Şimdi Ara

14 ekim 2016 Kamuya Alımların Dondurulması [SON DAKİKA] Kriz Çok Yakın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
6.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devlet maaşı ödeyemiyormu emekli maaşlarıda tehlikede o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha durun bakalim,haksiz yere memuriyetlerinden cikartilan kadrolu o kadar memurun tazminatlarini odemek zorunda kalinca gorucez
    Dipnot: Bu ulkede din falan da yalan goreceksiniz millet yemeye yemek bile alamayinca gorucez o kotunun iyisini,o huloooglari. O yasli emekli kandirilan insanlar bir ay maaslari yatmasin da gorelim hulooglari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 15 Ekim 2016; 15:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 yaşında çalışan biri olarak özel sektörden bıktığım için şu sıralar yeniden okumayı düşünüyorum ve devlet memuru olmak istiyorum. Ancak şu açıklamaları görünce okumanın ne anlamı var diye kara kara duygulara kapılıyorum yani. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Okusak mı okumasak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Başlığa bak. "Kriz çok yakın" . Bir an önce gelmesini bekler gibi. Bi felaket olsun bir şey olsun ya gitmiyor bu adamlar. Darbe de olmuyor artık , ne güzel 1 gece de olsa ümitlenmiştin. Şu çaresizliğe bakın. En kötü yönetim senin şu kötü kalbinden , niyeti yamuk halinden bin kat iyidir. Bu çaresizlikle bu kötülükle seçmene ne önereceksin , hangi meseleyi halledip yoluna koyacaksın.

Krizle gelen krizle gider. 2001 öncesinde de tüm parasını dolara yatıran, ağzından salyalar aka aka dinsiz hökömet düşecek diyen hacı amcalar vardı.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Ekonomik durumu soyleyenlere neden bu kadar nefret duyuyorsun? Herkes ahaberin bahsettigi gibi ekonomi super demek zorunda mi? Dukkanlar kapaniyor, insanlar issiz kaliyor, dolar rekor kiriyor ama kriz geliyor diyen "kotu kalpli" oluyor, darbeci oluyor. Karsit fikirlere boyle yaklastiginiz, sizin dusuncelerinizi mutlak dogru kabul ettiginiz surece bu kafa yapiniz degismez ancak boyle her karsit fikre saldirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Başlığa bak. "Kriz çok yakın" . Bir an önce gelmesini bekler gibi. Bi felaket olsun bir şey olsun ya gitmiyor bu adamlar. Darbe de olmuyor artık , ne güzel 1 gece de olsa ümitlenmiştin. Şu çaresizliğe bakın. En kötü yönetim senin şu kötü kalbinden , niyeti yamuk halinden bin kat iyidir. Bu çaresizlikle bu kötülükle seçmene ne önereceksin , hangi meseleyi halledip yoluna koyacaksın.

Krizle gelen krizle gider. 2001 öncesinde de tüm parasını dolara yatıran, ağzından salyalar aka aka dinsiz hökömet düşecek diyen hacı amcalar vardı.

Hani şı ülkeyi 3 sene yönet(e)meyen koalisyon hükümeti dönemini diyorsun değil mi ? Gerçekten ne kadar benzer bir süreç yaşıyoruz dimi, o zamanki ülke sosyolojisi, brükratik - idari yapı, ekonomik - politik durum , toplum yapısı aynı dimi ?.

Umduğun şey olmayacak , sen sevineceksin diye kötü şeyler olmasını bekliyorsun ya. Ne kadar acıklı bir durum, bu ızdıraba kalp dayanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Ekonomik durumu soyleyenlere neden bu kadar nefret duyuyorsun? Herkes ahaberin bahsettigi gibi ekonomi super demek zorunda mi? Dukkanlar kapaniyor, insanlar issiz kaliyor, dolar rekor kiriyor ama kriz geliyor diyen "kotu kalpli" oluyor, darbeci oluyor. Karsit fikirlere boyle yaklastiginiz, sizin dusuncelerinizi mutlak dogru kabul ettiginiz surece bu kafa yapiniz degismez ancak boyle her karsit fikre saldirirsin.

Fikir mi ? Farklı düşünce mi ?

