Şimdi Ara

14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
34.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kompocyo

    Kardeşim tek sen değilsin yakınımdaki bir çok tanış negatife dönemedi yani pozitif çıkıyor testleri bu durumda yapacak birşey yok atlattın diyorlar yani sen taşıyıcı oluyorsun.
    tamam hocam taşıyıcı oluyorum da dün aile hekimini arıyorum karantinan yok diyo. Bilim kurulundan bize gelen yazıda ikinci testi yaptırmayın yanıltabilir, kişi 14 gün sonunda hiçbir semptom göstermiyorsa hastalığı atlatmıştır, günlük yaşamına devam edebilir yazıyor diyo. Filyasyon ekibini arıyorum karantina uygulanmaz diyo ki gerçekten öyle evde kimsenin hes kodunda riskli ibaresi bulunmuyor. Devlet diyor ki hasta değilsin atlattın günlük yaşamına devam et diyor. Napacağımı şaşırdım valla. Evden çalışıyorum iş yanında bi sorun yok ama evde resmen hapis hayatına döndük. Hastalığın geçtiğine sevinsem mi geçmedi diye düşünüp dursam mı psikolojim bozuldu.




  • Gecmis olsun oncelikle ama ne bekliyorsunuz.Bu zihin,bu yapi,bu anlayistan.Sahislarin olum tanimi bile fazlar arasi gecis,dunya fazından kabir fazina.

    Ulkedeki vergi veren vatandaslarin biyolojik olarak bulunma nedeni calisip cabalayip bir seyler uretip o bir tarafina koyacak cengiz ve turevleri vede onlarin uzerinden zenginlerin olacak erki aksirincaya,tiksirincaya kadar semirtmek, sonrada bir zahmet 65 olmadan kabir fazina gecmeleridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle yaklaşık 1.5 aydır kendimi kötü hissediyordum. İnanılmaz halsizlik vardı ve ağustos ayının son haftası ateşim çıkmaya başlıyordu özellikle öğleden sonra. 3 defa hastaneye gittim kan aldılar film çektiler, torax çektiler fakat Covid değilsin dediler ve sülüntü testi yapmadılar. En son 1 eylül tarihinde biraz daha kötüleştim hastaneye gittim zorla sülüntü yaptılar ve sonuç tabiki pozitif.
    Öncelikle geç test yapıldığı için hastalığı belki birilerine bulaştırdım bilmiyorum. Neyse uzatmayacağım ilaç verdiler dedimki 1 hafta sürmez bu ilaç. Sen gençsin (yaşım 28) birşey olmaz dediler :) Her gece 39 derece ateş ve eklem ağrıları çektim. Son 5 gündür iyiyim. Karantinam dün bitti hastaneye gittim kontrol amaçlı fakat ne film çektiler ne test yaptılar ne kan aldılar. Devlet artık test yapmayacakmış direk negatif sayılacakmış. Şu an virüs ne gibi bir etki bıraktı vücudumda bilmiyorum. Ciğerlerimde tahribat var mı bilmiyorum. Bana direk normal hayatına dön dediler :) Lakin boğazımda yutkanamayacak şekilde iltihap hissediyorum ve halsizliğim var.
    Umarım başıma birşey gelmez. Devlet neden 2. test yapmıyor anlamış değilim.




  • nightmare06 kullanıcısına yanıt
    Israr etseydin biraz yok iş için falan bahaneyle belki yaparlardı. Ben iş için negatif belgesi lazım dedim öyleyse yapalım dediler. Semptom yoksa yapmamalarının bence sebebi testlerin doğruluk oranının yarı yarıya olması.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Hocam virüs cansız birşey. Ölü virüs tanımı o yüzden mantıksız. virüste nükteit, beslenme/sindirim/boşaltım sistemi (yaşamın en temel döngüsü) yok, onları geçin mitokondri dahi yok, böyle birşey hiçbir zaman canlı olmadı ki, ölü denilsin. O tanımlamayı isterse doktor profesör kullansın, manktıksız birşey yine mantıksızdır.

