Şimdi Ara

14 Günlük Diş Beyazlatma Konusu (Crest 3D Strips)6.Gün Eklendi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
78
Favori
52.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben bu ürünü instagramdan aldım arkadaşın dediği kadar çok güzel beyazlatıyor crestwhiteturkiye yazınca insta'da çıkıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 17 Mayıs 2016; 3:43:01 >

Orijinalden alıntı: bugrabjk

Hacettepe de diş hekimliği okuyorum. Periodontoloji hocamız diş beyazlatıcılarını (beyazlatıcı macunlar ve bu tür ürünler) kesinlikle önermiyoruz demişti. Nedeni ise beyazlatsa bile daha sonra daha çok sararmasına yol açmasıymış. Hele ki sigara içiyorsanız, çay ve kahveyi çok içiyorsanız kullanmayın dedi.

Ek bilgi olarak yazayım.
    Sadece dişlerinizi fırçalamak ile dişlerinizi temizlemeniz yeterli olmuyor aynı zamanda diş ipi veya arayüz fırçasını da kullanmanız lazım. Yoksa diş taşları birikiyor dişte ve diş eti çekilmesine neden oluyor (konuyu açan arkadaşta çekilme var gibi). Bunun geri dönüşü de olmaz. Ayrıca dişin doğal bir rengi vardır bu da kişiden kişiye değişir. Yukarı da yazdığım gibi beyazlatıcılar ters tepebilir. Doktorunuza danışmadan kullanmayın böyle şeyleri.

Arayüz şifresi olmasın o?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

quote:

Orijinalden alıntı: bugrabjk

Hacettepe de diş hekimliği okuyorum. Periodontoloji hocamız diş beyazlatıcılarını (beyazlatıcı macunlar ve bu tür ürünler) kesinlikle önermiyoruz demişti. Nedeni ise beyazlatsa bile daha sonra daha çok sararmasına yol açmasıymış. Hele ki sigara içiyorsanız, çay ve kahveyi çok içiyorsanız kullanmayın dedi.

Ek bilgi olarak yazayım.
    Sadece dişlerinizi fırçalamak ile dişlerinizi temizlemeniz yeterli olmuyor aynı zamanda diş ipi veya arayüz fırçasını da kullanmanız lazım. Yoksa diş taşları birikiyor dişte ve diş eti çekilmesine neden oluyor (konuyu açan arkadaşta çekilme var gibi). Bunun geri dönüşü de olmaz. Ayrıca dişin doğal bir rengi vardır bu da kişiden kişiye değişir. Yukarı da yazdığım gibi beyazlatıcılar ters tepebilir. Doktorunuza danışmadan kullanmayın böyle şeyleri.

Arayüz şifresi olmasın o?

Evet öyle olacaktı. Şifreyi yanlış girince bakterilere uyarı gidiyor ve diş daha çok çürüyor haklısın

• ben aliden 10 ad. aldım. 3.de hassasiyet çoğaldı.bıraktım. en ufak beyazlık olmadı. dişin yüzeyinde tahribat yapıyor. genç yaşta çok esmer değilse bi denenebilir ama ben beyazlık yerine hassasiyet sahibi oldum. resimler aldatıcı. çünkü ışık ve cep telefonu çekimi çok farklı çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • nedir durumlar? konu sahibi nerede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 10 Haziran 2016; 17:28:31 >

I'm only interested in two things, and that's titties and beer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inkyz

Gümrükten geçiyor mu? Ona göre sipariş vericem.

geçiyor ama sipariş verme bu konu tamamiyle yalan o kadar
  • Ürünün Türkiye'de kurumsal bir satışı yok benim anladığım. crestwhitestripsturkiye.com 'a girdim,ürünün Türkiye ana satıcısı gibi bir site. ABD sitesine mail attım. Satıcınız var mı? diye Türkiye'de. 4 gün sonra P&G gruptan telefon geldi. Mail direkt bize geldi,Türkiyeden mail attığınız için. Fakat biz bu ürünü Türkiye'de satmıyoruz,o site ise bizle alakalı değil. Satıcı kendi ithal edip satıyor olabilir. Eş değer İpana ürününü alabilirsiniz dediler. Varmış öyle bir ürünleri. Detayını sormadım.

VPN açıp mail atın ABD sitesinin ilgili iletişim bölümüne şayet ürünü alırsanız ve orjinallik konusunda emin olmak istiyorsanız. Belki direkt ordan cevap öyle gelebilir. Şahsen İpananın eş değer ürününü araştırıp,beğenirsem onu alacam. Yoksa da GG yada o siteden söylerim...

edit: İpana 3d white luxe denen ürünmüş eşdeğeri fakat macun kıvamında bir ürün,bant değil. Bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ttow -- 21 Aralık 2016; 2:12:8 >

• Hocam ne yaptınız hangisini aldınız ? Ürünler orijinal mi ?
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • 2. bantı kullanmayın beyler çok sıkıntılı
    Bu ürünün piyasada sahtesi pek olmaz diye dönüş yapmışlardı, crest.com'da yazan numarayla direkt telefonla görüşmüştüm en son. Belli eder yani kendini tarzı bişeyler dediler. Barkod vb. sorgulamalar da yaparız e-mail ile görsel atarsanız denmişti ayrıca... Kısaca Crest 3D Tr sitesi de diğer yollar da denenebilir hocam. Ben de ay sonu yurtdışı planım olduğundan, ordan alacam gibi duruyor bu yada benzer bir white strips ürünü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ttow -- 21 Aralık 2016; 2:13:18 >
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.