Şimdi Ara

138 Saattir hiç LEGENDARY düşmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu 138 saattir oynuyorum 1 tane legendary bile düşmezmi set bile düşmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: huss1987

Arkadaşlar oyunu 138 saattir oynuyorum 1 tane legendary bile düşmezmi set bile düşmedi

Kardeşim legendary düşme ihtimali set düşme ihtimalinden daha yüksek. Bana da 300 saat için dün 4. legendary düştü. Beş para etmez. Nerelerde oynuyorsun, belki oynadığın yeri değiştirmen gerekiyor?
  • Benim de 200 küsür saat sonunda 2. leg düştü; STORMSHIELD.. Ama satamıyorum yaw :)
  • 152 saatte 20 den fazla legendary düşürdüm.
  • o zaman yaşasın torclight 2 diyebilirmiyiz.....
  • 400 saatte 5kadar set 15-17 civarı legend düştü.
    Legend lerden çift soketli manticore ile soketli calamity bow lar para etti. (Toplam 80m a satıldılar)
    Set lerdende nataly chest az bişey etti. (8m)
    DH ye çalışıyoruz resmen =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: opethman

quote:

Orijinalden alıntı: huss1987

Arkadaşlar oyunu 138 saattir oynuyorum 1 tane legendary bile düşmezmi set bile düşmedi

Kardeşim legendary düşme ihtimali set düşme ihtimalinden daha yüksek. Bana da 300 saat için dün 4. legendary düştü. Beş para etmez. Nerelerde oynuyorsun, belki oynadığın yeri değiştirmen gerekiyor?

act3-4 sürekli baştan sona
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen garip birsey oldu publicde act1de öylesine takiliyordum. Birden yesil birsey gördüm tam o sirada öteki elemanda set itemm diye yazdi sordum bana düsen itemin aynisi onada düsmüs. Kismetmi oyunda bug falanmi oldu bilmiyorum. Üstümde 0 mf var bu arada 5nv vardi ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.