Şimdi Ara

133 euro’ya ryzen 1600x alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargoyla beraber 141,44 euro, amazondan 957 tlye geliyor. Fiyat bence çok iyi ama zen 2 gelecek temmuzda. Anakarta param da kalmıyor. 1080p 144 hz monitör ve rx 570 var elimde, ramlerde 2133 mhz 2x8 gb

Bilemedim valla. Napsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 1 Nisan 2019; 13:31:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya 2. el 2600 bulabilirsin bence bazen sıfırı 1100-1150 bandına düşüyor türkiye de
  • 700tl ye 2300x alınabilir. sonra yükseltirsin.
  • İkinci el 2600ler sıfırından pahalı

6 çekirdekten aşağısı işimi görmüyor

@ParaBende
    @forvet09

• TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    AMD RYZEN 5 2600 3.9GHz 65W 1208 tl

bizdehesaplı.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

İkinci el 2600ler sıfırından pahalı

6 çekirdekten aşağısı işimi görmüyor

@ParaBende
    @forvet09
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?item=9SIAD7H7D64072

o zaman bunu al
  • quote:

Orijinalden alıntı: donda

https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?item=9SIAD7H7D64072

o zaman bunu al

Alıntıları Göster
    Fiyat baya iyiymiş valla aklımı çeldin

B450 gaming plus la 4.0 ghz görür mü ki acaba ryzen 1700

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1.nesil ryzen almanızı tavsiye etmem çok çok kelepir düşmedigi sürece alınmaz 2.nesil 2600 alıp extra 160 tl ye hava sogutma alıp 4.2 ghz de baya yüksek performans veriyor ama bence öncelik

ryzen 3 geldiginde doviz fiyatları vs ne olucagu belirsiz o yüzden

b450 dede iyi vrm ve faz yapısına sahip bir anakart laın anakatttan kısmayın ryzende 4 slot anakart şart sizin için ramlerinizi dual olarak takıp xmp ile 3000 mhz e alman gerekicek iyi performans için
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

1.nesil ryzen almanızı tavsiye etmem çok çok kelepir düşmedigi sürece alınmaz 2.nesil 2600 alıp extra 160 tl ye hava sogutma alıp 4.2 ghz de baya yüksek performans veriyor ama bence öncelik

ryzen 3 geldiginde doviz fiyatları vs ne olucagu belirsiz o yüzden

b450 dede iyi vrm ve faz yapısına sahip bir anakart laın anakatttan kısmayın ryzende 4 slot anakart şart sizin için ramlerinizi dual olarak takıp xmp ile 3000 mhz e alman gerekicek iyi performans için
    Hocam eğer ryzen 3300 6c/12t gelmezse 3600 almak zorunda kalıcam. E o da minimum 200 eurodan çıkış yapar. Kur ne oluru bahsetmek bile istemiyorum. Şuan 130-140 euroya 1600x gayet cazip geliyor gözüme. Ama 3300 6c/12t gelirse ağlarım valla

hocam kesinlikle 1.nesil ryzen e girmezdim 140 euro vs fatiş çünkü oyun performansı düşük birde 14nm

bence idarelik 2.el ryzen 2200g alıp 500 tl ye yeni ryzenler beklenmeli zaten surda 2 ay kaldı işlemcilere

b450 tomohavk anakart üzerine sistemi yap yeni ryzenler geldiginde bios update i çak en iyisini al
  • quote:

hocam kesinlikle 1.nesil ryzen e girmezdim 140 euro vs fatiş çünkü oyun performansı düşük birde 14nm

bence idarelik 2.el ryzen 2200g alıp 500 tl ye yeni ryzenler beklenmeli zaten surda 2 ay kaldı işlemcilere

b450 tomohavk anakart üzerine sistemi yap yeni ryzenler geldiginde bios update i çak en iyisini al
    Aslında bende zen 2 bekliyorum yoksa yılbaşından önce 2600 almıştım da işte yeni seri pahalı çıkacak sıkıntı orada. 2200g hiçbir işime yaramaz zaten elimde i3 6100 var.

