Şimdi Ara

135.000 doların 2017 mart ayından bugüne faizi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzman görüşü almak istedim. Yurtdışında bir firmada 10 yıl çalıştım ve 2017 istifa edip dava açtım. Dava sonuçlandı 135.000 dolar tazminat kazandım. Hakim devlet bankalarının dolar cinsinden 1 yıllık vadeli hesaba ödediği en yüksek faiz ile paranın ödenmesine kadar verdi. Bu faizi her sefereinde farklı hesaplıyorlar. Bana bu faizle ilgili yargıtayın kabul ettiği bir karar verebilen var mı? Bu faizi yargıtay kaç orandan kabul ediyor? Aradıgı bankalara sorulup bu faizin alınması mı? Yoksa merkez bankasına sorulup bu faizin alınması mı? Bunu en iyi kim hesaplar?

• E devletten bilgi edinme ile soru sorun

Durumunuzu anlatın ve kabaca yargı hangı degerinizi baz alıyor diye sorabilirsiniz bence

Merkez bankasına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suratsızadam -- 10 Mayıs 2025; 11:28:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dava hangi ülkede açıldı ben anlamadım. Yurtdışındaki çalıştığınız firmanın Türkiye de ofisi mi var genel merkezi mi?

• polka75 P kullanıcısına yanıt

Dava süresince mutlaka avukatınız var diye düşünüyorum, peki o ne diyor bu hesaplama durumuna?

• Yıllık % 2 den hesaplamış ama ben tcmb verilerine baktıgımda yıllık en yüksek faizin 8 e kadar çıktıgını görüyorum.

Siz bu durumu avukata söylediğinizde o ne dedi size?

• Fazla isterseniz reddedilen kısım için avukatlık ücreti çıkarmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bunu söylerken bir bildiği var muhakkak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.