    Virüs, bünyede oluşan bozuk hücre / dokuları temizlemek üzere bünye tarafından üretilen moleküllerdir. Bünyemiz hücre üretmek olduğu kadar hücreleri yok etme işini de yapar. Virüs, bozuk hücreleri yok etme amaçlı üretilir. İnsan DNA'sındaki 3 milyar kod bilgisinden 2,5 milyarı virüs veya virüs benzeri kodlardan oluşmaktadır bu genetik çalışmalarla ortaya cıkarılmıştır fakat bu 20 ve 21.yy da keşfedilmeden yıllar önce 1860 ve 1870'lerde fransız profesör Antoine Béchamp'ın fermentasyon üzerine yaptığı deneylerde de gözlemlemdiği birşeydi. Béchamp, dışarıdan gelen virüsle hastalığın başlamadığını hastalık esnasında bünyenin kendisinin virüs ürettiğini ve bünyenin cok farklı türde virüsler üretebildiğini 1870'lerde tespit etti. Aynı dönemde bu çalışmaları takip eden Louis Pasteur, Béchamp'ın çalışmaları ve fikirlerini "tüm hastalıkları virüsler başlatır, her bir hastalık için farklı virüs vardır" şeklinde yorumlayarak hastalık yapıcı virüs teorisini ortaya attı ve dönemin Fransa başkanı Napolyon 3 'e yakınlığı ile bu teoriyi önce Fransadaki bilim kurulları sonra dünyanın bircok yerinde kabul edilmesini sağladı. Bunlar belgeli.
    or
    Yani bünyemizde kötü beslenme veya başka şartlardan dolayı bozuk bir doku olunca bünyemiz o bozuk dokuyu temizlemek üzere virüs üretiyor. Bünyemiz, DNA 'daki kombinasyonlara göre 200-300 bin farklı virüs üretebiliyor ve Corona virüs te onlardan sadece birisi. "kanda ölü covid virüsleri" şaşılacak, korkulacak birşey değil ve önlem alınmasını gerektirmiyor sadece bünyemizin normal ve sağlıklı çalıştığını gösteriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zeze1

    Türkiye zaten Allah'a emanet bir ülke. Yarınımız meçhul.
    O kadar vergi alıyolar ne kadar maske dağıtıklarını gördük
  • Aslında 9 gün 27 saat 12 dakika 42 saniyede geçiyor. Bu süre dolunca hemen dışarıya çıkıp herkese sarılmak, saatlerce herkesle konuşmak gerekli. Sakın 14 gün, 20 gün, 30 gün evde oturmasın insanlar. Süre dolunca hemen dışarı çıkılmalı.

    Geçmiş olsun size. Umarım sorunsuz atlatırsınız. Bu adamlar zamanında sakın maske takmayın demiş insanlar. Bilim insanına sınırsız saygı duyardım. Çöpe gitti tüm güvenim bu süreçte.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim yaşadığım şehirde karantina sonunda tekrardan semptom gösteren tanıdığım test yaptırmaya gitti ve gayet de filyasyon ekibi gelip karantinaya aldı.
    Bence sürekli durumu genelleyip konuşmamak lazım. İstanbul'un nüfusu aşırı fazla ve mevcut sistemin yetersiz kalması normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LordV4der kullanıcısına yanıt
    Kötü beslenme hastalıkların en önemli sebebi. Akşam yemeğinde bir büyük börek yeyip ardından soğuk bira içen kişiler var, arkadaşlar arasında. Düzenli olarak şiddetli hastalık geçiriyorlar neden cunku vücuda uymayan beslenme. Bu tür hastalıklar yıllardır vardı. Vücut bu sekilde hastalanınca hastalıklı bölgedeki dokuları yenilemek üzere virüs üretir. Virüs, bozulan dokuları çözdürüp vücuttan atmak amaçlıdır, vücudumuz tarafından otomatik olarak üretilir, bu yaşamın en temel döngülerinden biridir. Nitekim o yüzden hasta birinin vücudunda birçok farklı türde virüse rastlanabilir. Corona bunlardan sadece biridir. Olayın biyolojik temeli budur. politik açıdan "covid hastalığı" denen bu şey, bünyemizin ezelden beri yaptığı yaşam döngüsünün rutin bir faaliyetinden başka birşey değildir. Burada verdiğim börek ve bira sadece bir örnek. Bünyeye uymayan daha birçok besin ve etken var.

