Şimdi Ara

14 kasım 2002

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fenerbahce ıle karsı karsıya gelıyor..
    Bütün gs lılar yunanlı gıbı heryerde
    Şak şak şak şak panay-ti-nay-kos ile inliyor.
    Kendı yapamadıklarını yeşil beyaz şampıyon panaytınaykos seslerı ıle yamıyorlardı.hala akdeniz unıversıtesı kampusunde kulaklarımda..
    8 gün önce 6-0 gibi bir skor tarihe geçmişler.ınanılmaz ofkelılerdı..
    Istedıklerı oldu 4-1 yenıldı Fenerbahçe..Biraz dinmişti öfke..gündem degişmişti.daha az alay ediyordu Fenerbahçe.

Üzerinden tam 8 yıl 10 ay gecti..
    6-0 unutuldu.yunanıstan yenılgısı unutuldu..ama tek sey güncel kaldı..hala yenemediler sahamızda bizi..

Biz elle degil kendi takımımızla cevap vermeye devam ettik..

şimdi roller degisti..

Panaytinaykos-gs macında kımı tutyorsunuz dersenız bana ben Fenerbahce derim..

Çünkü ben yunan degılım Fenerliyim..

mustang

• panaytinaykos

• Arsenal'e başarı dileyerek başlatan tarafın siz olduğunu da hatırlatalım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

Arsenal'e başarı dileyerek başlatan tarafın siz olduğunu da hatırlatalım o zaman.

Önce o başlattı
  • o zamanlar şöyle birşey vardı

6 kasım gs maçı 6 0
    14 kasım panat maçı 4 1
    17 kasım bursa maçı 7 1

ne garip bir tesadüf
  • Panaytınaykos yada panatıkılokıtos..

Umrumda degıl elın yunanının adı,dili

Bunu baslatan sızdınız sıııız...butun fenerlıler mencıstır unaytıd macında sokaklara dokulmustuk..3-3 bıtmıstı..yası yetmeyenler olabılır tabıı..

Sonra gs lılar bıze sız hala annenızın lıgındemı oynuyorsunuz dedı..

chelseayi karsıladınız.moskovalı aslanları unutmadık..ama dedık ya bız elınkıyle degıl kendı takımımızla sıze dedıklerınızı odettık..

Trabzon bızı sahamızda 12 yıldır yenemıyor çok ta uzulmeyın rekor sızde degıl..
  • boş laflar bunlar mustang, Avrupa sahnesindeki çekememzlikler fenerden sorulur,

Roma polisi, juventus bayrakları çok gördük bunları. Hele hele milli takımın rakiplerini tutan da denizlisprdulardı zaten, başkasına laf etmeden önce 2 dakika aynaya bak, yüzün varsa sonra gelip burda yaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mayıs 2011 vs Ağustos 2018
    7 yıl önce açıldı
    12 MART 2006 - 1. BAHREYN GP
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne şimdi? Arkadaşın canı sıkıldı heralde.
  • ılgınc skorları tarıh yazmıstı..

O 6 kasım 6-0 yendık
    1 4 kasım 4-1 yenıldık
    1 7 kasım 7-1 yendık..

aklımda kalanlar buydu 2002 kasımından...

kımıne gore ayrıntıdır degıldır..
    Gs-Fb düsmanlıgının nifak tohumlarından biri idi bu destek.
  • "Sui misal emsal teşkil etmez"
    Bu işin başlangıcı flnda yoktur.
  • bi 6-0 la yıllardır avunuyorsunuz.. biz avrupa maceralarımızı anlatırken siz 6-0 ı anlatıp duruyorsunuz.. eğer hala bu şekilde kendinizi avutmaya devam edecekseniz varsın bu sezon f.bahçe g.sarayı 7-0 yensin.. siz bununla sevinin fakat biz yine avrupa da kupa alalım.. siz bu maçlarla uyurken biz avrupada farkı açalım..
  • Birçok kişi rakibini desteklemez zaten Avrupa'da. Bunda anormal bir durum yok. Hatta olması gereken budur. Ben Gs karşısında Panathinaikos'u destekliyorum diye Yunan mı oluyorum sanki? Pana kazansın isterim ezeli rakibin niye başarılı olmasını isteyeyim ki? Hem maddi hem manevi yönden Gs'nin kaybetmesi benim işime gelir.

Ha kalkıp hayvan gibi Pana forması falan giymem, taraftarlarını karşılamam, elin Yunan'ının forumlarına yazmam, roma polisi vs. gibi pankartlar da açmam. Bunlar gereksiz ve boş işler. Maç başlar Gs'yi sevmiyorsan rakip hangi ülkenin takımı olsa önemli değildir çünkü Gs kaybetmiştir iyidir güzeldir. Gidersin Gs'li arkadaşlarınla dalga geçersin işin zevki burada. Ben Gs'yi destekleyen FB'lileri anlamıyorum, FB'yi destekleyen Gs'lileri de. Bir de bunu vatan millet sakarya olayına getirip Türk'lüğü karıştıran salaklar var ki onlara hiç değinmiycem. İsteyen istediğini destekler. Kimse sevmediği takımı desteklemek zorunda da değildir...

• Ne 6 sıfırı

Benım bahsettıgım persembe gunu oynayacagınız mac..ve bıze davranıslarınız

Hıc farkettınızmı kac zamandır..

1 tane fenerlıde cıkıp panaytınaykos dedımı..demez..

Gerek yok cunku..

Lafı karnınızdan anlamayın.
    Haa 7 tane bana uyar fenada olmaz.
  • Zırvalamışsın.
  • 6-o tramvası diyelim
  • Senin nick name in kadar zırva degıldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Ne 6 sıfırı

Benım bahsettıgım persembe gunu oynayacagınız mac..ve bıze davranıslarınız

Hıc farkettınızmı kac zamandır..

1 tane fenerlıde cıkıp panaytınaykos dedımı..demez..

Gerek yok cunku..

Lafı karnınızdan anlamayın.
    Haa 7 tane bana uyar fenada olmaz.

Bu hafta gs-fb maçı olsaydı ve size 6 atsaydık böyle bir yargıya varabilirdin ama şartlar aynı değil,iki takım da iyi top oynuyor,herkes kısmen kendi takımının derdinde şu an.
  • Sen panatinaykos'u desteklersin ben şaktar'ı. Bu böyledir değişmez. Bunu dile getirmeden önce insanın kendini sorgulaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

Sen panatinaykos'u desteklersin ben şaktar'ı. Bu böyledir değişmez. Bunu dile getirmeden önce insanın kendini sorgulaması gerekir.

Şaktar yazmışım ştau olacak o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

Panaytınaykos yada panatıkılokıtos..

Umrumda degıl elın yunanının adı,dili

Bunu baslatan sızdınız sıııız...butun fenerlıler mencıstır unaytıd macında sokaklara dokulmustuk..3-3 bıtmıstı..yası yetmeyenler olabılır tabıı..

Sonra gs lılar bıze sız hala annenızın lıgındemı oynuyorsunuz dedı..

chelseayi karsıladınız.moskovalı aslanları unutmadık..ama dedık ya bız elınkıyle degıl kendı takımımızla sıze dedıklerınızı odettık..

Trabzon bızı sahamızda 12 yıldır yenemıyor çok ta uzulmeyın rekor sızde degıl..

onlar ara sıra berabere kalıyor goller atıyor bunlarda o da yok 5lemeye gelip allah ne verdiyse yiyip gidiyorlar her seferinde
    bir de her maç kale arkasına 5000 ila 7000 ultraları geliyor fantezilere bak bee

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.