Şimdi Ara

14 Bin Liraya kadar hangi marka ve model otomatik araba aramalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşim için 14.000TL ya kadar otomatik araç almak istiyorum.inceledikçe de sürekli kafam karışıyor, aynı şeyler LCD tv alırken de lmuştu :). ama bu kez durum daha zor sanırım.

bulabileceğim araçlar epey yaşlı olacağı için sorun çıkarabilirler diye düşünüyorum. ama gönül istiyor ki hiç masraf çıkarmasın az yaksın mümkünse hiç yakmasın ( üstüne benzin de üretebilir )

kafam çok karıştı. 1993 coralla xl 1.3 haricinde araç kullanmadım.

önerilerinize ihtiyacım var. hangi marka ve model araçlara bakmamı tavsiye edersiniz

ilgilenen tüm arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum

• 14 bine 2004 2005 model chevrolet kalos bulabılırsın yada spark lpgli olursa yemede yanında yat derım (:

birde 6 ile 8 bin arasında 92 model otomatik mazda 121 ler var nedense bu araclar bnm hosuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 6 Ağustos 2011; 20:02:35 >
  • hakkip arkadaşım önerin için çok teşekkür ediyorum. spark hoş duruyor.

internetten yaptığım araştırmalara göre fiyat olarak olabilecek modelleri yazıyım.
    öneride bulunmak istiyenler sadece başındaki harfi yazabilirlerse çok memnun olurum.

a) Chevrolet - Spark

b) Volkswagen - Polo

c) Volkswagen - Golf 3

d) Hyundai -Getz

e) Hyundai - Atos

f) Opel - Corsa

g) Peugeot - 206

h) Seat - İbiza

ı) Honda - 1.6i LS Euro Civic

i) Toyota - Yaris ->( en çok gönlümden geçen ama pahalı istiyorlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailtoprak92 -- 7 Ağustos 2011; 4:02:50 >
  • Ölese saydığın araclardan 2 öneri sunayım golf ve honda ama euro olanından değil ies modeli temiz bulursan kaçırma
    tabi modelleri düşük oalraktır istediğin fıyat aralığında
    bu iki arac piyasası gayet hızlı satmak ıstediğinde hemen satabılrısın
    yarislerde gzl gönlunden o geçiyorsa biraz bekle derim hem üstüne biraz daha birikim yapmıs olursun kışa doğru fiyatlar düşer azda olsa yaz oldu için fiyatlar ucuyor
  • valla getz'i öneririm sana. 1 ay kullandım 2nci viteste 80-90 görüyo araba
    1.4 dohc motor olanı.
    2004 2005 kalos spark alacağına git aynı modellerde getz al ;)

düşük modellere bakma marka model ne olursa olsun, düşük modellerin herzaman arıza çıkarma potansiyeli vardır, canını sıkar, benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 7 Ağustos 2011; 17:44:49 >
  • seat ibiza veya skoda fabia alabilirsin 2004-2005

sonuçta bu araçlarda volkswagen kalitesi var ve fiyat olarak polo ve golften daha uygunlar
    onun dışında yaris çok güzel bir araç ve satarken hem zorlanmazsın hemde araban değer kaybetmez
  • cevap yazan tüm arkadaşlara teşşekkür ediyorum.
    sizlerin önerileri doğrultusunda aramalara başladım. çok yardımcı oluyorsunuz sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ismail bey;
    proton 315 modeki var otomatik araçta mistubishi colt motoru var.
    bende proton 415 kullanıcısıyım ÖNERİRİM
    10-12 tl arası fiyatlar 99-2000 modeller
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.