    "...virüs ne gibi bir etki bıraktı vücudumda bilmiyorum. Ciğerlerimde tahribat var mı bilmiyorum" => Virüsün bıraktığı bir etki değil. Bünyenizde bir doku bozulması vardı, sorun oradaydı ve vücudunuz o sorunu gidermek üzere virüs üretti, bozuk dokuyu temizledi, o esnada görülen semptomlar (belirti demeyelim de semptom diyelim etkileyici jargon kullanalım) yani her gece 39 derece ateş ve eklem ağrıları, bunlar vücudun bozuk dokuları vücuttan atma faaliyetinde görülen belirtiler. Ve doktorun verdiği ilaç vs bunlar ile vücut iyileşmez, vücut kendi kendisini bu sekilde iyileştirir. Bu süreçte yapabileeğimiz en iyi şey, vücudun ihtiyacı olan besinleri almak. Organik ve doğal, hayvansal yağ ve proteinler bu açıdan kesin şart. Hayvansal yağ ve protein eksik alan, onun yerine tahıl ve bakliyat tabanlı, işlenmiş gıda cok alan birinin vucut dokuları düzenli olarak bozulur ve düzenli hastalanır. Virüs bu süreçte hastalık başlatıcı değildir. Hastalık sonrası oluşan temizleyici moleküllerdir. Tıp camiası işte o molekülleri tüm hastalıkların sorumlusu ilan etmektedir cunku tüm tıp fakülteleri eğitim müfredatı, bilim ve akademiler virüs hastalık yapıcıdır diye kabul etmiştir, yanlış temel eğitimden başlamaktadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yine kafasına göre kulaktan doğma bilgilerle gelmiş konuşuyor. Gidin lan bu ülkeden.
  • nucro kullanıcısına yanıt
    Senin garip örneğinden gidelim ; diyelim ki pcr saç telini ölçüyor olsun, bir insana pcr yaptım pozitif çıktı yani bu kişide saç teli var demektir bu ama sarı saçlı insan(tam bir virüs) mı var ya da virus parçalandı ve sarı saç teli mi kaldı bunu nasıl bileceksin ? Bilemediğin için pozitif çıktığı sürece taşıyıcı potansiyelin var demektir.Kendi mantığın kendisiyle çelişiyor.

    Ayrıca sen kimsin kaç hasta gördün hasta görsen bile test yaptın mı kac kişi üzerinde yaptın buna dair yayının var mı ? Nasil belirti göstermeyen hastalık bulastirmaz diye sallayabiliyorsun?

    Konu sahibine iyileştin vücudun korona virüsü yendi demişsin, doktor olduğunu sanmıyorum ama nasıl bir etik anlayış ki görmediğiniz muayene etmediğiniz birine iyileştin diyebiliyorsunuz?3 5 + uğruna bilmeden konuşmayın tanrı aşkına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightmare06

    tamam hocam taşıyıcı oluyorum da dün aile hekimini arıyorum karantinan yok diyo. Bilim kurulundan bize gelen yazıda ikinci testi yaptırmayın yanıltabilir, kişi 14 gün sonunda hiçbir semptom göstermiyorsa hastalığı atlatmıştır, günlük yaşamına devam edebilir yazıyor diyo. Filyasyon ekibini arıyorum karantina uygulanmaz diyo ki gerçekten öyle evde kimsenin hes kodunda riskli ibaresi bulunmuyor. Devlet diyor ki hasta değilsin atlattın günlük yaşamına devam et diyor. Napacağımı şaşırdım valla. Evden çalışıyorum iş yanında bi sorun yok ama evde resmen hapis hayatına döndük. Hastalığın geçtiğine sevinsem mi geçmedi diye düşünüp dursam mı psikolojim bozuldu.

    Alıntıları Göster
    Hocam sen kendini nasıl hissediyorsun aslında önemli olan o , herhangibir başağrısı halsizlik vs var mı kendinin doktoru ol




  • Ben 1 ay önce sadece baş ağrısı ve ateşle kendini gösterdi.

    bakırköy sadi konuğa gittim test yaptılar. 17 saat sonra pozitif çıktım.

    eve geldim tabi geberiyorum heycandan. sıcak duş aldım. yattım.

    deli titredim ateş var ama üşüyorum.

    pozitifi gördüm iş yerine haber verdim 14 gün evde karantina. kendimi odaya kapattım.

    pc-oyun bol güneş çıktığında camları açtım takıldım pencerede.

    wc için eldiven taktım. evdekiler yemeği kapıya koyuyor ben yiyordum sonra direk poşetle çöp. kağıt tabak falan plastik çatal.

    etrafınızda iş bitirici insanlar yoksa zaten ölüm.

    15.gün maske eldiven temiz kıyafetlerle gittim sadi konuğa yine test. bu sefer 2 gün sürdü.

    tekrar pozitif.

    aile hekimi falan işte ilçe sağlık cart curt.

    kimse bana 10 gün demedi.

    bakanlıktan 2 kere arandım mesela napıosunuz ıyımısınız dıye.

