Bildirim
14 günlük ban içerisinde weste geçirdim.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hesabındaki geçmişi west sunucusundaki yetkililerinde göreceğini varsayarsak 2. ihtarda perma yeme ihtimalin yüksek. -
14 gün bandan sonra direk perma. -
kardeş manuel olarak geçircektin galiba aynı isimden hesap açınca westte normal geçiremiyormuş sanırsam ticket atınca hesabını diğer hesaba taşıyorlar sonra sıfırlanıyor diye birileri yazmıştı bilen yazsın.
bir de şey var bu 3 ayda bi bir aşama geri düşüyormuş bu ban sırası ama oyun atmadan hiç kullanmazsak düşüyor mu bilmiyorum onu bilen var mıydı ? -
Yani silinmiyormu bu banlar ? Bunun için yapabileceğim hiçbir şey yokmu ? -
hll -
Şehir efsanesi, kaynak var mı ? -
Ya 2 tane perma yedim onlarin hicbirini umursamadim.ama bu hesap daha dun gece 15 mac chat bani yedi.Ticket attim riota kontrol edermisiniz diye,daha cevap gelmeden tamamen rapor suistimalinden 2 hafta yedim.Hani getirceginiz ceza sisteminin ..... Ne diyimk cildiricam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X