Şimdi Ara

14 günlük ban içerisinde weste geçirdim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap 14 gün ban yemişti,bildiğiniz gibi artık ne banı yerse yesin oyuna girip markete vesaire girebiliyoruz.Markete girdim rp ile weste geçirdim.Şimdi westten girdim hesaba,hala 2 haftalık ban var gitmemiş.Şimdi westte bişey olursa direk permamı yiyeceğim yoksa cezalar 0landımı ?

• Hesabındaki geçmişi west sunucusundaki yetkililerinde göreceğini varsayarsak 2. ihtarda perma yeme ihtimalin yüksek.
  • 14 gün bandan sonra direk perma.
  • kardeş manuel olarak geçircektin galiba aynı isimden hesap açınca westte normal geçiremiyormuş sanırsam ticket atınca hesabını diğer hesaba taşıyorlar sonra sıfırlanıyor diye birileri yazmıştı bilen yazsın.

bir de şey var bu 3 ayda bi bir aşama geri düşüyormuş bu ban sırası ama oyun atmadan hiç kullanmazsak düşüyor mu bilmiyorum onu bilen var mıydı ?
  • Yani silinmiyormu bu banlar ? Bunun için yapabileceğim hiçbir şey yokmu ?
  • hll
  • Şehir efsanesi, kaynak var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya 2 tane perma yedim onlarin hicbirini umursamadim.ama bu hesap daha dun gece 15 mac chat bani yedi.Ticket attim riota kontrol edermisiniz diye,daha cevap gelmeden tamamen rapor suistimalinden 2 hafta yedim.Hani getirceginiz ceza sisteminin ..... Ne diyimk cildiricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.