah allah ne olmuş falan diye bi bakıyosun adam dalga geçiyo yok bomba attım okulu patlattım kung fu yaptım vs .
    Şimdi sen gelip böyle bir konuya ne yorum yaparsın allah aşkına söylermisin ?
  • quote:

Hocam ozaman neden buraya konu açıyorlar.Bakıyorum gerçekten yardıma ihtiyacı olan adamlarda konu açıyorlar.Ozaman sizde gülelim başlıklı bir konu açın gülün başkada konu açmayın.Madem gülme amaçlı giriyorsunuz..

Onlara da diyoruz özele açın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

quote:

Buraya ciddi konu görünümlü konu açanların hepsi dalga geçme amaçlı çıkıyor dostum konunun ismi okulda dehşet giriyorsun allah allah ne olmuş falan diye bi bakıyosun adam dalga geçiyo yok bomba attım okulu patlattım kung fu yaptım vs .
    Şimdi sen gelip böyle bir konuya ne yorum yaparsın allah aşkına söylermisin ?

Bende onu diyorum.Konu dışı 2'ye bölünmesinde Gereksiz bölümü gibi bir bölüm açılsın.Konu dışı tek kalsın.

• gelmesin seviye isteyenler için özel var zaten
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.