Bilmiyorum valla şu sınav dönemleri gelince pcye birşeyler alasım geliyor. En son finallerde monitör ve gpu almıştım

Bankadaki son paramıda işlemciye gömüp anakartlara uzaktan bakacağım galiba

i3 6100 varsa suanda hiç yatırım yapma bekle doviz al at yada takatim kalamdı artık 2/4 çöpünden kurtulayım diyorsan
    www.sahibinden.com
    İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-amd-ryzen-5-2600-islemci-674741265/detay

200 tl burdan kar yaparsın

pazarlıkla 400

r5 2600x parasına anakart işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Nisan 2019; 23:14:17 >

• quote:

i3 6100 varsa suanda hiç yatırım yapma bekle doviz al at yada takatim kalamdı artık 2/4 çöpünden kurtulayım diyorsan
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sifir-amd-ryzen-5-2600-islemci-674741265/detay

200 tl burdan kar yaparsın
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-b-450-m-gaming-anakart-674668673/detay

pazarlıkla 400

r5 2600x parasına anakart işlemci
    Cevap için teşekkürler öncelikle

İkinci el için pek cazip değil o fiyatlar. Anakartta daha iyi birşey düşünüyorum

Ryzen 1700 bazı oyunlarda 144 hz için üzüyor onu farkettim. En iyisi beklemeye devam. Yazın çalışır 7 nm işlemci alırım artık

Sinav donemi bunu yasayan bir tek ben degilmisim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    çalışmak elbet güzel ama ve lakin doviz uçunca çalışmanın bir faydası olmıcak o yüzden alabiliyorsan al kredi kartına taksit vs al 6 taksit olarak 6 ayda ödersin
  • quote:

çalışmak elbet güzel ama ve lakin doviz uçunca çalışmanın bir faydası olmıcak o yüzden alabiliyorsan al kredi kartına taksit vs al 6 taksit olarak 6 ayda ödersin
    Param altın ve birazda dolarda şuan zaten hocam. 2-3 kat artmazsa kur, alırım bi şekilde yaz sonu

Bu ay ve diger ayı iyi takip edin ozaman belki kdv indirimi vs yakalarsın senin için iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciler kolay eskiyen bozulan parçalar değildir bildiğiniz gibi. Bugün 1700'e yada 1600x'e vereceğiniz fiyatın muhtemelen daha düşüğüne ikinci elde 2600 alma fırsatınız olacaktır yaz başında yeni işlemciler çıktığında. Bahsettiğiniz fiyattan daha düşüğe 1600x de bulma ihtimali var yeni nesile geçiş nedeniyle. Hatta sıfır 6-12 yeni nesil bir işlemci alınabilme ihtimali var. Beklemeniz iyi olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luke Neil -- 2 Nisan 2019; 1:45:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luke Neil

İşlemciler kolay eskiyen bozulan parçalar değildir bildiğiniz gibi. Bugün 1700'e yada 1600x'e vereceğiniz fiyatın muhtemelen daha düşüğüne ikinci elde 2600 alma fırsatınız olacaktır yaz başında yeni işlemciler çıktığında. Bahsettiğiniz fiyattan daha düşüğe 1600x de bulma ihtimali var yeni nesile geçiş nedeniyle. Hatta sıfır 6-12 yeni nesil bir işlemci alınabilme ihtimali var. Beklemeniz iyi olur diye düşünüyorum
    İkinci elde ryzen 2000 serisini 3000ler çıkana kadar fahiş fiyattan satmaya çalışacaktır millet yine

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Oyun performansı neye göre düşük muhtmelen 60/75 hz monitör kullanıyor ekran kartı rx 570. ryzen 1600x bile düz 1600 ible işini görür ki .işkembeden atmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.