Şimdi Ara

1375 tlye iphone 4s alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nette buldum mağazaya gittim ürün 1375 tl ama emin olamadım acaba bir sorun çıkarmıhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-iphone-4-s-16-gb-oyuncu-elektronikte-91858325/detay bilgiler yardımcı olursanız sevinirim

• Eğer pasaport kayıtlı ise uygun ama değilse önermem.Ben 1200 TL'ya aldım tabi şanslıydım biraz.Pasaport kaydını kendim yaptırdım.
  • not adam kutuda satıyor 2.el değil sizce alıyımmı
  • 200 TL pasaport kaydina vereceksin.sana 1575 e gelmiş olacak.1650 ye kapalı kutu faturali TR çıkışlı cihaz bulunuyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz pasaport kayıtlı
  • bir şey daha diycem yurtdışına gidicem olmassa gelince açtırırım sizce alayımmı cihaz arızalı çıkarmı
  • cihazın arızalı çıkıp çıkmayacağını bilemeyiz.Her zaman risk vardır.

%7 komisyon diyor.Onuda ekle ayrıca pasaport kayıtlı yazmıyor ilanda.6 ay sonra kapanırsa yeniden kaydettirmek zorunda kalırsın
  • Dostum En İyisi Pasaport Kayıtlı Cihaz Alman
  • magazaya gidip sorsammı kayıtlı değilmi diye mağaza yakında yoksa pasaportuma kendimmi kayıt yaptırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

200 TL pasaport kaydina vereceksin.sana 1575 e gelmiş olacak.1650 ye kapalı kutu faturali TR çıkışlı cihaz bulunuyor zaten.

GENPA garantilimi oluyor hocam bu fiyata?

Ve öyleyse, önerebileceğin biryer varmı bu civarda bir fiyata bulmak için
  • en saglamı kendi pasaportuna kayıt ettirmen tabiki. eger bu civarlara kayıtsız istersen bende temin edebilirim. sıfır kapalı kutu istedigin renk simkilitsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

quote:

200 TL pasaport kaydina vereceksin.sana 1575 e gelmiş olacak.1650 ye kapalı kutu faturali TR çıkışlı cihaz bulunuyor zaten.

Evet Genpa garantili, geçen gün forumun 2.el bolumunde alıp kutusunu açmadan satan biri vardı.ona istinaden yazdım bunu.özel olarak satan bir yer bilmiyorum.

• Ben böyle ucuza satılan ürünleri referans olarak alınmasından yana değilim. Adam 1000 lirayada satabilir kendi keyfi sonra millet geliyor sanki sürekli 1000 liraya satılıyormuş gibi indirim yaparmısın forumda herkes 1000 liraya satıyor diyor.
  • quote:

Adresi verde kamyonu dayiyim hemen kapiya

• Milletimiz oyle bir hale gelmis ki fiyatida begenmiyor. Arastiriyor sorusturuyor . iphone aliyorsun ya iphone. 1500 tl ye pahali diyor adam.

Ben iphone almaya yolda karar verdim ilk girdigim magazadan 2400 tl ye aldim ciktim. Garanti kafam rahat - sim unclock cart curt yok Olay budur abi.

Yani biraz insafli olsaniz diyorum. Sonra garanti garanti diye cirpiniyorsunuz

• Garanti diyorsunda işin düşmez inş garantiye

Adam garantiye veriyor çiziksiz, sağı solu çizik geri alıyor, bozuk yerini tamir ederler başka yeri bozuk gelir, telefon kutudan bozuk çıkar sıfırıyla değişmek yerine tamire gönderirler vs vs vs.

Elinizdeki garantiye güvenmeyin özelliklede türkiyede. forumda ağzı yanan bir dünya insan var.
  • quote:

quote:

quote:

Evet Genpa garantili, geçen gün forumun 2.el bolumunde alıp kutusunu açmadan satan biri vardı.ona istinaden yazdım bunu.özel olarak satan bir yer bilmiyorum.

o kişi ben olarabilirim d&r mağazasından aldım 22 haziranda kutusunun jelatini bile açılmamış.
    1650 tl ye satıyorum garantisi genpa değil ama ar teknoloji 2 yıl garantili TR ürünü.

Konuma bakabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_62413829/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62413829

• garantisizmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enjektör

quote:

quote:

quote:

o kişi ben olarabilirim d&r mağazasından aldım 22 haziranda kutusunun jelatini bile açılmamış.
    1650 tl ye satıyorum garantisi genpa değil ama ar teknoloji 2 yıl garantili TR ürünü.

Konuma bakabilirsiniz..

http://forum.donanimhaber.com/m_62413829/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62413829

Hay gözünü seveyim kardeşim, Allah'tan çıkıp geldin.Yoksa senin ilanı arayıp duracaktım iddaamı kanıtlamak için

Bu arada bu arkadaş gibi pek çok satan kişi var bu forumda, başka forumda ve ilan sitelerinde.Taksitle alıp nakite çevirme amaçlı satanlar oluyor, yeter ki cebinde basıp alabilecek kadar nakitiniz olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.