Birbirimizi kandırmayalım istersen. Ekonomik durumun harika olduğunu, işlerin yolunda gittiğini savunan yok. Karşımda dürüst , çözüm odaklı düşünen, yapıcı eleştiri getiren bir topluluk olsa adam gibi tartışırız, benim de ekonomi politikalarına eleştirilerim var, niye anlatmıyorum çünkü dinleyeci yok karşımda. Mevzilendiği yerden eline geçirdiği her olumsuzluğu kafamıza fırlatmaya pek hevesli İçi fesat , niyeti başka insanlar görüyorum. Ülkesine üzülen, ekonominin iyi gitmesini dileyen biri böyle kriz yakın diye pek hevesli başlıkla sunmaz haberi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Hani şı ülkeyi 3 sene yönet(e)meyen koalisyon hükümeti dönemini diyorsun değil mi ? Gerçekten ne kadar benzer bir süreç yaşıyoruz dimi, o zamanki ülke sosyolojisi, brükratik - idari yapı, ekonomik - politik durum , toplum yapısı aynı dimi ?.

Umduğun şey olmayacak , sen sevineceksin diye kötü şeyler olmasını bekliyorsun ya. Ne kadar acıklı bir durum, bu ızdıraba kalp dayanmaz.

Bahsettiğim şey bu değildi. Hacı amcaların amacıydı. Gerçi sana göre dinsiz hükümeti kötü niyetle düşürmeleri haklı, ne dersem diyeyim fikrin aynı kalır. O hükümet gene iyi ayakta kalmış bu kadar kötü niyetliye rağmen.

Benim ne dilediğim bir şeyi değiştirmeyecek. O kriz de gelecek. Parayı inşaata gömmeyin dedik dinletemedik. Al sana yapıcı eleştiri. Duvara yapsam bu eleştiriyi en azından hain demezdi bana.

• Allah devletimize zeval vermesin . Olaylardan durumlardan Bi haber milyonları görmek gerçekten Türk milletine yakışır bu durum değil, biz ki bi kayalık için dünyayı karşımıza almış millettik şimdi bi kişiyi karşımıza alamıyoruz nasıl bu hale geldik anlamak güç

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Bu pazar gerçekleşecek olan KPSS ne olacak?

2 milyon kişiden alınan 50 tl ücretler birilerinin ceplerini dolduracak, giren kişiler haybeye girmiş olacak. Sınavdan önce böyle bir açıklama yapılması da stratejik açıdan ne kadar önde olduğunu gösteriyor bakanlarımızın.

Yuh arkadaş, öyle iş mi olur! 50 TL'sini yemişim -ya da yemişler, yerler her türlü- de onca uğraş ve emek ne olacak? Çalınan saatler, harcanan enerji, sabır ne olacak?

Emeğiniz emanetimizdir xddd

• Hemen felaket tellallığı yapmaya gerek yok.
    Niye durdurdukları hakkında açıklamayı beklemek lazım.
    OHAL KHK sı ile FETÖ sebebiyle ihraç edilenlerin çoğu zaten ohal kalktıktan sonra geri dönecek (Darbeye fiilen karışmamış olanlar.)
    12 Eylülde sıkıyönetimde çıkarılan KHK ile atılanlar sıkıyönetim kalktıktan birkaç yıl sonra geri döndüler.
    Belki memur sayısının gereksiz yere artmasının önüne geçmek istemiş olabilirler.
    İkinci ihtimal ise memur yasasında yıllardır istedikleri "mevzuata aykırılık mazereti tanımam, bu belgeye imzayı atmazsan kapının önüne koyarım" demek olan memurun iş güvencesini kaldırıp yeni alınacak olanları bu düzenlemeye göre almak. Öğretmen alımlarında benzer metodu uyguladılar.
  • quote:

quote:

Birbirimizi kandırmayalım istersen. Ekonomik durumun harika olduğunu, işlerin yolunda gittiğini savunan yok. Karşımda dürüst , çözüm odaklı düşünen, yapıcı eleştiri getiren bir topluluk olsa adam gibi tartışırız, benim de ekonomi politikalarına eleştirilerim var, niye anlatmıyorum çünkü dinleyeci yok karşımda. Mevzilendiği yerden eline geçirdiği her olumsuzluğu kafamıza fırlatmaya pek hevesli İçi fesat , niyeti başka insanlar görüyorum. Ülkesine üzülen, ekonominin iyi gitmesini dileyen biri böyle kriz yakın diye pek hevesli başlıkla sunmaz haberi.