    2 günde bir bi doktor arıyordu naptın dıye. 3-4gün sonra ben hızla iyileştim zaten.

    ilaçlarda dahil hiç para ödemedim.

    aga valla ilçe sağlık kurulundaki adam size ters yapsa bakanı suçluyorsunuz.

    ingilterede 32 yaşında prof. yüzücü arkadaşım parasetamol ilaç alabilmek için karaborsaya kaldı.

    evet duyuyorum süper mükemmel atlatan yok bu salgını ama ülkeyide yerin dibine sokama çabası ilginç.

    ya benim karşı komşum vefat etti hastalığı maskesiz gezen bar cafe turlayan öğrenci kızlardan bulaştığına ulaştılar.

    kızlar tek belirti yok.


    bu ağzınıza maskeyi takın.

    sağda solda gezip durmayı bırakın.

    bırakın başkasını suçlamayı ben bile bir tek metrobüsle işe gidip gelirken kaptım.

    o kadar önlem alamamışım demekki.




  • mrjudge07 kullanıcısına yanıt
    Alabileceğimiz önlemler zaten sınırlı maalesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Vagrant

    Senin garip örneğinden gidelim ; diyelim ki pcr saç telini ölçüyor olsun, bir insana pcr yaptım pozitif çıktı yani bu kişide saç teli var demektir bu ama sarı saçlı insan(tam bir virüs) mı var ya da virus parçalandı ve sarı saç teli mi kaldı bunu nasıl bileceksin ? Bilemediğin için pozitif çıktığı sürece taşıyıcı potansiyelin var demektir.Kendi mantığın kendisiyle çelişiyor.

    Ayrıca sen kimsin kaç hasta gördün hasta görsen bile test yaptın mı kac kişi üzerinde yaptın buna dair yayının var mı ? Nasil belirti göstermeyen hastalık bulastirmaz diye sallayabiliyorsun?

    Konu sahibine iyileştin vücudun korona virüsü yendi demişsin, doktor olduğunu sanmıyorum ama nasıl bir etik anlayış ki görmediğiniz muayene etmediğiniz birine iyileştin diyebiliyorsunuz?3 5 + uğruna bilmeden konuşmayın tanrı aşkına
    Sorgulamak güzel ama madem sorgulayacaksınız gidin bakın PCR konusunda kaç tane link vermişim, bu kişi bi tarafından mı uyduruyor yoksa bu gerçek mi diye.

    Saç örneği bile benim örneğim değil aslında, verdiğim kaynakları okumadığınız için haberiniz yok. Madem okumuyorsun bari " vaka ve PCR döngü" grafiğine bakın. Oradan anlayacaksınız. BU SÖZDE TEST, DÖNGÜSÜ ARTTIKÇA + ORANI ARTIYOR! Önce bu bilimsel gerçekliği anlayalım ve kafamıza sokalım. Tamam?
    14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!

    Sonra gelelim soruna : nasıl virüsü biliyor o zaman : bak kardeşim bin defa DÖNGÜ yazmışım. Araştırmalar gösteriyor ki virüs zaten kendini 18-30 döngü arası belli ediyor: ama 40 döngüye çıktığında numune o kadar çoğaltılmış oluyor ki bu görünen saç teli artık yanlışa götürüyor büyük oranda ( hala %10 doğru kalabiliyor)

    Bunu anlaman için döngüde ne oluyor, artan döngü neden yanlış sonuç veriyor onu anlaman lazım.




    BUNU DA SADECE NY TIMES HABERI DEGIL, onlarca araştırma ve sağlık kuruluşu söylüyor! Dediğim gibi bunu duymamış olman, gerçeği değiştirmiyor!

    14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!

