< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
13799 TL GALAX GeForce RTX3070 Ti (1-Click OC) 8GB 256Bit GDDR6X RTX 3070Tİ Ekran Kartı (37ISM6MD4CO (3. sayfa)

-
-
3080ti gigabyte gaming oc fabrikasyon termal padler guzel geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, v2ler için geçerli söylediğiniz. v1 olanlar kötüydü diye hatırlıyorum.
-
Su an fiyat 13.870 ve trendyolda olduğu için peşin fiyatına taksit seçeneği var
trendyol.com
GALAX Geforce Rtx 3070 Tı (1-CLİCK OC) Lhr 8gb 256bit Gddr6x Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/galax/geforce-rtx-3070-ti-1-click-oc-lhr-8gb-256bit-gddr6x-ekran-karti-p-270837297?boutiqueId=608409&merchantId=107520&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.89
-
Karttan 1 adet satın aldım ilk geldiğinde cok kötü bir kokuya sahipti resmen kutudan cıkardıgımda 1 gun boyunca boguldum desem yeridir (agır plastik kokusu) ertesi gün koku gitti ancak sağ taraftaki fan bozuk calısmaya başladı firma ile iletişime geçtim bayram sonu dönüş bekliyorum bakalım değişim yada iade için umarım sorun cıkmaz sesi merak edenlere .. Isı olarka 79 dereceyi göruyorum agır oyunlarda fan sesi dısında karttan genel olarak memnundum ancak fan sorunu bütün keyfimizi kaçırdı firmadan daha önce alısverisim olmadı umarım destek konusunda beni yormazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 11 Temmuz 2022; 18:34:35 > -
bunları üstte yazdık. geçmiş olsun. ucuz etin yahnisi işte. düzgün soğutmalı 3 fanlı bi ekran kartına ekstra para versen keyfin kaçmayacaktı iadeyle vs. ile.
-
Bu konu altından güncelleyin hocam tecrübelerinizi insanlara Teknobiyotik hakkında fikir verin, şimdiden sabır diliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Süreç ile alakalı her şeyi paylaşacağım olasıı bir sorun durumunda neler meydana geliyor almak isteyenlere fikir verir hem
-
3080ti undervolt ile kullandim
Ayni gpu hizinda daha dusuk watt tüketimi ve isinma ile hemde.
Undervolt saglikli bir sey degil. Mining yaparken az volt verilen kartlari sistem gormuyor. Islemciye vs yapinca mavi ekran yiyorsun. Ekran kartinda da crash report verdiriyor.
Ayrica o kadar devre karti tasarlayan elektrik elektronik muhendisi voltu hesaplayamadi size birakti volt dusurmesini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 12 Temmuz 2022; 12:23:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dogru voltaj ve hiz ile hicbir sorun olmuyor. Hatta daha saglikli.
Evet dogru voltaji o kadar muhendis ekran kartini satisa hazir hale getirirken belirleyemiyor sana birakiyor o isi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konuya hort çekmek gibi olmasın ama bilgilendirme için söz vermiştim bozuk fanlı kartı teknobiyotike yolladım yaklasık 10 gunluk bir bekleyiş sonrası sıfırı ile değişim sağlandı yeni gelen urunde Allaha şükür şuan için bir sorun yok .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X