Sen zaten senden olmayandan belli ki nefret ediyorsun. Bu yuzden her yapilana, her denilene bir sey ariyorsun. Su basliktan cikardigin sonuclar tamamen yanli bakmandan dolayi. Orada baska bir seyde yazsa sen gene boyle diyecektin cunku dedigim gibi fikrin sabit. Dolarin rekor kirdi, son zamanlarda kapanan isler, issiz kalan insanlar artti ama bunu krizin yaklasmasi olarak degerlendirenlere dedigin laflara bak. Nefretini bir kenara birakip bakarsan aslinda durumun cok farkli oldugunu gorebilirsin.

Sen sizden olmayanlari boyle goruyorsan kendinizi de tam aksi goruyorsundur. O yuzden aksi bir lafi asla kabul etmeyecegine eminim.

• quote:

quote:

quote:

Sen zaten senden olmayandan belli ki nefret ediyorsun. Bu yuzden her yapilana, her denilene bir sey ariyorsun. Su basliktan cikardigin sonuclar tamamen yanli bakmandan dolayi. Orada baska bir seyde yazsa sen gene boyle diyecektin cunku dedigim gibi fikrin sabit. Dolarin rekor kirdi, son zamanlarda kapanan isler, issiz kalan insanlar artti ama bunu krizin yaklasmasi olarak degerlendirenlere dedigin laflara bak. Nefretini bir kenara birakip bakarsan aslinda durumun cok farkli oldugunu gorebilirsin.

Sen sizden olmayanlari boyle goruyorsan kendinizi de tam aksi goruyorsundur. O yuzden aksi bir lafi asla kabul etmeyecegine eminim.

Ülke Gündemin'de açılan başlıklara bakarsak yanmışız , bitmişiz. Bir taraf felaket tablosu çiziyor , diğer tarafsa cennet tablosu anlatıyor. İki tarafında iler tutar yanı yok ama abartı derecesi felaket tablosu çizenlerde daha fazla, bunu duygusallığa ve yenilmişliğe bağlıyorum ben.

• Ak-troller başını kuma mı gömdü yine?

• 12 senedir kriz var zaten.

• Nedense şaşırmıyorum şakşakcıları piste davet ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ülke Gündemin'de açılan başlıklara bakarsak yanmışız , bitmişiz. Bir taraf felaket tablosu çiziyor , diğer tarafsa cennet tablosu anlatıyor. İki tarafında iler tutar yanı yok ama abartı derecesi felaket tablosu çizenlerde daha fazla, bunu duygusallığa ve yenilmişliğe bağlıyorum ben.

Dedigim gibi on yargili bakiyorsun. Peki ulke gundemden acilanlara bakip super guc, teknoloji devi olmamiza ne diyorsun? Bunlari goruyorsun ama gene lafi digerlerine atiyorsun. Abarti derecesinde olanda olmayan da var ama bu konu olanlardan degil. Sadece kriz yaklasiyor lafindan neler cikardin. Tabiki diger elestiri konularindan da farkli seyler cikariyorsundur. Ne kadar tarafli oldugunun farkinda bile degilsin o yuzden hep laf atmaya calisiyorsun. Kendinizi de bu kadar yuceltme. Sandigin gibi mukemmel degilsiniz. O yuzden elestiri de alacaksiniz ve bunlari kabullenmeyi ogrenmen lazim. Hakaret ederek karsilik vermen bunlari yok etmez, sizi de mukemmel kilmaz.

• Kriz çok yakın demişsin... evet koşa koşa gidip İphone 7 alıyoruz...
  • ZuLaN kullanıcısına yanıt
    Iphone 7in var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Bey

quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Bey

3 aydır ekonomık kriz geliyor diyoruz ama yönetim kapatıyor , akpde osmanlı gıbı hep nefret edılıcek ilerıde...

Osmanlı'dan hep nefret mi ediliyor?

çevremdeki egitimli kişiler nefret ediyor , egitimssiz kişiler ise dünyaya hakım olacagız huloggh dıye bagırıp 1300 tl için el avuc beklıyor

Aslında ben Osmanlıyı severdim özellikle Yavuz Sultan Selim hayranıydım fakat şu Ak topluluk yüzünden en ufak sevgim kalmadı, benim gibi sevipde böyleleri yüzünden Osmanlıdan soğuyan illaki vardır

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.