    14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aras3535

    Malesef benim eşimde bazı belirtiler çıktı. İlk önce özel bir hastaneye gidip muayene olduk bende herhangi bir belirti olmadığı için covid vakası olarak degerlendirilmedi ve bir kaç ilaç c vitamini verildi.
    Daha sonra eşim kötüleşmeye başladı ve Ankara Şehir hastanesine gittik saat 20.00 da giriş yaptık direk covid 19 acile yönlendirildi burdan sıra aldık ve doktorun muayene etmesi saat 23.00 i buldu. Bu arada Ben dışarıda 19 aylık oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum hastaneye sokmamak için eşim içeride. Doktor bey test ve röntgen istedi bir baktık ki önümüzde 250 kişiden fazla var bizim sıramız 789 içeriye alınan 500 lerde saat oldu 00.00 civarı . Başladım özel hastaneye aramaya ama yok çoğu yapmıyor kimisi 750 kimisi 500 TL istiyor. Olacak gibi değil bebek perişan oldu orda burda. Aldım bunları eve döndük ertesi gün Akay hastanesinde 225 TL muayene ücreti verip göğüs hastalıklarında test yaptık sonuç pozitif. İlçe sağlık kapının önüne gelip 2 farklı ilaç verdiler.
    Dün arayıp test verildiği günden itibaren 10. Gününde çalışıyorsa çalışmaya başlayabilir dışarı çıkabilir dendi. 2. Bir test ya da bana test yapılmayacak mı dedim hayır sağlık bakanlığı bu şekilde uygun görüyor dedi. Ben kamu da çalışıyorum iş yerinden isteyecekler ise başlarken dedim o zaman ilçe sağlığa gelip durumunuzu anlatıp rica edin ama bir kesinliği yok bilginiz olsun dendi.
    Süreç bu şekilde Allah a emanet gidiyor İngilterenin yapmış olduğu doğal seleksiyon olayını yapıyorlar üstü kapalı ama medya da işler böyle değil kendinize dikkat edin uzak durun dokunmayın.
    Hocam büyük geçmiş olsun.




  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    şimdi bunu paylaştım arkadaşımla. 14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gönderdiğiniz haberi iyice okudum. Ortaokul öğrencisi roman anlatısı gibi bir haberdi. Çizimlere vakit ayıracakları yerde iyi bir yazar işe alsalarmış keşke. Sıkıcı geldiği için önemli bir yer atlamış olabilirim ama virüsü kaptığı kesin değil. Hatta olduğu 2 test de negatif çıkmış. O arabasıyla onu teste götüren de sanırım covid olmamış, olsa yazarlardı herhalde. Ee nerede covid? Kuruntu bu bence. Daha doğrusu başka bir hastalık. Antikor üretmeyen insanların olduğuna dair bulgular varmış, tek yeni öğrendiğim bu oldu. Bir de kaynak gösterselermiş iyiymiş. O kadının kendi kendine yaptığı bir kuruntu, başka bir enfeksiyon veya alerji de olabilir. Kan testi negatifse sarscov2 vücudunda yoktur. Bu da hasta ve bulaşıcı değil demektir.

    Gazetecilik ele ayağa düşmeseydi, inandırıcı olabilirdi. Ayrıca azınlık ile alaka kurmasalardı olmazdı. Siyahi/Afrikalı ata geni baskın olanların covid'den daha fazla öldüklerine dair bir çalışmayı bir sağlık ajansı yayınladığı için Twitter'da linç yemişti daha 5 6 gün önce. Her halükarda bizler batıdan çok daha rezil durumdayız. Bu gerçeği hiçbir şey değiştirmeyecek malesef. Testlerin güvenilirliği gerçekten şüpheli. Bir de sözde sosyal devletiz, herşeyi cebimizden karşılayıp sağlık sigortası ödüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ülkemiz maalesef hep böyle. üzücü durumlar. sistemler sadece yazılı belgelerde mevcut,pratik hayatta çoğu işlemiyor ya da işletilmiyor/işletilemiyor.

    geçmiş olsun. umarım başka insanlara bulaştırma riski yoktur ve sağlıklı yaşamaya devam edersiniz.
  • İnsan gen haritasında virüs kalıntıları çıktıktan sonra, virüslere olan bakışın değişmesi üzerine 2 belgesel izlemiş ve eleştirisini okumuştum. Eğer dediğiniz gibi bir olgu gerçek olsaydı, çıkışı çoktan yapılır ve tüm tıp bilgileri, beslenme, ilaçlar, endüstriler ve çevreye olan etkiler dahil herşey değişirdi; hem de birden fazla. Peki dediğiniz gibi olsa bu virüsler neden bulaşıcıdırlar? HIV kapan birine ilaç vermeyelim bakalım, ne oluyor? Vücudumuz neden onlara karşı zayıf? Bazısı neden yıllarca saklanıp en zayıf anlarınızda vücudunuza yayılıyor? Neden bazıları çok ölümcül? Bunların cevabı bulunmadan varsayımınız insanları yanlış yönlendirir. Bunun da ceza kanununda yaptırımları vardır.

    Nasıl iyi bakteri ve kötü bakteri varsa, iyi ve kötü virüs de vardır deyin bari. Bubonik salgınında da, ispanyol gribinde ölen insanlar hakkında da aslında onlar kötü beslendiler, insan sağlığına uygun değildi diyetleri ve virüs onların dokularını yenilemeye çalıştı aslında, öldürmedi diyebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 17 Eylül 2020; 16:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.